به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 35
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid65 نمایش پست ها
    به نظر من موضوع ساده است ، و اون هم تفاوت بین پسرها و دخترهاست .
    پسرها با نگاه و اولین بار دیدن می تونن عاشق بشن و من دیدم دوستامو که اینجوری شدن .
    اما دخترا باید زمان بگذره و از طریق شنیدن و رفت و امد عاشق بشن .

حالا در مورد شما ، در پسر احساسی بوجود اومده که در شما وجود ندارد و این برای شما قابل قبول نیست

به نظر من مشکل از تو نیست ، مشکل از تفاوت مردها و زنهاست !
    سلام درسته امید

ولی من کسیو میخام که کمی رو خودش کار کرده باشه اسیر طبیعتش نباشه
    چرا یه پسر همون اول باید عاشق بشه؟ اصلا چرا باید بفهمونه ؟ من میگم خب خوشش بیاد ولی به رو نیاره بخاد که شناخت پیدا کنه ادمای سطحی منو میترسونن
    خ ساده است و بی تجربه ...
    خب معلومه که این دلش گیر کرده و دلیل منطقی نداره حتی این پسر حاضر نیست منو بشناسه اوکی و بدم میاد بریم سر خونمون
    انقدر اسیر ظاهرن؟

البته اینم خوب میدونم که ادم وقتی دنبال ادم اصولی و همه چی تموم میگرده هیچ وقت پیدا نمیشه نه؟
    همه چی تموم منظورم ادم خودساخته است ادمی که مادر زادی رفتار نمیکنه بعد یه ادم خودساخته میبینی اون وقت دلت باهاش کنار نمیاد اصلا نمیخایی پیشش باشی و ...
    ولی با این همه نمیتونم اینا رو قبول کنم ...

- - - Updated - - -

مینوش جان ابراز احساسات بین دو نفری که هیچ رابطه ای ندارن و معلوم نیست چی بشه برام قابل قبول نیست
    بدم میاد مرد گریه کنه التماس کنه و خودشو پایین بیاره امید اینکه دیگه ربطی به جنسیت نداره ادم باید فکر کنه .
    خب منم بعد ازدواج نمیخام که عصا قورت بدیم و بشینیم یه گوشه اون موقه دوس دارم اما قبل از ازدواج نمیخام منو دوست داشته باشن انقدر شل و ملتمسانه
    این مورد به نظرم رده ولی در کل اینو یه نمونه اوردم

فک میکنم اکثر دخترا خوششون میاد که پسری بهش اینا رو بگه اما چرا من نه ...
    من بحثم اینه که اگه دنبال ادم دلخاهت باشی باید مجرد بمونی یا نه یراه دیگه هم هست که بری با کسی بع عنوان همسر و مصلحتی مثل همکارت فقط زندگی کنی و به وظایفت عمل کنی ... این خسته کننده نیست ؟
    مرز انتخاب تو ازدواج خیلی گمراه کنندست ادم گاهی گم میشه ...
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

2. 2 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

fariba s (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), reihane_b (شنبه 20 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    فرشته جان فکر می کنم شما تو ازدواج از من سخت گیر تری؟
    خب برای همین یک نکته که ازش دیدی به نظرم نباید زود قضاوت کنی!
    یکمی فرصت بده شاید داری اشتباه فکر می کنی.
    واقعا شاید از بی تجربگیش باشه.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

4. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

fariba s (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), meysamm (جمعه 01 اسفند 93), فدایی یار (جمعه 23 مرداد 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ریحانه جان بد نیستم من فقط چندتا پست اول تاپیکتو دیدم و نگرانت شدم نتونستم اخرشو بخونم ببینم چی شد ولی حالا خوشحالم که راضی هستی
    درسته حررفات ولی قبول داری وقتی کسی دل ادمو میزنه نمیشه کاریش کرد؟ مشکلم با این دلزدگیه زود اینطوری میشم و دیگه چاره ای نداره ...

خیلی حرف دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم بنویسم هزار جور مساله دارم ولی نمیتونم بیان کنم خوش بحال مصباح که ریز بیان میکنه ولی ذهن من خیلی کلیه
    مصباح جان جواب سوالاتونو مینویسم فعلا برم...

ولی تا اینجا گرفتم که هیشکی مو سرزنش نکرد و من حق دارم که خوشم نیاد ازش چون بعضی از پسرا خیلی بی تجربه ان و سادگی میکنن ولی من چی تو این چند سال هفت خط شدم دوس دارم همسرم بیشتر از خودم بلد باشه زرنگ و باهوش باشه و اجتماعی ...

بعدم حرف ادما تاثیر میذاره میگن تو باید با پسر خ خوشتیپ و جذاب ازدواج کنی و وقتی یه ادم معمولی میاد که اکثرا اینطورن دوس دارم بهتر ازین باشه جذاب باشه تو دل برو باشه
    نه ازین .... حتی تا جزییات لباس پوشیدنش مهمه ...
    اکثر ادما معمولین ....من چرا کمال گرااااام؟؟؟!!!
    گاهی هم فک میکنم کمال گرا نیستم فقط میخام یه کم فقط یذره از خودم بالاتر باشه

واقعا چرا جذابیت برام مهمه؟! نمیخام ازن معیار بگذرم عاقلانه است؟

- - - Updated - - -

اخع مصباح فک کن بهش میگم با کارت مشکل دارم میگه خب تو فقط انتخاب کن چه کاری دوس داری من میرم دنبال اون کار به نظرت این حسنه یا عیب
    مگه یه مرد نباید خودش خط مشی داشته باشه میخاد به حرف من باشه؟ هرچی میگم بگه چشم؟ این خوبه یعنی؟ منکه خوشم نمیاد

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو فرشته مهربان

خوب شاید اون پسره مشکلی نداره طفلی و مشکل از شما باشه؟!! شاید اون بدخت بیچاره مفلوک فلک زده ....... هم مثل من بوده وقتی رفتم خواستگار خانومم همان دفعه اول وسط جلسه فهمیدم دقیقا همانیه که دوست داشتم و همیهش آرزوم بوده داشته باشم ولی اینجا یه تفاوت هستش اینه که من یکم زرنگی کردم و هیچی نگفتم بجاش همش خودمو دست بالا گرفتم کم نیارم ولی این طفلی فکر کنم تازه کاره نمیدونه به زن جماعت نباید خیلی رو بدی اینجور مواقع طرفش بری در میره بهش محل نزاری خیلی میادش طرفت بقول معروف ضرب المثل:
    چماق و هویچ را بیاد برای دخترا بکار ببری(ظالمانست ولی جواب میده ) قابل توجه گلپسرا هیچوقت توی خواستگاری به دخترا خیلی روی خوش نشان ندید که اینکه ازش خوشتان آمده و دقیقا همانیه که میخواستید ذات زن اینجوریه.مثلا یه روش علمی که 99 درصد جواب میده(مگه اینکه یا دختر خانوم بلد باشه حقه شما رو یا یه چیزش باشه دختره) دفعه اول رفتید زنگ زدید برای جلسه دوم قرار گذاشتید یا جلسه سوم که خانواده دختر وقت تعیین میکنه به هیچ عنوان دقت کنید به هیچ عنوان زمانی که خانوده دختر تعیین میکنه را قبول نکنید و بهانه بیارید مخصوصا کاری هیچوقت جوری نشان نده که دختره فکر کنه آویزون هستی دفعه بعدی هم دیدیش کلا براش کلاس بزار عذرخواهی ممنوع(خودم اینکارو انجام ندادم پشیمون شدم)خانومم بعد ازدواج گفت ما هرزمان گفتیم بیا روز و شب نداشت شما قبول کدردی و آمدید این یعنی نقطه ضعف

تو جلسه خواستگاری بزارید دخترا سوال بپرسن راحت باشن بهشان جواب بدید ولی با صبر مهم نیست چی میپرسه هرچی گفتم یکم فکر کن الکی بزار فکر کنه خیلی جواب دادن به این سوال برات مهمه

اینا تکنیک کاره سعی کن اول خانوم بشینه بد شما وارد اتاق اول بانوان میشن بعد شما سعی کنید میوه نخورید مگه فقط خیار باشه چون ما مردا خیلی ضایع میوه میخورمی و زود لو میریم و خانوما خیلی به این موضوع توجه دارن.

هیچوقت هیچوقت هیچوقت خودتو توی خواستگاری دستکم نگیر این شعارت باشه:

تو نمیری که خواسگاری کنی و این دختر نیست که جواب مثبت یا منفی میده این تویی که باید انتخابش کنی و اگه ازش خوشت نیومد که هیچ ولی خوشت اومد میری میگیریش(دقت کن میگیریش )خواستگاری نمیکنی

راستی سعی کنید شیک پوش باشی پیراهن را بزنید توی شلوار روی شلوار نندازید دخترا خیلی توجه میکنن.

مظلوم نمایی فرامش نشه همیهش جواب میده بزارید یکم حس کنه از شما قویتره ولی بموقعش با کف گرگی بزنین توی پیشونیش یعنی سوال خودشو از خودش بپرسید و خیلی جدی و مردانه

نتیجه گیری:اگه اون آقایی که آمد خواستگاری بانو فرشته اردیبهشت ساده نبود و از تکنیک های مخصوص استفاده میکرده خیلی راحتبانو فرشته اردیبهشت رو میگرفت

شما نمیرید خواستگاری بلکه انتخاب میکنید و فقط میرید میگیرید این یادتون باشه
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

7. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

fariba s (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    فرشته جان من نتونستم بفهمم چه جور ادمی با چه وِیژگی هایی به عنوان همسر برات مورد قبوله.

کلیت اینایی که گفتی این بود که می خوای از خودت باهوش تر و جذاب تر (حالا ظاهری یا درونی یا هردو؟) باشه و نمی خوای ابراز احساسات مستقیم داشته باشه.

در مورد این اقا نوشته بودی موقرانه ابراز احساسات می کنه اما توی یه پست دیگه ات نوشتی که التماس می کنه. نفهمیدم بالاخره.

اما به نظر من ابراز احساسات یه مرد خیلی هم عالیه به شرطی که همون وقارو درش لحاظ کرده باشه.
    اون اقا هم اگه ارزشمندی خودشو در نظر بگیره هر ابراز احساساتی با هر عمقی و هر شکلی هم بکنه از نظر من دلنشین خواهد بود. ولی در صورتی که ابراز احساسات یک انسان چه مرد چه زن با خاری (یا خواری ) و ذلت خودش همراه شه و احترام به خودشو از یاد ببره از نظر من خوشایند نیست. چرا؟ چون این حسو به من می ده که منم که مسوول خاری و بی احترامی اون نسبت به خودش شدم.

این اقا اگه هیچ مشکلی نداره جز این ابراز احساسات بهش بگین که فعلا چندان ابراز احساسات نکنه تا بتونین بررسی کنینش به عنوان خواستگار. بهش بگین نمی خواین اوضاع احساسی جلو بره و منطقی می خواین باشین هر دوتون. احساسات هم به وقتش.

ضمنا خودت هم می تونی بهش یاد بدی که چطور ابراز احساسات بکنه و چطور نکنه. اون نمی دونه خوب. دوست دختر زیاد نداشته که با تجربه باشه بفهمه باید چطوری با هر نوع دختری رفتار کنه. شاید شما اولین کسی هستی که داره واقعا سعی می کنه ابراز احساسات کنه واسش و ناشیه هنوز.
    بازم می گم نفهمیدم واقعا از شوهر اینده ات چی می خوای. اینایی که نوشتم بیشتر درباره خودم بود. گفتم شاید به دردت بخوره.

موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : چهارشنبه 17 اردیبهشت 93 در ساعت 13:17

9. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), meysamm (جمعه 01 اسفند 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    من از تجربه ی شخصیم میگم.
    اونایی که برای بار اول به دختری دل میدند و به قول دوستان بی تجربه هستند و بار های اولشون هست میرند خواستگاری یا از دختر خانمی خوشون میاد خیلی ابراز علاقه میکنند و میترسند دختر رو از دست بدند و هی ابراز علاقه میکنند و خودشون رو نیازمند نشون میدند غافل از این که با این کارا از چشم دخترا بیش تر می افتند

بعدش پسرایی که با تجربه میشند و به این موضوع اشراف پیدا می کنندو میتونند خودشون رو کنترل کنند و اعتماد به نفس بیش تری از خودشون نشون میدند بیش تر دختر ها جذبشون میشند این پسر با تجربه ی امروز همون پسر بی تجربه ی دیروز هستش و با تجربه تر شده

حالا یه دختر باید فکر کنه ترجیح میده با یه پسری که برای بار اولش هست و سر شار از احساس و.. ایا واقعا به خاطر این که هیچ تجربه ای در این زمینه نداره باید دست رد به سینش زد !!! خب اون پسر هم بعد ها میره با تجربه میشه میره سراغ یه نفر دیگه

انتخاب با شماست.

11. 4 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), meysamm (جمعه 01 اسفند 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    مصباح جان ممنون به خاطر تبریک تولدم.
    راستی من که همیشه هستم کجاکم پیدام؟

باهاش 2 جلسه حضوری حرف زدیم و بعد بدلیل کارش ادامه ندادم چون نمیتونستم کنار بیام بعد یک ماه خودش دوباره مسیج داده .البته احتمال میدادم که اگه باهاش اشنا شم ازش خوشم بیاد و بیخیال کارش شم ولی چون دیدم اینقدر احساساتتش قویه ترسیدم وابسته بشه و باهاش حرف نزدم الانم به زور جوابشو میدم نمیخام ازم خوشش بیاد

این که دیگه پرسیدن نداره معلومه از نظر عاطفی چه جوریه صاف و ساده و بی تجربه و با احساس فک کن اگه باهاش ازدواج کنم باید اول بزرگش کنم یادش بدم (ازن کار خیلی بدم میاد اون موقه فک میکنم بچمه نه مرد) .

من کاملا عاطفی کاملا منطقی احساسات بیجا ندارم داشته باشم خوب کنترل میکنم یعنی قبل از شناخت کامل کسی عشق و عاشقی در من عمل نمیکنه تحت هیچ شرایطی .انگار آنتی عشق دارم.
    نسبت به ادمایی که میبینم کششی ندارم خیلی ... کلا انگار خاستگاری اینجوریه مدلش ...من احساس و عواطفم رو موقع تصمیم گیری هم مهم میدونم چون برا ازدواج نیازه .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahasty نمایش پست ها
    سلام. یاد «غرور و تعصب» افتادم. اگر داستانش رو خونده باشی یا فیلمش رو دیده باشی حتما آقای دارسی رو یادته. نمونه کامل یه مرد مقتدر و در عین حال عاشق پیشه! فکر کنم اکثر دخترها از همچین مردی خوششون میاد.
    ولی به قول خودت اینا همش فیلمه در واقعیت خبری ازن مردا نیست اصلا این شخصیت های فیلمارو از کجا میارن ؟
    خب ببین فک کن این همه یاد گرفتم خوب بلدم بعد ازدواج طرفو کنجکاو کنم و جذبش کنم و رمانتیک بازی هم در بیارم سورپرایز کنم (دوستام مدرک دکترا بهم دادن درین مورد)و اونوقت این کارا برا یه ادم ساده فایده ای نداره (قصد توهین ندارم تیراندازی نکنید تورو خدا)
    یکی از دوستامم نامزدش خیلی دوروبرشه میگه اصلا فرصت ندارم من براش کاری کنم همش یک طرفست)

کلا میل نه گفتن بسیار شدیده در من . حتی جلسات خاستگاری رو همیشه عقب میندازم ...چون برام جالب نیستن ... دخترا همشون اینطورن یعنی؟ دورو بریام زود از یکی خوششون میاد و بادا بادا ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    من از تجربه ی شخصیم میگم.
    اونایی که برای بار اول به دختری دل میدند و به قول دوستان بی تجربه هستند و بار های اولشون هست میرند خواستگاری یا از دختر خانمی خوشون میاد خیلی ابراز علاقه میکنند و میترسند دختر رو از دست بدند و هی ابراز علاقه میکنند و خودشون رو نیازمند نشون میدند غافل از این که با این کارا از چشم دخترا بیش تر می افتند

بعدش پسرایی که با تجربه میشند و به این موضوع اشراف پیدا می کنندو میتونند خودشون رو کنترل کنند و اعتماد به نفس بیش تری از خودشون نشون میدند بیش تر دختر ها جذبشون میشند این پسر با تجربه ی امروز همون پسر بی تجربه ی دیروز هستش و با تجربه تر شده

حالا یه دختر باید فکر کنه ترجیح میده با یه پسری که برای بار اولش هست و سر شار از احساس و.. ایا واقعا به خاطر این که هیچ تجربه ای در این زمینه نداره باید دست رد به سینش زد !!! خب اون پسر هم بعد ها میره با تجربه میشه میره سراغ یه نفر دیگه

انتخاب با شماست.
    فدایی جان فدات میدونم چی میگی
    ترجیح میدم طرف قبلا رابطه ای(نه به اون معنی- میدونم اقایون سالم و بی دوست دختر شاکی میشن- من دوستی نداشتم تا الان ولی بلدم ) داشته باشه ولی کاربلد باشه تا اینکه ناب ناب باشه
    من که دختر 14 ساله نیستم .

- - - Updated - - -

ببین اقای خاله قزی چقدر خوب تحلیل کرد معلومه کارکشتست ...اقایون که میخاین برین خاستگاری حواستون باشه ها!!!!!!! البته ادم هرچی بیشتر یاد میگیره انتخاب دشوارتر میشه معیارها میره بالاتر همون بلد نباشین بهتره

خب به نظرم ادم باید خیلی ....(نمیدونم چی) باشه تا نتونه این چیزا رو بفهمه انقدر باید روانشناسیش ضعیف باشه که ندونه چطوری کسی رو جذب خودش کنه
    خب این کم مشکلی نیست بعضیا هوش هیجانیشون پایینه نمیشه کاریش کرد ... نمیشه همه چیو به کسی یاد داد مگه اینکه جوهرشو داشته باشه ...
    قبول کنین هوش روابط اجتماعی خ مهمه ...
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : چهارشنبه 17 اردیبهشت 93 در ساعت 16:45

13. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

فدایی یار (جمعه 23 مرداد 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    یه جمله تقدیم به بانو فرشته اریبهشت و بانوانی که تفکرشان مثل ایشونه

قوی بودن یه مرد به صدای کلفت و گردن کلفت و رفتار خشن و بی احساس بودن نیست

مرد قوی کسیه که احساسش را نسبت به عزیزانش نشان میده
    خیلی خوبه یه مرد درشت هیکل باشه و محکم این عالیه.ولی لذتی که وقتی میتونی سرت رو بزاری روی سینه های یه مرد و نوازشت کنه یا وقتی بغلت میکنه و گرمای تنشو حس میکنه و با گفتن جمله : دوست دارم به همه وجودت گرما میبخشه دیگه فرقی نداره هیکلش درشت باشه و صداش کلفت باشه مهم اینه فقط باشه همین.
    در مورد قوی بودن یه مرد فکر کنم داری اشتباه میکنی.چون خودم متاهلم منظور حرفی که میزنی را خوب درک میکنم ولی بعد ازدواج متوجه میشی که طرز فکرت غلطه.البته اگه شانس بیاری و کسی را پیدا کی که واقعا مرد باشه و دوست داشته باشه

بانو فرشته اردیبهشت اگه واقعا منظورت جدیه از این نوشته:

((ببین اقای خاله قزی چقدر خوب تحلیل کرد معلومه کارکشتست ...اقایون که میخاین برین خاستگاری حواستون باشه ها!!!!!!!))

اینو باید بگم الان که فکرشو میکنم حتی وقتی مینویسم حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر میتونم عوضی و آشغال باشم که طرز فکرم اینه (عذر میخوام بخاطر کلماتی که بکار بردم)
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : چهارشنبه 17 اردیبهشت 93 در ساعت 16:50

15. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

فدایی یار (جمعه 23 مرداد 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    من واقعا می خواستم الان یک مطالبی در جهت ترغیب فرشته جان برای پذیرش مراحل بعد خواستگاری بنویسم و اینکه فعلا به این موضوع نپردازد تا اینکه این جمله فرشته را خواندم:
    اخع مصباح فک کن بهش میگم با کارت مشکل دارم میگه خب تو فقط انتخاب کن چه کاری دوس داری من میرم دنبال اون کار به نظرت این حسنه یا عیب
    مگه یه مرد نباید خودش خط مشی داشته باشه میخاد به حرف من باشه؟ هرچی میگم بگه چشم؟ این خوبه یعنی؟ منکه خوشم نمیاد
    خب آقایون به نظرم جنس خودشون را بهتر می شناسن.اما منم جای فرشته اردیبهشت بودم با این جمله تردید می کردم!
    مگه نه اینکه استقلال فکر و نظر و سنجیدن اون تو خواستگاری مهمه؟
    ممکنه این آقا بعدا یک موقع دهن بین بشه؟
    من می گم دوحالت داره:
    1)دروغ میگه
    2)راست میگه و به استقلال فکر نرسیده.
    اینا برای من که موارد مهمی هستند.ولی باز نمی تونم قضاوت کنم.بهتره در این مورد آقایون نظر بدن.و یا راهکارهایی برای سنجیدن این موضوع بدن تا مطمئن شی.

اما فرشته جان در مورد ظاهر که گفتی؛دو حالت داره:
    1)سخت گیری و حساسیت به خرج می دی.باید به کمک بچه ها تعدیلش کنیم
    2)واقعا ظاهرشون خوب نیست.یا به دل تو نمیشینه. که در این صورت حق داری

ببین من خودم تو معیارهام ظاهر نیست.ظاهر را فقط در حد به دل نشستن قبول دارم.اما در مورد همین من که می گم ظاهر مهم نیست:
    1) شده که تو خواستگارام از ظاهر کسی خوشم نیامده و جلسات بعدش همین جور بد تر می شدم.
    2)شده هم که اولش از ظاهر بدم نیومده ولی بعد صحبت کردن دیگه حالم از قیافه و... همه چیش به هم می خورد!!!
    3)اما شده که دفعه اول از ظاهر خوشم نیامده ولی بعد از صحبت کردن و... 180 درجه نظرم عوض بشه.

مورد اول از نوع صحبت کردنش و صداش و وسط حرفاش نوچ نوچ کردن بدم میومد.طرز نشستنش و...هم بد بود.من اون موقع این قدر عذاب وجدان داشتم که چرا از ظاهر کسی خوشم نیومده یا من چرا ظاهر بینم!
    ولی مورد دوم قیافه و... معمولی خوب بود.اما واقعا بی شخصیت بازی در میاورد.تو خوردن،تو نشستن،تو تعارف کردن.ادب و... نداشت.نگاه کردن و... اصلا همونجا متنفر شدم ازش!و بعضی حرکات مورد اول را هم انجام می داد.اصلا نوع نگاه کردنش مثل مورد اول بود.اونجا فهمیدم درواقع قیافه برام مهم نبوده و نحوه رفتار برام خیلی مهم بوده که نمی تونستم با مورد اول کنار بیام!!!
    مورد سوم واقعا مشکلات ظاهری داشتند.مثلا یکی سرش طاس بود ولی بعد از صحبت کردن این قدر با شخصیت و مودب بود که کلا برام حل شد و مهم نبود.یکی خیلی خیلی چاق بود ولی این قدر با حیا و باادب و مهربون بود که برام حل شد.
    (نکته:آقایون خواهشا نگید چرا پس ردشون کردی.دلایل دیگه ای داشتم!تاپیکش موجوده)

حالا تو هم معیار ظاهریت را یکم تعدیل کن و به شخصیت ربطش بده.حالا نه اینکه دیگه شخصیت در حد پروفسور حسابی مدنظرت بشه ها:دی.ببین مثلا اصلا مهم نیست که حالا آقا حتما لباس آنچنانی بپوشه!!!(آخه گفتی: حتی تا جزییات لباس پوشیدنش مهمه ...)

فکر می کنی این تیپ و مد مال چند وقته؟ خیلی خوش تیپ هم که باشه نهایت تو دوران نامزدی با لباسهای خوب ببینیش.بعدش که زیر یک سقف رفتین قطعا یه جور دیگه می بینیش!!!:دی (که البته ای کاش اینجور نبود و یه حدی و چیزی برای لباس پوشیدن بود.ولی آقایون ایرانی متاسفانه اینجورین) تازه این آقا اگه تو را دوست داشته باشه بازم ممکنه رعایت کنه و به میل تو باشه.اما اگه نه که وقتی می گی زیر شلواری راه راه نپوش میگه ای بابا خانوم بذار تو خونه خودمون حداقل راحت باشیم دیگه!!!(آخرش میشه این!)
    خب به این موضوع فکر کن.ببین به خاطر چند ماه،الکی الکی به گفته خودت جزئیات لباس پوشیدنش بازم برات مهمه!؟
    خب در اینجا میزان اهمیت جزئیات و تاثیر آن در آینده ات چقدره؟ مگه در هر صورت بعدا جزئیات را برات رعایت می کنه که این قدر حساس شدی؟(آخرش همه مردا تو خونه یه تیپ دارن!)

از یک جهت دیگه هم به این موضوع نگاه کن:
    می گی می خوام همسرم تو دل برو باشه.به دلت بشینه که حرفی نیست و درسته اما در مورد تو دل برو بودن ببین هزینه اش را داری بدی:
    مواظب باش زیادی تو دل برو نباشه که تو دل بقیه دخترا بره!!! مثلا استاد دانشگاه بشه چقدر می تونی بهش اعتماد کنی.خودت می تونی همیشه جذاب و... باشی تا او بعدا پایش نلغزه!!! حتی تو فکرش!؟

از یک جهت دیگه هم نگاه کن(بی زحمت اینجا را آقایون نخونن!!!):
    {به نظر خود من خانم یک درجه از نظر قیافه بهتر از همسرش باشه بهتره.اگه به من باشه که می گم 3 درجه!!!
    می دونی چرا؟
    تو را نمی دونم.ولی من خودم زیاد تصویری نیستم(بیشتر خانم ها این طورین).بیشتر صوتی و لمسی هستم.بعد از مدتی قیافه عادی میشه برام.(می دونم زشتی عادی نمیشه.اما قیافه چه معمولی چه زیبا حتما عادی میشه)
    اگه من از همسرم زیبا تر باشم زیباییم همیشه به چشمش میاد!همیشه به نظرش زیبا خواهم بود و سخت تر تکراری می شم.ممکنه در کنار یک مرد هم سطح یا زیباتر زیباییم اونجوری دیده نشه ولی کنار یک مرد معمولی تر زیباییم بهتر دیده میشه.و همسرم بیشتر پی به زیبایی من می بره!!!
    حالا مگه تو تو حست دوست نداری همیشه از نظر زیبایی تو ذهن همسرت جذاب تر باشی و بیشتر پی به زیبایی تو ببره!!! اینجوری احساس بهتری بهت دست نمیده؟}
    خب تا اینجا به نظرت یکم از سطح اولیه ظاهری کوتاه اومدی؟

حالا بریم سطوح عمیق تر!
    الف)یک مرد خوش تیپ و خوش قیافه و...عین برد پیت را در نظر بگیر ولی عصبانی و اینکه سرت داد بزنه.و یا حتی فقط خیلی دوستت نداشته باشه!!!
    اوایل ازدواج بله.قیافش خوبه.تو دل بروست.خوشت میاد.ولی درست وقتی که داره قیافش برات عادی میشه،اون وقت اخلاقش را برات نشون می ده.سرت داد می کشه! درکت نمی کنه! خدای نکرده به پدر و مادرت بی احترامی می کنه!تو دعوا براش مهم نیست چه لغاتی از دهنش در بیاد و..... دقیقا همون موقع که قیافه داره عادی میشه،این آقای زیبا برات زشت ترین مرد دنیا میشه!
    اصلا اولین باری که خدای نکرده به پدر و مادرت توهین کرد عمرا بتونی دوستش داشته باشی!!! (من که این طوریم)
    اولین بار که دیدی با یک دختر نامحرم داره لاس می زنه،می خوای سر به تنش نباشه!!!

ب)یک مرد معمولی یا حتی متوسط رو به پایین را در نظر بگیر.قدش زیاد بلند نیست.یکم شکم داره.اما مهربونه.خوش اخلاقه.درکت می کنه. این قدر درکت می کنه که با ناراحتیت ناراحت میشه.با خوشحالیت خوشحال میشه!
    حاضره برای اینکه تو به علائقت برسی از علائق خودش بگذره!حاضره برات گذشت کنه!!! این گذشت تو زندگی مشترک چقدر مهمه!!! تو سایت خودت دیدی دیگه!نه؟
    خب چه کسی گذشت می کنه.یا درواقع چه کسی راحت تر گذشت می کنه؟
    کسی که مهربون باشه.کسی که تو را واقعا دوست داشته باشه!

مثلا امتحان داری وقت نداری چلو خورش بپزی دو حالت داره:
    a)مرد باگذشت که تو را واقعا دوست دارد:
    با نون پنیر هم قانعه.اصلا راضی نیست خانومش تو زحمت بیفته. یا فوقش تو اون هفته امتحانات از بیرون غذا می گیره یا...
    بعد وقتی امتحانت را خوب بدی از خوشحالی تو می پره هوا!وقتی بد دادی نمیگه مگه حالا چی شده!! انگار قراره نیوتون بشه! به جاش باهات همدردی میکنه!

b)مرد بی گذشت که دو حالت داره:
    1)اخلاقش بد نیست یا حتی خوبه.تو را معمولی دوست داره.میره جلو تلویزیون می خوابه!صدای تلویزیون را بلند می کنه!غذا کو؟
    تو می گی وقت ندارم.مگه نمی بینی؟ چیزی نمی گه ها ولی با نگاهش رفتارش همش داره بهت فحش می ده.مثلا میگه ای بابا!یا میگه من یک دوست دارم خانومش از هر انگشتش یه هنر میریزه!اصلا سر کار که میاد غذاش حاضره و... یه حالتی باهات رفتار می کنه که انگار برات منت می ذاره! انگار چه لطف بزرگی کرده که گذاشته تو درس بخونی و...
    تازه این اخلاقش خوبه ها! ولی مشکلش اینه که زیاد تا اون حد دوست نداره که بتونه از ته دلش برات گذشت کنه!گذشت می کنه ها ولی با منت!همون گذشت نکنه راحت تری!

2)بداخلاق! که دیگه خودت حدس بزن چی میشه!!! مطمئنم همه امتحانات را خراب می کنی!!!و شاید مشروط بشی!

یکمی از این زوایا هم نگاه کن ببین ظاهر و علاقه و یک سری خصوصیات اخلاقی کجای معیارات قرار می گیرن.
    خودت به نکته خوبی اشاره کردی!!!هیچ مردی نیست همه خصوصیات خوب را با هم داشته باشه.
    ببین اگه قرار باشه از یه خصوصیت کوتاه بیای از چه خصوصیاتی راحت تر کوتاه میای.من که می گم در همین حد که از ظاهرش بدم نیاد و فقط به دلم بشینه ولی واقعا منو دوست داشته باشه و بااخلاق باشه.واقعا درکم کنه.با گذشت باشه و مهربون باشه!!!
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

17. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), meysamm (جمعه 01 اسفند 93), reihane_b (شنبه 20 اردیبهشت 93), فدایی یار (جمعه 23 مرداد 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), شهراز (یکشنبه 21 اردیبهشت 93)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    [
    بانو فرشته اردیبهشت اگه واقعا منظورت جدیه از این نوشته:

((ببین اقای خاله قزی چقدر خوب تحلیل کرد معلومه کارکشتست ...اقایون که میخاین برین خاستگاری حواستون باشه ها!!!!!!!))

اینو باید بگم الان که فکرشو میکنم حتی وقتی مینویسم حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر میتونم عوضی و آشغال باشم که طرز فکرم اینه (عذر میخوام بخاطر کلماتی که بکار بردم)[/quote]

چرا این همه فحش؟ بخاطر چی؟

19. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)