.
![]()
ببخشید اونوقت چطور میشه مثلا فرض مثال یکی که واقعا خوبه پیدا شد و غریبست خوب چطور میشه باش رابطه برقرار کردو بهش فهموند در صورتی که اصلا کسی از اونو نشناسه آدم؟
.
تشکرشده 911 در 430 پست
اينطور كه صحبت ميكنيد انگار كسي رو پيدا كرديد اما راه شناختشو نميدونيد
are bayad chikar konam?
تشکرشده 12 در 7 پست
سلام خوشتیپ بابا کی میگه که دختر خوب کمه نه بابا این چه حرفیه اگه می خوای بهترین و انتخاب کنی اول باید بگی چی می پسندی اینو نگفتی بعضی ها از دخترای مانکن خوششون میاد بعضی ها چادری بعضی ها سیبیلو بعضی ها با نماز و ایمان و بعضی ها هم دماغ عملی و ...
شما هم بگو معیار خانوم ایندت چه طوره از اخلاقش بگو و اینا
ولی بدون قبل ازدواج حتما حتما حتما از خانوادش اطمینان پیدا کن و حتما حتما حتما از مادرش چون میگن مامانو و ببین دخترو بگیر این یادت نره پس اول معیاراتو بگو اینجا تا دوستان راهنمایی کنن و اخرین حرفم اینه که دختر خوب هست پسر خوبم هست اونایی که ما میبینیم تو خیابونا با وضع انچنانی محدوده ای از دید های منفی و غریزه ای ما هستن مطمعنا دخترای خوب هم ظاهر و باطنشون یکی هستن اینو بهت قول شرف میدم که میبینی به چشم عزیزم ولی در مورد خجالتی بودنت بهت پیش نهاد میکنم که با دوستات بیرون بری و بگردی و مقاله در مورد همین موضوع خجالتی بودن بخون اگه خدای ناکرده بری خواستگاری جلو خانوم ایندت و خانوادش اینجوری میشی هایعنی همون 3 خودمون من به شخصه منتظر حرفات هستم عزیزم
![]()
تو پست های قبلی گذاشتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)