به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 45 , از مجموع 45
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    آره منم 2 سال پیش یه دختر اومد و با قاطعیت و البته احساسی به من گفت عاشقتم و ...
    میدونی این حالت که یک دختر به این شکل بیاد و ابراز عشق کنه فقط واسه بعضی پسرا پیش میاد حالا به هر دلیلی نمیدونم شاید به خاطر ظاهر یا هر چیزه دیگه .

تازه من اصلا مثل تو نبودم حتی تا به حال با دختری حرف هم نزده بودم بعد یکدفعه یه دختر اومدو اینجوری بهم پیشنهاد داد تا با هم باشیم حتی من یک هفته بهش جواب نمیدادم اما شب و روز اس ام اس عاشقانه میداد .
    نتیجه منه احمق فکر کردم نه انگار اینو خدا سره راهم قرار داده و آینده ی من با این دختره .

ترحم کردم ، چشمو رو خیلی چیزا بستم ، خیلی از ویژگی هایی که تو ذهنم بود در این دختر نبود اما ...

حالا توام توهم زدی ...

فقط فرقش اینه که من تو 21 سالگی توهم زدم و اهل این برنامه ها هم نبودم و تا به حال حتی با دختری تنها هم حرف نزده بودم واسه همین خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ....
    اما تو با وجود اینکه به گفته ی خودت این کاره هستی و 24 سال هنوز تو رویا هستی !!!

حتما برو مشاور چون مشکلات فکریت شدیده و رسما توهم زدی .

از حرفام ناراحت نشی ها چون خودم یه زمانی توهم زده بودم دارم با قاطعیت میگم توهم زدی حتی چند برابره من !!!

نظر من :

اولا که حالم از این پسرایی که اهله دوست دختر بازی هستم بهم میخوره و همین طور دخترایی که اهله این برنامه هستن اما ...
    هر آدمی میتونه تغییر کنه ...

1- اولا سعی کن الکی جو ندی به مسائل که مثلا اون به پای من وای نستاده یا این عشق رو خدا فرستاده ....

2- تکلیفتو با خودت معلوم کن که چی میخوای واسه آیندت ، هرچند که اینقدر توهم زدی که حتما باید با کمک مشاور این کارو انجام بدی .

3- یه مشکل اساسی تو زندگیت داداشته که ماشالا همه جانبه مشوقته تا به قله های افتخار برسی !!!!!!!!!!!!! باید تکلیفتو با این مسئله هم روشن کنی

2. 4 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (یکشنبه 06 مرداد 92), shapoor (شنبه 05 مرداد 92), taraneh89 (شنبه 05 مرداد 92), دختر مهربون (دوشنبه 07 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    سلام
    اولا واسه موضوع جدید باید تایپیک جدید بزنید .این مساله ربطی به ماجرای دوست دختر سابقتون نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahamadi00 نمایش پست ها
    چند روز پیش یک دختره بم زنگ زد و گفت که عکسم رو توی یک وبلاگ دیده و می خواد بام دوست بشه .
    زنگ زده داداش منه اول بش گفته می خواد باش دوست بشه و بعدشم بش می گه می خوام با داداشت در موردت حرف بزنم و این طوری شماره ی منو گیر آورده ! داداشم هم وقتی فهمید که دختره اون رو پیچونده خیلی ناراحت شد
    به من می گه که دوست دارم و ازت خوشم اومده و حالا که صدات رو هم شنیدم بیشتر می خوامت ..
    البته یک جاهایی هم توی صحبتاش به نظرم خیلی خوب نبود . مثلا اینکه هی می گه عاشقتم یا می گه می خوام ازت بچه دار بشم و .... خیلی خودمونی هست ..
    هر دختری نمیتونه چنین کاری بکنه!یادمه همیشه تو ملاک های انتخاب همسرتون مینوشتید که میخواید همسرکوچکتر از خودتون انتخاب کنید چون دخترای هم سن شما از نظر شما امکان نداره که از لحاظ ظاهری و اعتقادی مثله شما باشن و دوست پسر داشتن رو تجربه نکرده باشن.درسته؟
    خب این دختر ازهمین کار و وقاحت تو انجام اینکار و تماس های بعدی و ابراز علاقه و ابراز عشق و...واضحه که با عرض معذرت اولین تجربه اش نیستید!!
    یه دختری که تازه وارد فضای ارتباط با جنس مخالف میشه حتی اگر اون فرد همسر یا نامزدش باشه هم به طور طبیعی یه مدت زمان مشخصی طول میکشه تا راحت بشه و به اصطلاح یخش آب شه.ایشون تو فضای ابراز علاقه به شمایی که یه پسر نشناخته و نا محرم هستید به سرعت به این مرجله رسیده!!!!!و ابراز علاقه میکنه اون هم در شرایطی که فقط از شما یه عکس دیده و یه صدا شنیده
    این عجیب نیست؟!!

همین که می گه با همه چیم می سازه هم برام خیلی جالبه .. به نظرم قابل اعتماده .....
    اتفاقا برعکس تصور شما همین که با همه چیز میسازه نشون میده یه اشکال اساسی تو کار ایشون هست حالا این اشکال ممکنه عدم بلوغ کافی ایشون و یا هر چیزی دیگه ای باشه
    این اصلی ترین نشونه میتونه براتون باشه که متوجه بشید ابدا قابل اعتماد نیست!!

.
    می گه حاضره بیاد شهر من زندگی کنه که خیلی از شهرش دوره . می گه حاضره که هر طوری که شده بیاد لیسانسش رو در شهر من بگیره . می گه حاضره ۵ یا ۶ سال منتظر من بمونه تا باش ازدواج کنم . می گه با اینکه از نظر عقیدتی با هم خیلی متفاوتیم اما مشکلی نداره و می گه تا الآن با پسری دوست نبوده اما مشکلی با این نداره که قبلا من دوست دختر زیاد داشتم . می گه فقط چند سال پیش از یکی توی فامیلش خوشش اومده بود و اونم بش گفته نمی خواد باش دوست بشه و هیچ پسری توی زندگیش نبوده . می گه خیلی خوشگله و عکسش رو امشب برام می فرسته و حتما ازش خوشم می یاد و شغل باباشم اون طوری که می گه بد نیست و درآمد باباش هم خوبه
    برادر محترم!!خوب دقت کن ببین چیا رو قبول کرده.مسافت بسیار دور از خانوادش و انتظار 5-6 ساله برای رسیدن به شمایی که اصلا تا حالا ندیدتتون,پذیرش اختلاف اعتقادی زیادتون,پذیرش گذشته ی شماو....اینا هر کدوم چیزاییه که یه دختر معقول و منطقی و مناسب شآن شما برای فکر کردن و جواب دادن در موردش نیاز به زمان و تحقیقات و شناخت زیادی داره
    این پذیرش بی قید و شرط و سریع صرفا ارضای یه حسه!!به همین سرعت هم منصرف میشه و وقتی ظرف عاطفیش پر شه رهاتون میکنه
    این حرفاش کاملا احساسیه و وقتی تصمیم و حرفی با احساس جلو بره ,تقی به توقی بخوره و شرایط احساسی عوض شه هم تغییر میکنه

آخه هر چی از مشکلات و سختی هایی که اگه بخواد با من باشه باید تحمل کنه بش می گم بازم می گه می تونه اون ها رو بپذیره .
    البته اومدم اینجا که ازتون مشورت بگیرم .

بم نگید که آره باش باشم یا نه باش نباشم . بم بگید که چطور بفهمیم که به درد هم می خوریم یا نه . فکر می کنم اون از آسمون برای من فرستاده شده ...
    نهایتا اینکه این پذیرش بی قید و شرط اصلی ترین چراغ قرمز برای شماست
    بهتون نمیگم باهاش باش یا نباش اما بودن با ایشون نیاز به پذیرش بعضی مسائل مثله خیانت و دروغ و بی مسئولیتی و تحمل بچه بازی و...داره که تایپیک در مورد مشکلات هر کدوم ازاین ها زیاده
    انتخاب با خودتونه.اگه میتونید این ها رو بپذیرید که خب مبارکه!

4. 2 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (یکشنبه 06 مرداد 92), shapoor (شنبه 05 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 93 [ 10:57]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    یکی از دوستان لطفاً بنده رو از این حالت در بیاره...

این تاپیک کلاً در مورد چه موضوعیه؟

6. کاربر روبرو از پست مفید myself تشکرکرده است .

asemani (دوشنبه 07 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 98 [ 13:14]
    سطح
    46
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 177 در 70 پست

Array
    پسر عزیز تو چرا حرف گوش نمیکنی؟؟؟اصلا نظرات دوستان رو میخونی؟!!تو واقعا 24 سالته؟؟دانشجوی ارشدی؟؟!!!چرا هیچ توجهی نداری به راهنماییهای بچه ها؟؟!!

8. 3 کاربر از پست مفید پسرایرونی تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (یکشنبه 06 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 06 مرداد 92), فرشته مهربان (یکشنبه 06 مرداد 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array
    گفتنی ها گفته شده، شما ظاهرا" تا سرت به سنگ نخوره، دست بردار نیستی.

ببین دوست من، شرایط ازدواجت فراهم بشه، گزینه مناسب هم برات پیدا میشه، رؤیای فکر نکن، هر وقت شرایط ات فراهم بشه، اونی که باید در مسیر زندگی ات قرار بگیره ، از جای میاد که خودت هم متوجه نشی.
    اگر دنبال روابط دوستی هستی؛ اختیارش با خودت

اما تو روی احساسات سرکش ات کنترل نداری.و آنچنان در چاه بیافتی که روزی هزار بار پشت دستت رو گاز بگیری.

تو 24 سالته ، بزرگ شدی، ولی هنوز به بلوغ عاطفی و احساسی نرسیدی. و به قولی باید گفت: تو هنوز بچه ای ، برو منچت رو بازی کن.

این یک اصطلاح بود که به کار بردم.

این تاپیک هم در ابتدا برای یک موضوع دیگر ایجاد شده بود و شما داری در مسیری طرح موضوع می کنی که خلاف قوانین این سایت است.بدین دلیل این تاپیک بسته می شود.

چنانچه سوال دیگری دارید در یک تاپیک دیگر مطرح کنید
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

10. 4 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (یکشنبه 06 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 06 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 06 مرداد 92), نوروزیان. (یکشنبه 06 مرداد 92)

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)