به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: بی هدف

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    من بهترین روزهای زندگیم رو وقتی که کنار خانواده ام بودم، وقتی که مسئولیت خونه و زندگی نداشتم، هیچ نگرانی یا مشکل بزرگی نداشتم، تئی غصه آینده هدر دادم!!!!!!!!!!!
    .
    تو این کارو نکن.
    .
    اوضاع جامعه ما خیلی خرابتر از اونی که فکرشو کنی. زندگی خیلی کوتاه و بی رحمه. بعیده بتونی هیچ وقت از این که هستی خوشبخت تر باشی.
    .
    آینده یه اتفاق نیست که قراره بعدن بیفته! منتظر نباش، زندگی کن.
    .
    بخند، بلند بلند بخند. برو باشگاه ورزشی. با دوستای هم سن و سال و یا یه کمی بزرگتر از خودت آشنا شو. به پدر و مادرت محبت کن. به خواهر و برادرت خوبی کن.
    .
    نگران نباش. وقتش که برسه جریان زندگی تو رو با خودش همراه می کنه.
    .
    تو زندگیت رو بکن. از زندگی لذت ببر!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    برو توی اجتماع! برو تو جمع دخترا و زن ها. از دنیای آرمان گرایی و مجازی دانشجویی بیا بیرون.
    .
    هر روز درست زندگی کن.

2. 4 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

Ayeh (پنجشنبه 24 اسفند 91), reihane_b (پنجشنبه 24 اسفند 91), roze sepid (چهارشنبه 23 اسفند 91), sara 65 (دوشنبه 28 اسفند 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام ممنون ازهمگی که لطف کردین و به این تاپیک سر زدید.
    خانم she عزیز ببخشید چن روزی به تاپیکم سر نزدم چون ناامید شده بودم از جواب دادن!!
    چقدر خوب گفتی،چقدر خوشحالم که می بینم یکی یه روزی وضعیت منو داشته!
    عزیز شما میگی من الان خوشبختم ولی نمی دونم چرا اینو میگی!شما اون موقع چکار کردی که احساس خوشبختی کردی؟اصلا چه جوری راهتو پیدا کردی؟
    الان همه چی خدا بخواد روبراهه؟
    یعنی میشه منم 5سال دیگه همین حرف شمارو بزنم؟
    عزیز بیشتر برام میگی؟

4. 3 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

roze sepid (پنجشنبه 24 اسفند 91), she (سه شنبه 27 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط she نمایش پست ها
    سلام ریحانه جون. چقدر منو یاد خودم انداختی وقتی هم سن تو بودم. فکر می کردم که سنم خیلی زیاد شده و هنوز هیچ کار باارزشی انجام ندادم. نگران ازدواج بودم. نگران ارشد بودم. احساس بیهودگی می کردم. انگار آینده یه موجود بیرحم بود که من در مقابلش هیچ سلاحی نداشتم. با خانوادم سرد شده بودم. فکر می کردم اونا منو درک نمی کنن. فکر می کردم منم مث اونا عمرم رو هدر خواهم داد! می ترسیدم. می خواستم یه چیزی رو دودستی بچسبم که به زندگیم معنا بده. یکمی هم فلسفی شده بودم در ظاهر. می ترسیدم سنم زیاد شه و شوهر خوب گیرم نیاد! فکر می کردم اگه ازدواج کنم لااقل یه کاری کردم! فکر می کردم باید کار خاصی انجام بدم یا یه تصمیم خاص و بزرگ بگیرم!!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    من پیش هیچ مشاوری نرفتم. ولی حالا که 5 سالی داره از اون روزا می گذره و من هم ازدواج کردم، هم ارشد خوندم، هم سرکار رفتم، ... باید بهت بگم که دخترجون تو الان درست روی قله ی خوشبختی هستی!
    .
    .
    اگر حرفم رو باور می کنی ادامه بدم!

الان همه حرفاتو میخونم می بینم منم دقیقا همینجورم!شاید باورت نشه ولی الان کلی انرژی گرفتم فهمیدم یکی از بچه های تالار بعد از یه بحران روحی(وضعیت الان خودم) الان به همه چی رسیده!
    دوست دارم بیشتر باهات حرف بزنم وکمکم کنی خواهر...

6. 3 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

roze sepid (پنجشنبه 24 اسفند 91), she (سه شنبه 27 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام ریحانه جون. چقدر منو یاد خودم انداختی وقتی هم سن تو بودم. فکر می کردم که سنم خیلی زیاد شده و هنوز هیچ کار باارزشی انجام ندادم. نگران ازدواج بودم. نگران ارشد بودم. احساس بیهودگی می کردم. انگار آینده یه موجود بیرحم بود که من در مقابلش هیچ سلاحی نداشتم. با خانوادم سرد شده بودم. فکر می کردم اونا منو درک نمی کنن. فکر می کردم منم مث اونا عمرم رو هدر خواهم داد! می ترسیدم. می خواستم یه چیزی رو دودستی بچسبم که به زندگیم معنا بده. یکمی هم فلسفی شده بودم در ظاهر. می ترسیدم سنم زیاد شه و شوهر خوب گیرم نیاد! فکر می کردم اگه ازدواج کنم لااقل یه کاری کردم! فکر می کردم باید کار خاصی انجام بدم یا یه تصمیم خاص و بزرگ بگیرم!!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    من پیش هیچ مشاوری نرفتم. ولی حالا که 5 سالی داره از اون روزا می گذره و من هم ازدواج کردم، هم ارشد خوندم، هم سرکار رفتم، ... باید بهت بگم که دخترجون تو الان درست روی قله ی خوشبختی هستی!
    .
    .
    اگر حرفم رو باور می کنی ادامه بدم!

الان همه حرفاتو میخونم می بینم منم دقیقا همینجورم!شاید باورت نشه ولی الان کلی انرژی گرفتم فهمیدم یکی از بچه های تالار بعد از یه بحران روحی(وضعیت الان خودم) الان به همه چی رسیده!
    دوست دارم بیشتر باهات حرف بزنم وکمکم کنی خواهر...

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    من کیخوام به این مشکل شما (و خیلیای دیگه) از زاویه جدیدی بنگرم.
    بحث هدر رفت سرمایه های انرزی روحی!
    توضیح بیشتر:
    ما انسانها دارای لایه های انرژی روحی متعددی هستیم که که بطور خود یا ناخوداگاه باعث بروز رفتارها و کارها و اهداف ما میشن. حتا در جایییکه مثلا در یک جمع بیدلیل از یکی خوشمون میاد یا بمون میاد اثر اینتراکشن یا اکستراکشن بین همین نیروها سات. دوست عزیز شما دچار نشتی انرژی و هدررفت انها هستید! چراشو خودتون باید پیدا کنید ولی شاید شخصی در زندگی شما وجود داره که مثل یک سیاه چاله انرژی شما را مکش میکنه! بگردید و پیدا کنید علتش را!
    :cool:

خودم فکر میکنم یکی از اعضای خانواده کمی موج منفی میفرسته!
    ولی نمی دونم منظور شما همینه یا چیز دیگه ای!
    راستی راجب اینترکشن و... بین نیروها دوست دارم بیشتر بدونم،اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم!
    مثلا چه جوری میگید این نیروها باعث میشه ازیکی خوشمون بیاد یا...
    این ازنظر علمی ثابت شده است؟!

9. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

کامران (شنبه 26 اسفند 91), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    قوانین معنوی:قانون جذب

بسم الله الرحمن الرحيم
    قانون جذب:
    "یک لحظه به این موضوع فکر کن. به دستت نگاه کن. به نظر یک چیز جامد و ثابت است، در حالی که واقعاً اینطور نیست. اگر در زیر میکروسکوپ به آن نگاه کنی، انبوهی از انرژی های در حال ارتعاش را خواهی دید."
    "همه چیز، خواه دستت باشد یا اقیانوس یا یک ستاره، دقیقاً از یک چیز مشابه ساخته شده اند."

همه چیز انرژی است. بگذار کمی توضیح بدهم تا بهتر متوجه شوی. کل جهان را در نظر بگیر، کهکشان ها، سیاره ها و سپس آدم ها و بعد درون بدن مان، اندام های حیاتی و آنگاه سلول ها و بعد مولکول ها و اتم ها و دست آخر هم انرژی. بنابر این ظاهراً لایه های مختلفی دراین دنیا وجود دارد ولی در واقع همه چیز انرژی است."
    " در جهان قانوني هست كه در فيزيك به نام رزونانس معروف است براي فهم اين قانون آزمايشي انجام مي شود.
    در علم فیزیک آمده است اگر چند دیاپازون داشته باشیم و این دیاپازون ها به اشکال و جنس های مختلف باشند که از لحاظ طول موج و فرکانس با هم فرق داشته باشند و اگر آنها را کنار هم چیده و به یکی از آنها ضربه ای بزنیم هر یک از آنها بصورت متفاوتی به لرزش درآمده و با فرکانس های مختلف ولی مختص به خود در محیط پیرامون خود ایجاد صدا می کنند.
    نکته جالب اینکه اگر ما یک دیاپازون دیگری را که فقط شبیه به یکی از دیاپازون های موجود ماست را نزدیک به این دیاپازون ها قرار دهیم و به آرامی به آن ضربه ای وارد کنیم خواهیم دید که از میان تمام این دیاپازون هاي ساكت و بي صدا فقط آن دیاپازونی که از لحاظ مشخصات شبیه این دیاپازون ضربه خورده است به ارتعاش در می آید.
    به نوعي اين قانون شبيه قانون هماهنگي است.قانون رزونانس پايه قانون جذب و يا راز معروف است.
    در اینجا توضیح می دهم چطور تو قوی ترین ایستگاه فرستنده دنیا هستی. به زبان ساده، هر انرژی با فرکانس خاصی در حال ارتعاش است. چون تو هم انرژی هستی، پس با فرکانس خاصی در حال ارتعاش هستی. چیزی که فرکانس تو را در هر لحظه تعیین می کند فکرت و احساست در آن لحظه است. همه خواسته ها و آرزوهای تو نیز از انرژی ساخته شده اند و در حال ارتعاش هستند. همه چیز انرژی است. و اما واقعیت شگفت انگیز این است. وقتی در مورد چیزی که می خواهی فکر می کنی و آن فرکانس را تولید و منتشر می کنی، باعث می شوی انرژی چیزی که می خواهی نیز با همان فرکانس به ارتعاش درآید و به سمت تو حرکت کند!(قانون رزونانس) وقتی روی چیزی که می خواهی تمرکز می کنی، در واقع درحال تغییر ارتعاش اتم های آن هستی و باعث می شوی آن چیز به سمت تو و برای تو به ارتعاش درآید. دلیل اینکه تو قوی ترین ایستگاه فرستنده دنیا هستی این است که به تو قدرتی بخشیده شده است که می توانی انرژی ات را از طریق افکارت متمرکز کنی و فرکانس چیزی را که روی آن تمرکز کرده ای تغییر بدهی. این کار باعث می شود آن چیز به طور معجزه آسا به سوی تو کشیده شود! وقتی در مورد چیزهای خوبی که می خواهی فکر می کنی و آنها را احساس می کنی، در واقع در حال تنظیم خودت روی آن فرکانس خاص هستی. این کار باعث می شود انرژی آن چیزها برای تو به ارتعاش درآیند و در زندگی تو ظاهر شوند. قانون جذب می گوید که چیزهایی هم جنس هم دیگر را جذب می کنند. تو هم یک توده انرژی مغناطیسی هستی پس می توانی هر چیزی را به طور الکتریکی تحریک کنی که به سمت تو بیاید یا می توانی خودت را به طور الکتریکی انرژی بدهی تا به سمت هر چیزی که بخواهی بروی. هرکس فقط خودش می تواند انرژی مغناطیسی اش را تنظیم کند. زیرا فرکانس ما را افکار و احساسات ما تعیین می کنند و هیچ کس دیگری نمی تواند به جای ما فکر یا احساس کند.
    "آنقدر انرژی نهفته در بدنت وجود دارد که می توانی، در هر شهری که زندگی می کنی، حدود یک هفته تمام شهر را نورانی کنی."

اگر می خواهی این انرژی را لمس کنی و نسبت به آن آگاه شوی، باید مانند سیمی باشی که جریان در آن برقرار است. کل هستی یک سیم است که در آن انرژی لازم و کافی برای تک تک انسان ها، در هر وضع و شرایطی، جریان دارد. وقتی ذهن شخص با ذهن جهانی تماس برقرار می کند، کل این انرژی را دریافت می کند.
    راز درون خود توست. هرچه بیشتر از این نیروی درونی استفاده کنی آن را بیشتر به طرف خودت جذب می کنی. روزی می آید که دیگر لازم نیست تمرین یا تلاشی بکنی چون آن آرزو، تو خود قدرت خواهی بود، خود کمال، خود دانایی، خود هوش، خود عشق و خود لذت و خوشی خواهی بود.
    زمین به خاطر تو در مدارش می گردد. جزر و مد اقیانوس ها به خاطر توست. پرنده ها به خاطر تو آواز می خوانند. خورشید برای تو طلوع و غروب می کند. ستاره ها به خاطر تو می درخشند. هر چیز زیبایی که می بینی، هر چیز فوق العاده ای که در زندگی تجربه می کنی فقط به خاطر تو خلق شده است. نگاهی به دور و بر بینداز. هیچکدام از اینها بدون تو نمی توانستند وجود داشته باشند. مهم نیست قبلاً در مورد خودت چه فکری می کرده ای، مهم این است که الآن حقیقت خودت را می دانی. تو آفریننده و مسئول جهان هستی، تو وارث پادشاهی دنیا هستی. تو کمال زندگی هستی و تو اکنون راز را می دانی.

"کنترل تمام فکرهایی که در ذهن ماست کار بسیار مشکلی است زیرا محققان می گویند ما روزانه حدود شصت هزار رشته فکری داریم، می توانی تصور کنی که کنترل تمام این شصت هزار رشته فکری چقدر خسته کننده است؟ خوشبختانه راه راحت تری وجود دارد، راه راحت تر این است که احساسات مان را کنترل کنیم، احساسات به ما این امکان را می دهند تا بدانیم راجع به چه فکر می کنیم."

هر چقدر راجع به اهمیت احساسات تاکید کنم باز هم کم است. احساسات تو مهمترین ابزاری هستند که به تو کمک می کنند زندگیت را بسازی.

"احساسات هدیه ای شگفت انگیز (از جانب خدا) هستند که به ما امکان می دهند بفهمیم داریم به چه فکر می کنیم."

مهمترین چیزی که باید بدانی این است که غیر ممکن است در آن واحد احساس بد و افکار خوبی داشته باشی. این خلاف قانون جذب است چون افکار تو احساساتت را به وجود می آورند. اگر احساس بدی داری به این خاطر است که داری به چیزهایی فکر می کنی که باعث ایجاد احساس بد می شوند.
    وقتی احساس بدی داری و هیچ تلاشی نمی کنی که افکارت را عوض کنی و احساس خوبی پیدا کنی، در واقع به قانون جذب می گویی:«شرایط بیشتری برای من به وجود بیاور که باعث شوند احساس بدی داشته باشم. آنها را به وجود بیاور!»

منبع شناخت خدا- عالم درون -ذهن و روان- عرفان - قانون جذب(راز):
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

11. کاربر روبرو از پست مفید کامران تشکرکرده است .

reihane_b (یکشنبه 27 اسفند 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

13. کاربر روبرو از پست مفید کامران تشکرکرده است .

reihane_b (یکشنبه 27 اسفند 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    ممنون که وقت گذاشتید برام...

15. کاربر روبرو از پست مفید reihane_b تشکرکرده است .

کامران (یکشنبه 27 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    اوه اوخ وای من چرا جواب ندادم به سوال شما! وای شرمنده! :(
    ریحانه جون نمی دونه چقدر خجالت کشیدم دیدم که پیگیری نکردم این تاپیک رو.
    نه این که همه چی روبراه باشه الان نه. هر مرحله ای از زندگی مشکلات خودش رو داره. ولی زندگی جریان داره و هر چیزی سر وقت خودش اتفاق افتاد. هر چیزی که اون موقع نگرانش بودم و بی خودی برام شده بود بحران!
    حالا دلم برای اون موقع ها تنگ میشه. میگم کاش بیشتر خوش گذرونده بودم. کاش بیخودی نگران نبودم.
    اگر دوست داشتی بازم حرف بزنیم.
    ببخشید عزیزم واقعن ببخشید بابت تاخیر.
    کاش الان که دارم می نویسم همه چی برات روبراه باشه. فصل بهاره و عشق و حال و طبیعت و انرژی!:)

- - - Updated - - -

اوه اوخ وای من چرا جواب ندادم به سوال شما! وای شرمنده! :(
    ریحانه جون نمی دونه چقدر خجالت کشیدم دیدم که پیگیری نکردم این تاپیک رو.
    نه این که همه چی روبراه باشه الان نه. هر مرحله ای از زندگی مشکلات خودش رو داره. ولی زندگی جریان داره و هر چیزی سر وقت خودش اتفاق افتاد. هر چیزی که اون موقع نگرانش بودم و بی خودی برام شده بود بحران!
    حالا دلم برای اون موقع ها تنگ میشه. میگم کاش بیشتر خوش گذرونده بودم. کاش بیخودی نگران نبودم.
    اگر دوست داشتی بازم حرف بزنیم.
    ببخشید عزیزم واقعن ببخشید بابت تاخیر.
    کاش الان که دارم می نویسم همه چی برات روبراه باشه. فصل بهاره و عشق و حال و طبیعت و انرژی!:)

17. کاربر روبرو از پست مفید she تشکرکرده است .

reihane_b (سه شنبه 27 فروردین 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 10 آذر 92 [ 22:07]
    سطح
    15
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 5 در 4 پست

Array
    من بهترین روزهای زندگیم رو وقتی که کنار خانواده ام بودم، وقتی که مسئولیت خونه و زندگی نداشتم، هیچ نگرانی یا مشکل بزرگی نداشتم، تئی غصه آینده هدر دادم!!!!!!!!!!!
    .
    تو این کارو نکن.
    .
    اوضاع جامعه ما خیلی خرابتر از اونی که فکرشو کنی. زندگی خیلی کوتاه و بی رحمه. بعیده بتونی هیچ وقت از این که هستی خوشبخت تر باشی.
    .
    آینده یه اتفاق نیست که قراره بعدن بیفته! منتظر نباش، زندگی کن.
    .
    بخند، بلند بلند بخند. برو باشگاه ورزشی. با دوستای هم سن و سال و یا یه کمی بزرگتر از خودت آشنا شو. به پدر و مادرت محبت کن. به خواهر و برادرت خوبی کن.
    .
    نگران نباش. وقتش که برسه جریان زندگی تو رو با خودش همراه می کنه.
    .
    تو زندگیت رو بکن. از زندگی لذت ببر!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    برو توی اجتماع! برو تو جمع دخترا و زن ها. از دنیای آرمان گرایی و مجازی دانشجویی بیا بیرون.
    .
    هر روز درست زندگی کن.

نکات ظریف و زیبایی بود

19. کاربر روبرو از پست مفید m1000 تشکرکرده است .

reihane_b (سه شنبه 27 فروردین 92)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)