به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44

موضوع: بچه نمیخوام

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام
    عزیزم قبل از این که بخوای به بچه دار شدن فکر کنی چند ماه روی خودت وقت بگذار
    1 به هیچ عنوان به خانواده شوهرت فحش نده حتی اگه تو روت حرف بدی یا توهینی بهت کردند
    2 پشت سرشون به شوهرت بد نگو به هیچ عنوان
    3 به خوبیهایی که در حقتون کردند فکر کن به این که خیلی ها مثل شما ازدواج کردن و الان مستاجرن و فکر کرایه منزل و جابهجایی اذیتشون می کنه قدر داشته هاتو بدون
    4 تو عصبانیت رو خودت کنترل داشته باش گیر نده
    5 همیشه لبخند به لب داشته باش
    6 برو کلاس زبان یا شنا یا هر چیزی که علاقه داری وقتت رو با ارزش پر کن
    7 به خودت برس و ظاهرت رو مرتب نگه دار همیشه
    8 به خاطر خوبیهایی که در حقت کردند جلوی همه محصوصا شوهرت از خانوادش تشکر کن
    ببین شوهرت میل و اشتیاقش به تو چند برابر می شه و پیشنهاد بچه دار شدن رو خودش بهت می ده
    قدر زندگیتو بدون مشکل اساسی ندارین
    روی خودت کار کن
    موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 خرداد 92 [ 19:24]
    سطح
    2
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 34 در 13 پست

Array
    2رود الین گرامی
    اینطور ک میگی مشکلتون اساسی نیس، فقط یه کم بچه بازی و لجبازی و ... ایناس
    دعوا با مادرشوهرو که همه دارن.
    عروس و مادرشوهر همیشه همینطورن. منم نمونشو تو خانواده های نزدیک دیدم.
    یه خورده ما مادرشوهرت اینا سنگین تر، رسمی تر و بااحترام بیشتر رفتار کن. بذار کنترل احترامت دست رفتار خودت باشه. اگرم چیزی گفتن 1 گوشت در ویکی دروازه.
    نهایتا بگو باشه، همونه ک شما میگین،ولی در عمل اگ دوس نداری فلان کارو نکن. بحث حساب بردن از والدین نیس، اونام پدر و مادر شوهرتن و نگران زندگیش، اگرم چیزی میگن بذار پای دلسوزیشون نسبت ب بچشون. سعی کن هیچ موقه تو زندگی زناشوییت بخاطر کسی مجادله نکنین. اصلا فکرشو نکن ک کی چی میگه. هیچ موقع ب حرف مردم زندگی نکن.
    ب این فک کن ک خودتون دیگه پدر و مادرین. چ توقعاتی از بچه هاتون دارین؟ جواب دادنو هر بچه ای هم بلده، ولی اگ شما جواب پدر مادر شوهرتو ندی، شخصیت والای خودتو می رسونه.
    اصلا ب این فک نکن ک اگ جواب ندی، ینی کم آوردی! همین ک کمتر جواب بدی و بی خیالش شی، میفهمن ک دیگه حرفا و تشرهاشون اهمیت نداره!
    مبحث بعدی شما ک بچس؛
    از نظر باروری، بهترین موقع سال اول ازدواجه و هر چه دیر شه، فعالیت هورمونهای زنانه غیر فعالتر شده و رابطه مستقیمی با عشق به همسر داره. عین زمینیه ک بذرپاشی شه ولی آبیاری نشه.
    با این حساب اگ ب تعویقش بندازین، مطمئنی ک اوضاع عشقتون بهتر میشه؟
    نذار مث دوستم سرتون در بیاد ک الان بعد 5 سال بچه میخاد، مجبوره با هزینه گزاف باروریشو تقویت کنه.
    اینکه یه بهونه الکیه واسه عدم قبول مسئولیتتون!
    وقتی بچه بیاد، خدا عشق ب فرزندو به والدینش میده، بطوری ک دیگه نمی تونین ولش کنین
    شما اگه اختلافتون در حد طلاق اینا بود، منطقی بود ک دس نگه دارین.
    زندگی فعلیتون این عین ماشینی هس ک یه خورده خراب میشه و باید خرجش کنی. در این حد نیس که بخای ماشینو بفروشی یا ولش کنی ب امون خدا!
    به اختلاف سنی، سنین پیری و ... فکر کنین. بچه، عصای دست پدر و مادر در پیریه!
    بچه داری قانون زندگیه!
    این همه مشقتو تحمل میکنی ک بچت بزرگ شه و وقتی بهش محتاجی کمکت کنه. با اختلاف سنی، عدم درک متقابل فرزند با والدین پیش میاد. و هزاران مشکل دیگه
    یه بار ک شوهرت کوکه، بشین در مورد این مسائل جدی باش بحرف. هر مردی با گذشت زمان از ازدواجش، سرد تر شده و علاقش ب بچه داری کمتر
    وقتی بچه ای بغل میکنه بگو باید برای اینکار، شرایطی رو از طرف تو قبول کنه، شرط بذار کمکت کنه. هی نگو من پا پیش نمیذارم ک اگ روزی بهم گفت خودت خواسی، جوابشو بدم.
    اون موقه هم بگو اگ نمیخاسی پس چرا زن گرفتی؟ زن گرفتن ینی قبول مسئولیت زندگی زناشویی و تشکیل خانواده!
    اگه شوهرتو دوس داری نذار دلش آب بشه و بگو اگ من بچه میارم واسه اینه ک دلتو ب دس بیارم
    تربیت بچه هم دس خودتونه، ینی تو شهر بزرگ همه خلاف کارن؟ ن، زمینه همه چی دس والدینه
    ویرایش توسط HAMSEDA : سه شنبه 10 اردیبهشت 92 در ساعت 23:14

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 خرداد 92 [ 23:59]
    سطح
    13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط HAMSEDA نمایش پست ها
    2رود الین گرامی
    اینطور ک میگی مشکلتون اساسی نیس، فقط یه کم بچه بازی و لجبازی و ... ایناس
    دعوا با مادرشوهرو که همه دارن.
    عروس و مادرشوهر همیشه همینطورن. منم نمونشو تو خانواده های نزدیک دیدم.
    یه خورده ما مادرشوهرت اینا سنگین تر، رسمی تر و بااحترام بیشتر رفتار کن. بذار کنترل احترامت دست رفتار خودت باشه. اگرم چیزی گفتن 1 گوشت در ویکی دروازه.
    نهایتا بگو باشه، همونه ک شما میگین،ولی در عمل اگ دوس نداری فلان کارو نکن. بحث حساب بردن از والدین نیس، اونام پدر و مادر شوهرتن و نگران زندگیش، اگرم چیزی میگن بذار پای دلسوزیشون نسبت ب بچشون. سعی کن هیچ موقه تو زندگی زناشوییت بخاطر کسی مجادله نکنین. اصلا فکرشو نکن ک کی چی میگه. هیچ موقع ب حرف مردم زندگی نکن.
    ب این فک کن ک خودتون دیگه پدر و مادرین. چ توقعاتی از بچه هاتون دارین؟ جواب دادنو هر بچه ای هم بلده، ولی اگ شما جواب پدر مادر شوهرتو ندی، شخصیت والای خودتو می رسونه.
    اصلا ب این فک نکن ک اگ جواب ندی، ینی کم آوردی! همین ک کمتر جواب بدی و بی خیالش شی، میفهمن ک دیگه حرفا و تشرهاشون اهمیت نداره!
    مبحث بعدی شما ک بچس؛
    از نظر باروری، بهترین موقع سال اول ازدواجه و هر چه دیر شه، فعالیت هورمونهای زنانه غیر فعالتر شده و رابطه مستقیمی با عشق به همسر داره. عین زمینیه ک بذرپاشی شه ولی آبیاری نشه.
    با این حساب اگ ب تعویقش بندازین، مطمئنی ک اوضاع عشقتون بهتر میشه؟
    نذار مث دوستم سرتون در بیاد ک الان بعد 5 سال بچه میخاد، مجبوره با هزینه گزاف باروریشو تقویت کنه.
    اینکه یه بهونه الکیه واسه عدم قبول مسئولیتتون!
    وقتی بچه بیاد، خدا عشق ب فرزندو به والدینش میده، بطوری ک دیگه نمی تونین ولش کنین
    شما اگه اختلافتون در حد طلاق اینا بود، منطقی بود ک دس نگه دارین.
    زندگی فعلیتون این عین ماشینی هس ک یه خورده خراب میشه و باید خرجش کنی. در این حد نیس که بخای ماشینو بفروشی یا ولش کنی ب امون خدا!
    به اختلاف سنی، سنین پیری و ... فکر کنین. بچه، عصای دست پدر و مادر در پیریه!
    بچه داری قانون زندگیه!
    این همه مشقتو تحمل میکنی ک بچت بزرگ شه و وقتی بهش محتاجی کمکت کنه. با اختلاف سنی، عدم درک متقابل فرزند با والدین پیش میاد. و هزاران مشکل دیگه
    یه بار ک شوهرت کوکه، بشین در مورد این مسائل جدی باش بحرف. هر مردی با گذشت زمان از ازدواجش، سرد تر شده و علاقش ب بچه داری کمتر
    وقتی بچه ای بغل میکنه بگو باید برای اینکار، شرایطی رو از طرف تو قبول کنه، شرط بذار کمکت کنه. هی نگو من پا پیش نمیذارم ک اگ روزی بهم گفت خودت خواسی، جوابشو بدم.
    اون موقه هم بگو اگ نمیخاسی پس چرا زن گرفتی؟ زن گرفتن ینی قبول مسئولیت زندگی زناشویی و تشکیل خانواده!
    اگه شوهرتو دوس داری نذار دلش آب بشه و بگو اگ من بچه میارم واسه اینه ک دلتو ب دس بیارم
    تربیت بچه هم دس خودتونه، ینی تو شهر بزرگ همه خلاف کارن؟ ن، زمینه همه چی دس والدینه
    سلام خیلی ممنون از صحبتاتون واقعا لذت میبرم از خوندن حرفاتون خودم همه این حرفا رو قبول دارم ولی نمیدونم چرا تو زندگی واقعی نمیشه این طور برخورد کنم وبچه داری رو توی فکرم به اینده میندازم اصلا نمیشه اقدام کرد به این نیت که بچه بشه.پدرو مادر خودم و شوهرم رو که میبینم که با بچه اولشون مثل بقیه نیستند و نسبت به اولی شون بیتفاوتند یا تو سری خور شدندوجایگاهی تو خانواده پدری ندارند فکر میکنم بچه منم همینطور میشه و وقتی بزرگ شدمن میخوام اذیتش کنم اونم همینطور

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الین نمایش پست ها
    سلام خیلی ممنون از صحبتاتون واقعا لذت میبرم از خوندن حرفاتون خودم همه این حرفا رو قبول دارم ولی نمیدونم چرا تو زندگی واقعی نمیشه این طور برخورد کنم وبچه داری رو توی فکرم به اینده میندازم اصلا نمیشه اقدام کرد به این نیت که بچه بشه.پدرو مادر خودم و شوهرم رو که میبینم که با بچه اولشون مثل بقیه نیستند و نسبت به اولی شون بیتفاوتند یا تو سری خور شدندوجایگاهی تو خانواده پدری ندارند فکر میکنم بچه منم همینطور میشه و وقتی بزرگ شدمن میخوام اذیتش کنم اونم همینطور
    ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا

عضو همراه

آخرین بازدید
    امروز [ 12:35]
    سطح
    96
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 318
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الین نمایش پست ها
    تا الان چنین استدلالی ندیده بودم

میتونی توضیح بدی چطور میتونی از بچه دوم شروع کنی؟

به هرحال شما اول صاحب بچه اول میشی

ضمنا این چیزی که شما گفتید رو من تا الان ندیدم اتفاقا عکسش رو زیاد دیدم

کی میگه بچه های اول عزیز نیستند؟ اینها همش دست خودته شما قراره ناسلامتی مادر اون بچه باشی میتونی کاری کنی کسی جرات نکنه کمتر از گل بهش بگه!!!!!!!!!!
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

7. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    از پدر شوهرم خسته شدم دائم میخواد با من لج کنه اگه پول به پسرش میده که کمکش کنه منتش رو سر من میذاره وفک میکنه به من کمک کرده کلا رو من حساسه منم حساس کردند به پسرش میگه بیا این پولو بگیر فقط زنت نفهمه که من بهت دادم نمیخوام براش کاری بکنم بگو وام گرفتم کلا از اول ازدواجمون هر ماه سر یه چیزی بهمون گیر دادند منم مقاومت کردم وجواب دادم چون زیر بار حرف زور نمیرم حالا اگه من سر اونا با شوهرم دعوام بشه من بدم وپسرشونو اذیت کردم در حالیکه بعد از یک ساعت نهایتا با شوهرم خوب میشم و به اغوشش پناه میبرم ولی خودشون که با پسرشون دعوا میکنند میگن ما پدر وپسریم ولی شما نباید دعوا کنید انگار ما زن وشوهر نیستیم اخه من چیکار کنم با اینا با اون عروسشون اینطور نیستند و براش همه کار کردند

عضو همراه

آخرین بازدید
    امروز [ 12:35]
    سطح
    96
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 318
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    الین جان

اولا هیچوقت جلوی خانواده شوهرت با همسرت بحث و دعوا نکن نه جلوی خانواده شوهرت که جلوی هیچ کس دیگه حتی خانواده خودت

زن و شوهر انسجام و اتحاد خودشونو نباید جلوی دیگران بشکنن

از خانواده شوهرت هم که ناراحت میشی لازم نیست به شوهرت بگی تا آرومت کنه

اینکه میگی برای اون عروسشون خوبن و همه کار کرده نشون دهنده اینه که شما باشون ناسازگاری کردی و اون عروس باهاشون با ملایمت رفتار کرده

همیشه همه آدما اونجور که ما میخوایم نیستن و لازم هم نیست با همه وارد بحث بشیم هروقت ازشون ناراحت میشی به کارایی که برات کردند و خوبیهاشون فکر کن یه جورایی بدیهاشونو به خوبیهاشون ببخش و اصلا به شوهرت نگو اون یواش یواش روی حرفات حساس میشه و خواه ناخواه از چشم همسرت می افتی

پدر مادرش یه عمر باهاش بودن براش زحمت کشیدن و کلی خاطره باهاشون داره مسلما نمیتونه به کسی که از اونا بدش میاد و با تنفر و انزجار ازشون یاد میکنه علاقه داشته باشه

شده به خاطر علاقمند کردن همسرت به خودت هم که شده از خانوادش خصوصا پدر مادرش بد نگو نه تنها فایده نداره بلکه بهش احساس بدی رو هم تلقین میکنی و پایه اساس زندگیت رو دچار تزلزل میکنی

پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
    ویرایش توسط فکور : پنجشنبه 12 اردیبهشت 92 در ساعت 11:21

10. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    سطح
    39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

تشکرشده 825 در 209 پست

Array
    سلام
    عزیزم قهرکردن جز رفتار منفعلانه محسوب میشه وقتی خانواده همسرت چیزی میگن شما اگ قبلاحرفتو نزده باشی خیلی کوتاه ومحترمانه حرفتو بزن و بعدش هرچی دیگران گفتن به دل نگیرین خانواده همسر هیچوقت هیچوقت بد زندگی پسرشونو نمیخان..پس با این کاراو بدوبیراه گفتن زندگی وعشق پاکتون رو متلاشی نکن..
    تمام صفحات این لینک رو حتمابخون الین جان
    http://www.hamdardi.net/thread19883-2.html

راجع به خونه هم باهمسرتون منطقی ی فکری بکنید چون ی خانوم باردار تو شرایط نامساعد تاب وتحملش کمه و استرسهاش به نی نی نازش منتقل میشه..

الین جان کسی ک بخاد مادر بشه تمام سختیاشو به جون میخره بخاطر بچش حاضره هرکاری بکنه و شما تاوقتی عاشق بچه ی آیندت نشدی تاب نداری و افسردگی بعد زایمانت شدید میشه..
    ی مادر حاضره همه این سختیارو تحمل کنه تا بچه ی عزیزتر از جانش تو زندگیش باشه، تا نگاه ظاهرا سختی کشیدش تو نگاه معصوم بچش محو شه..
    وقتی حاضرشدی بوی بچتو به خوشبوترین عطر دنیا ترجیح بدی..اونوقت بگو خداجونم بهم لیاقت بده تا مادر باشم..

تنها خداست ک میداند بهترین در زندگانیت چگونه معنا میشود من آن بهترین را برایت آرزو دارم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    عزیزم این که می گی مقاومت کردم و جواب دادم یعنی چی
    مگه جنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب همینه که پدر شوهرت پول می ده می گه خانومت نفهمه
    خب چی می شه ازشون تشکر کنی تا اونا فکر نکنن تو زحمات اونا رو نمی بینی تا بخوان به روت بیارن بلکه یه تشکر بشنون

- - - Updated - - -

بعد اصلا چرا اونا از دعوای زن و شوهری شما خبر دار می شن خب خودتون دعوا رو حل کنید این چیزا کینه و کدورت به بار می یاره
    هر چقدر هم مشکل داشته باشید با هم نباید جلوی خانواده شوهرت نشون بدی با شوهرت قهری یا دعوا کردی چون شما آشتی می کنید و از یادتون می ره ولی اونا تو یادشون می مونه
    اینا رو هم لطفا دوباره بخون و سعی کن تلاش کن زندگیتو درست کنی فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
    1 به هیچ عنوان به خانواده شوهرت فحش نده حتی اگه تو روت حرف بدی یا توهینی بهت کردند
    3 به خوبیهایی که در حقتون کردند فکر کن به این که خیلی ها مثل شما ازدواج کردن و الان مستاجرن و فکر کرایه منزل و جابهجایی اذیتشون می کنه قدر داشته هاتو بدون
    ببین شوهرت میل و اشتیاقش به تو چند برابر می شه و پیشنهاد بچه دار شدن رو خودش بهت می ده
    روی خودت کار کن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    عزیزم این که می گی مقاومت کردم و جواب دادم یعنی چی
    مگه جنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب همینه که پدر شوهرت پول می ده می گه خانومت نفهمه
    خب چی می شه ازشون تشکر کنی تا اونا فکر نکنن تو زحمات اونا رو نمی بینی تا بخوان به روت بیارن بلکه یه تشکر بشنون

- - - Updated - - -

بعد اصلا چرا اونا از دعوای زن و شوهری شما خبر دار می شن خب خودتون دعوا رو حل کنید این چیزا کینه و کدورت به بار می یاره
    هر چقدر هم مشکل داشته باشید با هم نباید جلوی خانواده شوهرت نشون بدی با شوهرت قهری یا دعوا کردی چون شما آشتی می کنید و از یادتون می ره ولی اونا تو یادشون می مونه
    اینا رو هم لطفا دوباره بخون و سعی کن تلاش کن زندگیتو درست کنی فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
    روی خودت کار کن
    ااااااااااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)