سلام
اینکه شب شکن گفتند خانمها نظر دادن و اشتباه گفتن شما کمالگرا هستید فکر کنم دچار بدتعبیری در سخن شده اند .آقای شب شکن ،فکر نکنم کسی (یا حدقل خودمن)در پی برچسب زدن یا محکوم کردن کسی باشه و یا بخواد اقا مهران را زیر سئوال ببره.اشاره به کمالگرا بودن ایشون اصلا درمورد ازدواج مطرح نبود.کمالگرایی به شخصیت فرد برمیگردد که برخی از آدما کمالگرا هستند و همه چیز را در بهترین حالت خودش میخوان.مثلا نگاه کنید آقا مهران اشاره داشتند یکی از بهترین دانشگاه ها یا اشاره کرده اند که در روابطشون تمام روح و روان خودشون را میذارن یا اگر در کار است ایشون حتما باید بهترین کار را ارائه بدن و این یعنی عالی بودن ،تک بودن، و همه چیز تموم بودن.همین ایده در مورد ازدواج هم در ایشون است.و این برای ایشون زندگی را سخت میکنه(کما اینکه من گفتم خود من هم خیلی وقتا از این بعد کمالگرایی ام لطمه خوردم).
اما آقا مهران ،من نگفتم شما معیارهاتون را دور بریزین و هرکس که اومد راباید قبول کنید .من گفتم انتخاب یک فرد همه چیز تموم (از نظر معیار های شما)نیست یا اگر هست استثناست.کما اینکه من معتقدم نمیشه همه چیز را یک جا بدست آورد.بهمین خاطر اشاره کردم که اولویت بندی در معیارهاتون داشته باشید براساس اون اولویتها انتخاب کنید.
نکته بعدی اینکه شما به نوعی حق دارید که بگین خب تا سن28سال اهل دوستی نبودید و اهل هرکاری نبودید و دارای خیلی از مزایا هستید ک هردختری خواهانش است ،پس چرا نباید این خواسته را داشته باشید.چون دور ورتون خیلیا رو حتما دیدید که از شما پایین تر هستن یا زندگی نادرستی داشتن اما دختر خوبی نصیبشون شده.اما اینها نباید شما را از قضاوت منطقی باخودتون و زندگیتون دور کنه.باز وضعیت شما پسرا خیلی بهتره که ،باز حق انتخاب دارین .پس ما دخترا چی بگیم که خیلی از ویژگی های مثبت را داریم اما باید بشینیم تا شاهزاده خان با اسب سفیدشون منت بر ما بنهند و سراغی از ما بگیرن.

اما اینکه گفتید چرا این توصیه ها به خانما نمیشه،این برمیگردد به تفاوت بین خانما و آقایون.چون مردها عموما بالاتر بودن زن برایشان سخت است و بعدا در زندگی دچاز مشکل میشوند.این قضیه مث تفاوت سنی است.
آقا مهران تاحالا شده فکر کنید چرا روابطتتون بهم میخوره.یه سئوال میپرسم اگر دوست داشتید ج بدین:شما در صحبتهایتون با دخترا چقد از خودتون و شرایطتتون براشون حرف میزدید و چقد باید و نباید ها براشون و یا برای خودتون در روابط قائل بودید.(یاید و نبایدها در هر زمینه ای مث رفتار،برخورد،صحبت کردن،تحصیلات و...)
علاقه مندی ها (Bookmarks)