اندر امضائ پربار نادیا-7777 و baby عزیزنوشته اصلی توسط baby
.................................................. ........................................
نیمه ی گم شده ی من باید یه آدم خیلی ولگردی باشه كه تا الان پیداش نشده...یه همچین آدمی به درد زندگی نمیخوره...اصلأ بره بمیره
.................................................. .........................................
ميگم تا حالا دقت كردي اگه به جاي اينكه سيب مي افتاد رو سر نيوتن خود درخت افتاده بود خيلي راحت تر درس هامونو قبول ميشديم . والا ..!!
يعني چي اين همه فرمولو تو مغزمون جا بديم
عبارت\" میازار موری که دانه کش است \"نشان دهنده ی چیست؟
این عبارت فرهنگی قدیمی ما، نشان می دهد که ما ایرانی ها از قدیم الایام مرض داشتیم.
این که گوشیو سایلنت میکنم که مزاحمم نباشه بعد هی چکش میکنم که میس و مسیج نداشته باشم , نمیدونم دقیقا چه مرضیه
اینایی که میگن شبا نباید چیزی خورد، گ....ه اضافی میخورن،
اگه نمیشه پس یخچال چرا چراغ داره؟!!!
هیچکس حق نداره از طرفش بپرسه “تو برا من چی کار کردی؟” تو ٧ میلیارد انسان تورو پیدا کرده، دیگه چیکار کنه !؟
ای کاش می دونستم سر چشمه این اب دماغ لعنتی کجاست !، دو تا بیل خاک می ریختم روش
وقتي تو پشت فرمون باشي و بابات كنار دستت ، ممكنه يه سري قوانين جديد هم به قوانين راهنمايي رانندگي اضافه بشه ؛ وقتي بابات نشست پشت فرمون ، همون قوانين راهنمايي رانندگي هم مي تونه كنسل بشه !
معنی انواع بوق در ایران:
بوووق: سلام حاجی فدات شم
بوق: مسیرت کجاست؟
بوبوق: بیا بالا
بوووق: برو کنار عوضی!
بوق: خانوم کجا؟ برسونمت فدات شم؟
بووق بووق: وایسا الاغ نوبت منه
بوق: حله آقا
بوق: شما آژانس خواسته بودین؟
بوق بوق بوق: عروس چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد!
بوق: در پارکینگو بده بالا پدرسوخته
مسئولین محترم گوگل خواهشا برید سر اصل مطلب و سر مارو شیره نمالید..
جی پلاسو ، جی میلو ، جی تاک میخوام چی کار!
اگه مردی یه جی اف برسون!
مردیم از تنهایی !!!
هیچ لذتی مثل این نیست که دو روز پیش تخمه خورده باشی امروز یه دونه رو فرش پیدا کنی بخوری
داداشم گیر داده یه اهنگی هست بگرد ببین می تونی دانلودش کنی ؟! می گم اسمشو بگو ؟ می گه نه اسم خودشو می دونم نه خوانندشو ولی اولش یه ریتمی داره مثل ” دیدینگ دیدینگ دینگ ” ….
شما بگین الان من چی سرچ کنم توی نت
مسلمان نیست کسی که روی مودم وایرلسش پسورد میگذار،در حالی که همسایهاش شب بدون اینترنت میخوابد!
امروز به من ثابت شد که ۲۰۱۲دنیا تموم نمیشه
اخه یه چیپس خریدم انقضاشو نوشته بود ۲۰۱۵
بهش بگی دوسش داری
پرو میشه میره !
بهش بگی ازش بدت میاد
نا امید میشه و میره !
محبت کنی
خوشی میزنه زیر دلش و میره !
محبت نکنی
از یکی دیگه محبت میگیره و میره !
خلاصه میره …
خودتو خسته نکن!!!
فقط برای خنده بود اگه بی احترامی کردم و باعث رنجش شما شدم، به بزرگواری خودتون ببخشید.

از شعر قبلی تا الان پیشرفتت خیلی خوب بوده تبریک میگم

علاقه مندی ها (Bookmarks)