به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 40
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 مرداد 93 [ 01:28]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    ببین تو شک نکن حالا که شک کردی یقین کن که خدا نیست ببین به چه روزی می افتی چه حالی بهت میده ؟ ببین بی سرو سامان نمیشی؟ دربه در نمیشی؟ بدبخت بیچاره

یعنی شما میگید صرفا چون ما سردرگم نیستیم فقط به این دلیله که خدا داریم!!!؟
    به نظر من وقتی ادم از بی سر و سامانی بیرون میاد که به یقین در مورد شک مورد نظرش برسه
    ما نباید به دیگران بگیم این کار رو بکن این کار رو نکن!چون همه ما انسان های خردمند هستیم!شک جزئی جدایی ناپذیر از وجود ماست.
    و انسانی که شک نکنه در هر موردی!ذهنی بسته داره و این اصلا خوب نیست چون ما عقل داریم.

نمیشی؟ کی نازتو میکشه ؟ کی حرفاتو گوش میده؟ کی از دلت خبر داره؟ کی شبا مواظبته؟ کی عاشقته؟ برا کی اصلا دلت تنگ میشه؟ وقتی دلت می گیره وقتی مشکل سخت داری

کیو صداش میکنی ؟ کی مهر کسیو میندازه به دلت و هر قلب چموشی رو رام خودش میکنه؟

وقتی صب میخای بری بیرون اسم کیو صدا میزنی و بهش توکل میکنی بعد در باز میکنی ؟ بگو کی؟

وقتی که تو گوشیت همه کنتاکت لیستتو نگاه میندازی و هیچ کدم اونی نیست که میخای بهش پیام بدی سراغ کی میری ؟ شبا به کی فکر میکنی ؟ وقتی بارش برف رو میبینی بارون و

میبینی شکوفه هارو بعد مردنشون میبینی میخوای قربون صدقه ی کی بری ؟ وقتی تو کاری موفق میشی داد میزنی و میپری بالا پایین و کیو شکر میکنی ؟

اگه اون نباشه پیش کی بخشیده میشی؟ با کی خلوت میکنی ؟ وقتی دونه دونه موهای خوشگلتو رنگ چشاتو خطوط دستتو میبینی میخای از کار کی حیرت زده شی ؟ قطعا از کار طبیعت شگفت زده باید بشیم چون این جادوی واقعیته( ۱.گوریل ۲.جنوبی کپی ۳.انسان راست‌قامت ۴.نئاندرتال ۵.اشتاینهایم (مربوط به انسان خردمند باستانی یا انسان هایدلبرگی) ۶.انسان خردمند امروزی)
    مولانا از کی

گفته ؟ حافظ بیخودی سروده؟ یعنی هومر هم ادیسه رو بیخودی سروده؟

دختر چطور میتونی شک کنی ؟ چطور میتونی بی اون باشی ؟ ما عشق اونیم ارزوی خداییم...دوسمون داره اینو هرقلب سیاهی ام حس میکنه؟ تاحالا 2 تا کبوترو باهم تو شب زمستونی دیدی؟
    ما شک میکنیم چون وجود داریم!
    اگه تونستی قبول کنی که ادامه بده که خدا نیست اگه نتونستی که بیا و در اغوش خدا کیف کن لذت ببر از حضورش براش بی تاب باش ....
    یعنی شما میگید اگه یقین پیدا کردیم که خدا نیست بی خدا بشیم ولی اگه یقین پیدا نکردیم که خدا هست یا احتمال دادیم که خدا هست بدون دلیل منظقی باید با خدا بمونیم!!!؟حرف های متناقض!!!
    من جواب این سوالارو ازت میخام البته اگه این نیاز ها رو داری جواب بده اگه نه که صد در صد میتونی بیخدا زندگی کنی ...
    من قصد منحرف کردن تاپیک رو نداشتم و اگر از دست من کسی ناراحت شده عذرخواهی میکنم هدف من فقط کمک بوده و بس
    من سوال ها رو از دید خودم جواب دادم.به یلدای عزیز هم باز میگم صرفا به حرف های دیگران تکیه نکنند و با عقل خودشون تصمیم بگیرند.من سعی نکردم جهت گیری کنم فقط شبهه هایی که پیش میاد رو بیان کردم!
    بد نیست گاهی با عینک دیگران به قضیه نگاه کنیم!

- - - Updated - - -

ببین تو شک نکن حالا که شک کردی یقین کن که خدا نیست ببین به چه روزی می افتی چه حالی بهت میده ؟ ببین بی سرو سامان نمیشی؟ دربه در نمیشی؟ بدبخت بیچاره

یعنی شما میگید صرفا چون ما سردرگم نیستیم فقط به این دلیله که خدا داریم!!!؟
    به نظر من وقتی ادم از بی سر و سامانی بیرون میاد که به یقین در مورد شک مورد نظرش برسه
    ما نباید به دیگران بگیم این کار رو بکن این کار رو نکن!چون همه ما انسان های خردمند هستیم!شک جزئی جدایی ناپذیر از وجود ماست.
    و انسانی که شک نکنه در هر موردی!ذهنی بسته داره و این اصلا خوب نیست چون ما عقل داریم.

نمیشی؟ کی نازتو میکشه ؟ کی حرفاتو گوش میده؟ کی از دلت خبر داره؟ کی شبا مواظبته؟ کی عاشقته؟ برا کی اصلا دلت تنگ میشه؟ وقتی دلت می گیره وقتی مشکل سخت داری

کیو صداش میکنی ؟ کی مهر کسیو میندازه به دلت و هر قلب چموشی رو رام خودش میکنه؟

وقتی صب میخای بری بیرون اسم کیو صدا میزنی و بهش توکل میکنی بعد در باز میکنی ؟ بگو کی؟

وقتی که تو گوشیت همه کنتاکت لیستتو نگاه میندازی و هیچ کدم اونی نیست که میخای بهش پیام بدی سراغ کی میری ؟ شبا به کی فکر میکنی ؟ وقتی بارش برف رو میبینی بارون و

میبینی شکوفه هارو بعد مردنشون میبینی میخوای قربون صدقه ی کی بری ؟ وقتی تو کاری موفق میشی داد میزنی و میپری بالا پایین و کیو شکر میکنی ؟

اگه اون نباشه پیش کی بخشیده میشی؟ با کی خلوت میکنی ؟ وقتی دونه دونه موهای خوشگلتو رنگ چشاتو خطوط دستتو میبینی میخای از کار کی حیرت زده شی ؟ قطعا از کار طبیعت شگفت زده باید بشیم چون این جادوی واقعیته( ۱.گوریل ۲.جنوبی کپی ۳.انسان راست‌قامت ۴.نئاندرتال ۵.اشتاینهایم (مربوط به انسان خردمند باستانی یا انسان هایدلبرگی) ۶.انسان خردمند امروزی)
    مولانا از کی

گفته ؟ حافظ بیخودی سروده؟ یعنی هومر هم ادیسه رو بیخودی سروده؟

دختر چطور میتونی شک کنی ؟ چطور میتونی بی اون باشی ؟ ما عشق اونیم ارزوی خداییم...دوسمون داره اینو هرقلب سیاهی ام حس میکنه؟ تاحالا 2 تا کبوترو باهم تو شب زمستونی دیدی؟
    ما شک میکنیم چون وجود داریم!
    اگه تونستی قبول کنی که ادامه بده که خدا نیست اگه نتونستی که بیا و در اغوش خدا کیف کن لذت ببر از حضورش براش بی تاب باش ....
    یعنی شما میگید اگه یقین پیدا کردیم که خدا نیست بی خدا بشیم ولی اگه یقین پیدا نکردیم که خدا هست یا احتمال دادیم که خدا هست بدون دلیل منظقی باید با خدا بمونیم!!!؟حرف های متناقض!!!
    من جواب این سوالارو ازت میخام البته اگه این نیاز ها رو داری جواب بده اگه نه که صد در صد میتونی بیخدا زندگی کنی ...
    من قصد منحرف کردن تاپیک رو نداشتم و اگر از دست من کسی ناراحت شده عذرخواهی میکنم هدف من فقط کمک بوده و بس
    من سوال ها رو از دید خودم جواب دادم.به یلدای عزیز هم باز میگم صرفا به حرف های دیگران تکیه نکنند و با عقل خودشون تصمیم بگیرند.من سعی نکردم جهت گیری کنم فقط شبهه هایی که پیش میاد رو بیان کردم!

- - - Updated - - -

و باید بگم من واقعا متاسفم برای سایت همدردی.فرشته نجات پست منو توی این تاپیک حذف کرد چون پاسخی برای حرفم نداشت اشکالی نداره.ولی من فکر میکردم فرشته نجات خیلی دانا تر از این باشه به جای جواب دادن سوال رو حذف کنه...خنده داره.

2. 2 کاربر از پست مفید saeed.a تشکرکرده اند .

shabnam z (دوشنبه 04 آذر 92), toojih (یکشنبه 03 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    با سلام و احترام
    اول از همه بهت بگم که هیچ وقت اول کار نتیجه گیری نکن اول همه مطالب رو (حتی متضاد با باورهات) بخون آخرش فک کن بعد نتیجه گیری کن این ویدیو رو هم نگاه کن، وصیت برتراند راسل به آیندگان
    پای استدلالیون چوبین بود--- پای چوبین نیز بی تمکین بود
    زمانی که دبیرستان بودم ریاضیم خیلی خوب بود یعنی تو تئوری خیلی خوب بودم آخرای دانشگاه و بعد از سرکار رفتن وقتی مفاهیم ریاضی رو به کاربردم اصلا ریاضی به قدری برام جذاب بود و هم اینکه انقدر درک ریاضیم بالا بود که خیلی از مسائل سخت رو بدون فرمول می کردم، بعضی از ما آدما پروردگار رو فقط از لحاظ عقلی اثبات کردیم، گرچه که بعضیا هنوز به این مرحله هم نرسیدن! نمیدونم چه جوری با کلمات توضیح بدم! تاز مانی یه مفهموم رو حس نکنی منظورم صرفا حواس پنجگانه نیست و اون چیز صرفا چیزی عقلا اثبات شده باشه برات مطمئنا خیلی از اوقات اون مفهوم برات ملموس نیست و بهش یقین نداری، حضرت ابراهیم از پروردگار خواست که زنده شدن مرده ها رو بهش نشون بده اعتقاد داشت ولی می خواست قلبش آروم بگیره (به یقین برسه) چیزی که میخام بهت بگم اینه که اگه واقعا به وجود پروردگار اعتقاد داری در راهش قدم بزار، بهش ایمان داشته باش اون موقعست می فهمی که این باورت (ایمانت) یه باور الکی که نتیجه نمیده نیست، من 14 سالم بود تو رودخونه محل تولدم داشتم غرق میشدم اون لحظه کسی نبود نجاتم بده، یه لحظه کل بدنم رفت زیر آب آخرین چیزی رو که دیدم اشعه خورشید بود اون لحظه با تمام قلبم با تمام روحم و با تمام قدرتم خد.ام رو صدا کردم، یه لحظه دیدم وسط رودخونه سنگ زیرپام اومد! بعدش هم داییم لباساش رو درآورد و نجاتم داد.، من واقعا به این حرفم ایمان دارم که آدم اگه با ایمان کامل در راه حق و راستی قدم بزاره پروردگار و الطافش رو حس می کنه، میگن وقتی میکل آنژ مجمسمه داوود رو می ساخت ، مجسمه داوود هم میکل آنژ رو می ساخت،حرکت در مسیر پروردگار یعنی پایان بیگاری یعنی شکوفایی استعدادها، یعنی ابرانسان شدن، فقط همینو میگم که مطمئنا پروردگاری که تو رو خلیفه خودش قرار داده و این همه استعداد در تو قرار داده هیچ وقت هیچ وقت ازت نمیخاد که خودت رو سرکوب کنی، پروردگار اول از همه به تو عقل داده بهت وجدان داده، قدرت درک و علم آموزی داد انبیاش رو هم فرستاده در ضمن طبیعتش (قوانین)هم به ما خوبی و بدی رو نشون میده کم نیست که هگل میگه کل تاریخ سه کلمست نقطه سرخط! مطمئنا با این ابزارها میتونی راهت رو پیدا کنی
    تو کودکی پدربزرگم بهم گفت که مخلوقات آینه پروردگارند تو هم جزو مخلوقاتی! اگه واقعا خد.ا پرستی باید از همه سرتر باشی تو علم تو هنر تو انسانیت تو... تا هرکی تو رو دید بفهمه که ثمره دینداری چیه
    من آدمی با باورهای متناقضم، موقعی که باورم به پروردگار کم رنگ میشه ضعیف میشم و از لحاظ روانی افت می کنم ولی باور به پروردگار علاوه بر اینکه حقیقت طلب تر و زلال ترم میکنه بهم یه قدرت عجیب میده، باور به اینکه که ریشم از یه موجود بی نهایته، کلمه Enthusiasm یعنی میل و اشتیاق ریشه این کلمه، کلمه یونانی euthos هست به معنی پر از خد.ا
    عادت
    پروردگار از روح خودش در ما دمیده، یکی از عواملی که باعث انحطاط انسان میشه، انسانی که مثل پروردگارش میتونه منبع خلاقیت باشه، عادته، یعنی انجام هر عملی بدون تفکر، خیلی کم آدمی پیدا میشه که راه رفتنش رو زیر نظر بگیره به نگاه کردنش فکر کنه و... من دوستانی دارم که حتی دعای راه رفتن، دعای شنیدن، دعای بیدار شدن و... می خونند. این رفیقام تو آمریکا زندگی می کنن و فوق العاده تحصیل کرده اند. فک نکنین از اونایی که ادعای مذهب می کنن و حتی دندوناشون رو هم مسواک نمی زنن ولی بقیه رو کثیف می دونند! یه بار از یکیشون پرسیدم چرا؟ اول گفت که با دعا فعالیت هام رو زیر نظر می گیرم و بعد برگشت گفت اولین دعایی که به ما یاد دادن مفهوم اولین کلمش این بود توجه و درک کن! یعنی به پدیده های اطرافت الکی ، سرسری و عادتی نگاه نکن! به قول انیشتن شما به دنیا به دو صورت باید نگاه کنید یا همه چیز رو معجزه ببینید یا هیچ چیز رو معجزه نبینید.به قول داوید هملخ تو همواره در مقابل چشمانم هستی یا علی بن ابی طالب میگه به هیچ چیز نگاه نکردم مگر قبل از آن با آن و بعد از آن خد.ا را دیدم. باور به پروردگار به چشم انسان عظمت میده یعنی من به هر چیزی که نگاه می کنم میگم این مخلوق پروردگارم پس چقدر با عظمته، به قول قرآن والتین و زیتون! یکی از رموز افراد نابغه اینه که اونها برای مسائلی ارزش قائلند که اون مسائل برای آدمای عادی بی ارزشه! به نظرت درطول تاریخ بشر فقط نیوتن شاهد سقوط چیزی بوده؟! باور به پروردگار حس زیبایی شناسی تورو میبره بالا، باور به پروردگار از تو یه دانشمند میسازه، بهت توصیه میکنم سعی کنی یادداشت های لئوناردو داوینچی رو بخونی اون وقت چیزایی که بهت توضیح دادم رو بهتر می فهمی بیل گیتس 7 صفحه از یادداشتهاش رو فک کنم 700 میلیون دلار خرید! بعد از دیدن عظمت طبیعت (نه نگاه تکراری) دیگه با خودته تصمیم گیری که آیا فک کنی این عظمت خود به خود به وجود اومده یا خالقی داشته، انتها مسیر هر کدوم از باورها هم مشخصه!

من نمي‌دانم
    که چرا مي‌گويند: اسب حيوان نجيبي است، کبوتر زيباست.
    و چرا در قفس هيچ کسي کرکس نيست.
    گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد.
    چشم‌ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد.
    واژه‌ها را بايد شست.
    واژه بايد خود باد، واژه بايد خود باران باشد.

زندگی درک همین اکنون است.....
    سهراب سپهری

ویرایش توسط باران13 : یکشنبه 03 آذر 92 در ساعت 20:51

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.a نمایش پست ها
    سعید جان، شما تازه عضو سایت شدین. نمیدونم قبلا هم این سایت رو پیگیری میکردی یا نه. نوشته خانم فرشته اردیبهشت نیاز به نقد نداره. اگه نوشته های

دیگه ایشون رو خونده باشی و باهاشون اشنا شده باشی بهشون انتقاد نمیکنی.

نمیخوام بگم کسی درست میگه یا کسی اشتباه. ولی بهرحال بعضی از تفکرات ما متاسفانه یا خوشبختانه قابل تغییر نیست یا اصلن نیازی به تغییرش نیست.

فقط باید بپذیریم اینطوری هستیم. هر طوری که حس بهتری داشته باشیم همونطوری درسته!

من جزء کسانی هستم که کاملا باهات موافقم ولی اینجا توی این تاپیک خانم یلدا با منطقی شبیه به منطق خانم فرشته اردیبهشت برای اثبات وجود خدا جای حرفهای شما نیست.

پ.ن: با عرض معذرت تنها جهت راهنمایی آقای سعید بود. چون ایشون تاپیک مربوط به خودشون نداشتند

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    سعید جان، شما تازه عضو سایت شدین. نمیدونم قبلا هم این سایت رو پیگیری میکردی یا نه.
    خیر.من قبلا عضو بودم به دلایلی اکانت قبلی رو از دسترس خارج کردم و این اکانت تازه باز کردم!
    نوشته خانم فرشته اردیبهشت نیاز به نقد نداره. اگه نوشته های
    قطعا هیچ کس ادم کاملی نیست و همه حرفا درست نیست و هر کس نمیتونه توی همه زمینه ها به صورت کامل اطلاعات داشته باشه.و ما نمیتونیم بر اساس سابقه افراد قضاوت کنیم.شاید سابقه گذشته اون ها در مورد مسائل تخصصی تر مثه این نبوده.منظور من شخص خاصی نیست و به صورت کلی گفتم!
    نمیخوام بگم کسی درست میگه یا کسی اشتباه. ولی بهرحال بعضی از تفکرات ما متاسفانه یا خوشبختانه قابل تغییر نیست یا اصلن نیازی به تغییرش نیست.
    خیر.من با نظر شما موافق نیستم.تفکرات ما زمانی تغییر میکنه یه یقین پیدا کنیم که این تفکرات کاملا غلط بوده.پس نمیشه گفت قابل تغییر نیست بلکه باید گفت امکان تغییر وجود داره.
    و این یه نیازه که تفکرات ما به روز باشه چون در مسائلی به این مهمی نیاز است عمیق تر فکر کنیم
    .
    همین ویدیو راسل داره به ما میگه هیچ وقت جهت گیری نکنید بی طرف باشید چون جهت گیری ما رو از رسیدن به حقیقت باز میداره.

فکر میکنم توی پست قبلی باران عزیز توضیح دادن که ما نمیتونیم به حس هامون اعتماد کنیم برای یقین به مدارک معتبر تری نیازه چون در حس ها امکان خطا وجود داره
    من جزء کسانی هستم که کاملا باهات موافقم ولی اینجا توی این تاپیک خانم یلدا با منطقی شبیه به منطق خانم فرشته اردیبهشت برای اثبات وجود خدا جای حرفهای شما نیست.
    خیلی خوشحالم که شما ذهنی کنجکاو و علاقه مندی دارید درسته منم متوجه شدم که حرف های من شاید مناسب این تاپیک نباشه ولی من به وظیفه خود عمل کردم که شاید باعث تفکر بشه.که همین کور سوی امید منو خوشحال میکنه!
    پ.ن: با عرض معذرت تنها جهت راهنمایی آقای سعید بود. چون ایشون تاپیک مربوط به خودشون نداشتند
    چشم!من وظیفه خودم رو انجام دادم و دیگه ادامه نمیدم
    موفق باشید

6. کاربر روبرو از پست مفید saeed.a تشکرکرده است .

shabnam z (دوشنبه 04 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    فکر نمیکنم صاحب تاپیک اصلا به وجود خدا شک داشته باشه. اتفاقا کاملا به وجود خدا اطمینان داره.
    من نمیدونم چرا اعضا هی میخوان برهان اثبات خدا براش بیارن.
    به نظر من او بیشتر به این شک داره که خداش خدای واقعی است یا خدای ساخته ی ذهن خودش.
    که به نظر من هم هرکسی خدایی برای خودش داره.هر کسی یه درکی از صفات خدا داره که ممکنه با درک کسی دیگه تفاوت کنه.

8. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

yalda.69 (پنجشنبه 05 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    ببین اقای سعید به اندازه انسان ها راه داریم برای به خدا رسیدن و من بحث عقلی نکردم درین مورد اگر هم بخاهید میتونم عقلی بحث کنم

من فقط راهی که بخدا رسیدم بی عقل بوده دلی بوده از اول خدا رو بدلیل مسایلی که داشتم باتمام وجودم حس کردم.یعنی اول با عرفان بعد عقل ... و این تاپیک هم نوشتم تنها حس عاشقانه من به خدا بود و فک

میکنم که صاحب تاپیک به بحث عقلی احتیاج نداشت و فقط میخاست رابطش باهاش بهتر بشه میشه گفت متن ادبی بود اوکی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    سعید جان، شما تازه عضو سایت شدین. نمیدونم قبلا هم این سایت رو پیگیری میکردی یا نه. نوشته خانم فرشته اردیبهشت نیاز به نقد نداره. اگه نوشته های

توجیح منظورتون رو متوجه نشدم!!!!! یعنی چی نیاز به نقد نداره؟

- - - Updated - - -

در ضمن اقای سعید فکر میکنم که متن ادبی رو تحلیل منطقی و عقلی نمیکنن
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    بازم اون وقتا که آدم بودم...یه دعایی خیلی وجودمو میلرزوند. گاهی ایه قسمت کوچیک اون دعا میشد همه ی امید و پناهم و تمام التماسم.
    اگه درست یادم باشه بخشی از دعای حضرت علی در مسجد کوفه بود:

الهی..انت الدلیل و انا المتحیر...و هل یرحم المتحیر الا الدلیل؟...

خدایا...تو دلیل راهی و من متحیر و سرگردانم...و چه کسی به متحیر رحم میکند به جز دلیل؟....

فکر کنم ما همه سرگردونیم. خودش به داد همه برسه.....

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    مثل اینکه به درخاست یلدا خانم دقت نکردین و فقط دارین بحث ازاد میکنید:

نقل قول نوشته اصلی توسط yalda.69 نمایش پست ها
    بچه ها، ممنون که بهم پاسخ میدین. نیومدم که بحث فلسفی راه بندازم. مرغ اوله یا تخم مرغ. نیومدم که توجیه شم. اومدم خیالت راحت شه. یک مسئله هست که لازم میدونم با خودم حلش کنم.
    من مشکل اعتقادی ندارم، بیش از اون مشکل اعتمادی دارم.

یک انسانم مثل خیلی های دیگه لطف هایی که بهم شده فراموشم میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط yalda.69 نمایش پست ها
    .
    - - - Updated - - -

یعنی نیاز به فلسفه بافی نداشته
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    خیلی ها میگن خدا رو از زبان خودش و چیزی که در کتاب خودش گفته بشناسید.

خب درست.

ولی کار راحتی نیست. چون هر کسی از هر صفت خدا یه سطح درک و برداشتی برای خودش داره.

گرچه خود قران شرطی برای اینکه کسی بتونه حقیقت رو درست درک کنه آورده:

اگه درست یادم باشه سوره بقره بود. نمیدونم. شاید هم یه سوره دیگه بوده. یادم نیست درست.

...لا یمسه الا المطهرون.

- - - Updated - - -

خودمم خندم میگیره به بعضی پست های خودم. هر کی ندونه فکر میکنه پوه چقدر با ایمانه....

گاهی برای دیگران چیزایی که قبلا به خودم کمک میکرد رو مینویسم. شاید به دردشون بخوره. همین.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array

در ضمن اقای سعید فکر میکنم که متن ادبی رو تحلیل منطقی و عقلی نمیکنن
    من از این حرف شما واقعا شگفت شده شدم! اگه امکان بحث در تاپیک دیگه باشه حتما با شما بجث میکنم
    ولی توی این تاپیک پست گذاشتن صحیح نیست دیگه

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)