نوشته اصلی توسط
shapoor
سلام
با نام و یاد خدا می خوام اولین کبریتو برای سوزوندن خانم دلجو روشن کنم. راستی توی بعضی از پستا دیدم که کاربران روی صندلی جواب بعضی سوالاتو نمی دادن و می گفتن: نمی گم یا نمی دنم یا یادم نیست ..... لطفا تا جایی که ممکنه پاسخ سوالاتو بدید.
سلام و ممنون که برای سوزوندن من همت می کنید.
1- چرا این نام کاربریو انتخاب کردید؟
دلجو اسم شخصیت داستانهای خیالی کودکیم تا بزرگسالیم بوده و کمی به شخصیت من نزدیکه و دلتنگ هم صفتیه که در کودکی باهاش آشنا شدم. اوایل با حس ناراحتی همراه بود ولی با بزرگتر شدنم خوشحالی لحظه دیدار بعد از دلتنگی باعث می شد دلتنگی رو دوست داشته باشم. دلتنگی به من امید زندگی میده و قدرت انتظار رو برای من بالا می بره.
2- شما دلجوی چه کسی هستید؟ یک زمانی دوست داشتم دلجوی همه باشم.
3- شما دلتنگ چه کسی هستید؟ دلتنگ خیلی کس ها و خیلی چیزها.
4- یه بیوگرافی از خودتون بدید. خوب نمی دونم چه بیوگرافی باید بدم که لو نرم. بیوگرافی مربوط به فعالیتم در این تالار. من 2 سال و اندیست در این تالار فعالیت دارم. فعالیتهام شامل تاپیک ها مشکلات خودم، دادن تجربیات زندگیم به کسایی که مشکلاتی شبیه به من داشتند و فعالیت اندک در تاپیگهای سرگرمی.
5-یکی از بدترین کارهاییو که انجام دادیدو بگید؟ هیچ کدومشون قابل گفتن نیستند. امیدوارم خداوند ابروی ما رو حفظ کنه.
6- یکی از بهترین کارهاییو که انجام دادیدو بگید؟ بهترین کار هم چیزی به نظرم نمی رسه.
7- توی این تالار کیو بیشتر از همه دوست دارید؟ احساس در سطح دنیای مجازی رو نمی تونم اسمش رو دوست داشتن بذارم. ولی احسال خیلی خوبی به taraneh دارم.
8- 5 نکته منفی از خلقیاتتونو بگید؟ کم حرف ، شنونده خوبی نیستم البته دارم روش کار می کنم، عجول، راستش نکات منفی من دائم در حال تغییرند و هر چی فکر می کنم میبینم هیچ کدومشوون ثابت نیستند.
9- 5 نکته مثبت از خلقیات همسرتونو بگید؟ مرد خانواده دوست، پدری با حوصله، با وجدان، کاری، خوش صحبت
10- چند تا بچه دارید؟ دیگه نمی خواید بچه دار بشید؟(با ذکر جنسیت لطفا) یک دختر. من بچه ها رو خیلی دوست دارم .
11- رضایتمندی از زندگیتون 90. چرا؟ هر کس که سلامت است و نانی دارد وز بهر نشست اشیانی دارد گو شاد بزی که خوش جهانی دارد. خوب وقتی همه نعمتها هست رضایتمندی نزدیک 100% محققه فقط یک درصد کمی می مونه که مربوط به تلاش من برای استفاده ا ز این همه نعمت برای رسیدت به ارمانهای کوچکم هست .
12-چطور با این سایت آشنا شدید؟ داشتم دنبال مشاوره انلاین برای یک سری مسائلم می گشتم که اینجا رو دیدم.
13-چند ساله ازدواج کردید؟ 8 سال
14- چندتا خواهر و برادر دارید؟ این همه اطلاعات بدم شناسایی می شم. ولی هم خواهر دارم و هم برادر
15- اگه یه روز بتونید یکی از اعضای تالارو ببینید کیو انتخاب می کنید( بدون اینکه اون شمارو ببینه)؟ آنی
16- چند نفر از نزدیکانتون می دونن عضو این سایت هستید؟ 3 نفر
17- رتبه کنکور سرتاسری شما چند شد؟( اگه می خواید ناشناس بمونید رتبه رو حدودی بگید) کارشناسی یا ارشد؟
18- به موجودات فضایی اعتقاد دارید؟ نه
19- بدترین سوتی عمرتون چی بوده؟ ببخشید ولی یادم نمیاد بدترینش چی بوده. کلا من با کلمات ترین مشکل دارم.
20- به نظر شما اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟ مرغ
21- sin2x +cos2x+tan4x=؟ سوال کنکوریه؟
22- بهترین فیلمی که دیدید چی بوده؟ کتاب قانون
23- بهترین سریالی که دیدید چی بوده؟ سریالهای خوبی که دیدم لیلی با من هست و چک برگشتی
24_ قطر کل هستی چند ساله نوریه؟ منظورتون اون مقدار که از حهان که قابل مشاهده بوده؟ حدود 93 میلیارد فکر می کنم اما به نظرم اگر اونهاکه قابل مشاهده نبوده رو هم لحاظ کنیم میشه بی نهایت
25- قهرمان کودکی شما چه کسی بوده؟ خواهرم
26- بزرگترین حشره یا حیوونی که تا حالا کشتید چی بوده؟ سوسک
27- دوست داشتید الان کجا بودید؟ ایران
28- بدترین آسیب فیزیکی که تا حالا تجربه کردید چی بوده؟ شکستگی
29- هدفتون از زندگی چیه؟ زندگی کنم
30- کمترین نمره که تا حال آوردید چند بوده و چه درسی بوده؟ 13 مربوط به جغرافی
31- پایین ترین درصدی که تو کنکور زدید چند بوده و چه درسی بوده؟ کارشناسی یا ارشد؟
32- اگه 500 دلار داشتید چی کارش می کردید؟ می دادم به یک نفر
33- ترسناک ترین جایی که بودید کجا بوده؟ توی خواب در حال دیدن یک صحنه وحشتناک
34- علم یا ثروت؟(اگه فقط بتونید یکیشونو داشته باشید) ببخشید اما به نظرم این سوال توی جامعه الان کمی بی معناست.
35- به عنوان یه عضو قدیمی دلتون برای کدوم اعضا اینجا که خیلی وقته نیومده تنگ شده؟ کسایی که بعد رفتنشون نبود پستهاشون رو احساس کردم: آنی، کامران 2007، حامد 65 و چند نفر دیگه
36- در طول عمرتون از چه کسی خیلی می ترسیدید؟ از همسرم
37-خوشبختیو تو چی می بینید؟سلامت خودم و سلامتی و شادی عزیزانم
38-زیاد عصبانی میشید یا کم؟ بدترین کاری که موقع عصبانیت انجام دادید چی بود؟ کم ، جیغ زدم.
39-دوست دارید در تولدتون چی کادو بگیرید؟ پوشیدنی و وسایل دکوری
40- چرا دوست داشتید تو صندلی داغ شرکت کنید؟ کدوم سوالم از همه بهتر بود و کدوم سوالم از همه بدتر؟ یکی اینکه سوالهای صندلی داغ معمولا ادم رو از چیزهایی که خیلی بهش توجه داریم دور می کنه و بالعکس. دوم جنبه تفریح و سر گرمیش و سوم هم یکم حال و هوای تالار شاد بشه. بدترین سوال ایمکه بدترین کاری که کردم چی بود بهترین سوالم همون سوال بود.
ممنون از سوالاتتون
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)