به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 46
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت
    بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت
    رندان تشنه لب را آبی نمی‌دهد کس گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت
    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت
    چشمت به غمزه ما را خون خورد و می‌پسندی جانا روا نباشد خون ریز را حمایت
    در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه‌ای برون آی ای کوکب هدایت
    از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت
    ای آفتاب خوبان می‌جوشد اندرونم یک ساعتم بگنجان در سایه عنایت
    این راه را نهایت صورت کجا توان بست کش صد هزار منزل بیش است در بدایت
    هر چند بردی آبم روی از درت نتابم جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت
    عشقت رسد به فریاد ور خود به سان حافظ قرآن ز بر بخوانی در چارده روایت

2. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

Dreams end (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

یک شب آتش در نیستانی فتاد

سوخت چون عشقی که بر جانی فتاد

شعله تا سرگرم کار خویش شد
    هر نی ای شمع مزار خویش شد

نی به آتش گفت : کاین آشوب چیست؟
    مر تو را زین سوختن مطلوب چیست؟

گفت آتش بی سبب نفروختم
    دعوی بی معنی ات را سوختم

زانکه می گفتی نیم با صد نمود
    همچنان در بند خود بودی که بود

مردی را دردی اگر باشد خوش است

درد بی دردی علاجش آتش است

فایل های پیوست شده

4. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

( بنده من )
    همه چیز را برای تو خلق کردم ، ترا برای خودم ، از من مگریز >>>> حدیث قدسی

و ما از او می گریزیم به سوی آنچه او برای ما خلق کرده و آنچه او برای ما خلق کرده از ما می گریزد به سوی او ، حال اگر خود را برای او بخواهیم به راهی و وادی ای راه می یابیم که آنچه در عشق زمینی می چشیم در برابرش لنگ می اندازد ( میان ماه من تا ماه گردون ....... تفاوت از زمین تا آسمان است ) و اگر دریابیم و به سوی او روانه شویم ، هرآنچه برای ما خلق کرده در پی ما روان خواهد شد و ما بی اعتنا .......

کمی عمیق تر ببینید ، تجربه عشق بنده ای از بندگانش شما را راه به سوی عشق او اشاره داده و شما به اشتباه متوجه شده ای ،او شما را برای عشقی بالاتر تر انتخاب کرده و شما غافل از آن سرگرم و سرگردان دیگری . اگر طول کشیده تا دریابید شما دیر متوجه شدید و اگر بگویید چرا مرا متوجه نکرد برگردید و یک سیر داشته باشید خواهید دید نمونه علامت ها و پیامهایی که به شما پیام رسانده که تو مال منی ، کجا می روی .... اما شما نگرفتی ..... و اینکه خسته از دعا و ناامیدی از اجابت آنچه شما خواسته ای به آنگونه که خود خواسته ای ، راهی جسته ای تا رها از دعا و طلب شوی دستت را گرفته و به همدردی آورده تا اشارتی هم ازاینجا بگیری ( که او ترا برای خودش می خواهد ) . خواهش من این است از کنار راهنماییها و پیامها راحت نگذر و مدتی آن دختر و ... را به کناری نه و با تمرکز بر اینکه ترا برای خودش ، برای دوستی با خودش ، برای لایق گوهر عشق خودش شدن انتخاب کرده پیش برو و همه چیز را اینگونه یک بار مرور کن و ببین که چه می بینی . از شما خواهش می کنم که از این زاویه ببین و با ما همراه شو و دقیق بخوان آنچه برای شما می نگاریم را ، که :
    سلام
    ممنونم فرشته مهربان
    من هیچ وقت چنین نگاهی به عشق نداشتم و چنین نگاهی برایم غیر قابل تصور بود حتی فکرش هم به ذهنم خطور نمی کرد
    وقتی حضرت فاطمه به شهادت رسید کمر حضرت امیر شکست و انچنان شد که با چاه درد دل میکردند هیچ کس در جهان هستی جای حضرت فاطمه را برای حضرت امیر نگرفت دختر پیامبر تنها مونس و همدم حضرت امیر بود و این به نشانه این است که جایگاه یک زن در زندگی یک مرد چقدر زیاد است
    حضرت امیر عاشق خدا بود اما عاشق همسر مهربانش حضرت فاطمه هم بود اینها هر دو یه عشق بودن اما خدا هیچ وقت جای حضرت فاطمه را برای حضرت امیر نمی توانست پرکند چون او خالق بود و حضرت فاطمه جای خدا را
    به نظر خودم من بعد رسیدن به دختر مورد علاقه ام بهتر میتونستم سمت خدا برم چون هم نصف ایمانم کامل میشد و هم نیازهای عاطفیم بر طرف میشد البته شاید هم این طور نمی شد
    دارم رو نوشته هاتون فکر میکنم و میخوام دوباره به گذشته برگردم تا ببینم چیزی که شما فرمودین میشه در زندگی خودم جستجو کنم

6. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

فرشته مهربان (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام 2ANoan گرامی
    ظاهرا بر خلاف نظر شما ، اینجا سینه چاک خدا زیاد هستند. و مثل اینکه همه معجزه های خدا را دیده اند حتی خودشان معجزه های خدایند.
    یک نگاهی به خودت، به طبیعیت و به دیگران بکن. میلیاردها میلیارد خواهش ها بدون خواستن و حتی بدون آگاهی نیازمندان بر طرف می شود.
    درست نیست ناسپاس باشیی آنهم برای درخواستی که معلوم نیست اگر برآورده می شد و احتمالا بدبخت می شدید چه بد و بیراهه هایی نصیبش می کردی.

نگاهی بینداز به : نعمت شمار: تاپیک شاکرین ، خدایا تو را شکر می گویم ،
    متوجه می شوی همگان خلاف عقیده شما را دارند.
    چرا ؟!
    چون آنها فقط یک خواسته استجابت نشده خود را که دلیلش را نمی دانند بهانه ای نمی کنند که همه آفرینش را انکار کنند.
    شما چه چیزی از وجودت را خودت از خدا خواستی؟!
    مگر نه این بوده است که بدون خواهش تو، همه را رایگان بهت داده است؟!
    حالا تو را چه شده؟!
    چند میلیارد دختر در روی کره زمین هست.
    اگر خداوند مقدر نکرده است که آن فرد مذکور همسر شما شود، آیا در به روی شما بسته است که کس دیگری را که تناسب با شما دارد انتخاب کنید.

مشکل دعا نیست.
    مشکل خطاهای شناختی شماست.
    این اشتباه که فکر می کنید فقط با یک نفر خوشبختی می شوید!!!!!
    این اشتباه که با تخیل خودت را به یک نقطه بسته ای و سالها خیالبافی کرده اید!!!!

راه موفقیت راهی هست که عقلانی باشه.
    شما نمی توانید راه کویر راپیش بگیرید و تصور کنید به دریا می رسید

ازدواج در همه فرهنگها و در همه کشورها روش و منش و چارچوب و شیوه خودش را دارد.
    نه اعتقادات دینی چنین همسر گزینی را پیشنهاد داده است.
    نه هیچ فرهنگی
    و نه هیچ علمی

شما خودتون خدا را در حد یک غلام توانا پایین کشیده اید و به او دستور داده اید یا از او خواسته اید به هر قیمت دختری را به شما بدهد.
    این قانونی که شما برای خدا گذاشته اید نه عقلانی بوده است و نه اعتقادی و مذهبی.
    اگر مشکلات عقلانی اش را می خواهید در همین تاپیک ادامه بده....
    اگر مشکلات اعتقادی و مذهبی این درخواستت را هم می خواهی بدانی اعلام کن.

دوباره این تاپیک مانند تاپیک قبلی ات، در هم ریخته شده است. شما باید ابتدا این 2 فاز را جدا کنید تا ما هم بتوانیم دقیقا در همان مسیر در کنارت حرکت کنیم.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

8. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Dreams end (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), salehe92 (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), فرشته مهربان (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), عشق آفرین (دوشنبه 15 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array

ظاهرا بر خلاف نظر شما ، اینجا سینه چاک خدا زیاد هستند. و مثل اینکه همه معجزه های خدا را دیده اند حتی خودشان معجزه های خدایند.
    یک نگاهی به خودت، به طبیعیت و به دیگران بکن. میلیاردها میلیارد خواهش ها بدون خواستن و حتی بدون آگاهی نیازمندان بر طرف می شود.
    درست نیست ناسپاس باشیی آنهم برای درخواستی که معلوم نیست اگر برآورده می شد و احتمالا بدبخت می شدید چه بد و بیراهه هایی نصیبش می کردی.
    آره ظاهرا این طوری هست،واقعا هم خیلی از نیازهام رو بدون اینکه بخوام میده

نگاهی بینداز به : نعمت شمار: تاپیک شاکرین ، خدایا تو را شکر می گویم ،
    متوجه می شوی همگان خلاف عقیده شما را دارند.
    چرا ؟!
    چون آنها فقط یک خواسته استجابت نشده خود را که دلیلش را نمی دانند بهانه ای نمی کنند که همه آفرینش را انکار کنند.
    من هم همه افرینش را انکار نکردم
    شما چه چیزی از وجودت را خودت از خدا خواستی؟!
    مگر نه این بوده است که بدون خواهش تو، همه را رایگان بهت داده است؟!
    حالا تو را چه شده؟!
    کاملا موافقم هیچ چیزی رو من از خودم ندارم

چند میلیارد دختر در روی کره زمین هست.
    اگر خداوند مقدر نکرده است که آن فرد مذکور همسر شما شود، آیا در به روی شما بسته است که کس دیگری را که تناسب با شما دارد انتخاب کنید.

دارم این کار رو هم میکنم دارم دنبال یکی میگردم که پیداش کنم اما هنوز پیدا نکردم

مشکل دعا نیست.
    مشکل خطاهای شناختی شماست.
    این اشتباه که فکر می کنید فقط با یک نفر خوشبختی می شوید!!!!!
    این اشتباه که با تخیل خودت را به یک نقطه بسته ای و سالها خیالبافی کرده اید!!!!
    دقیقا همینطوریست که می فرمایید،البته من حتی یک بار هم تو تخیلاتم خودم رو با اون دختر تصور نکردم هیچ وقت تو تخیلاتم هم بهش نرسیدم
    راه موفقیت راهی هست که عقلانی باشه.
    شما نمی توانید راه کویر راپیش بگیرید و تصور کنید به دریا می رسید

اره من فکر میکردم تو راه دریام اما به کویر رسیدم

ازدواج در همه فرهنگها و در همه کشورها روش و منش و چارچوب و شیوه خودش را دارد.
    نه اعتقادات دینی چنین همسر گزینی را پیشنهاد داده است.
    نه هیچ فرهنگی
    و نه هیچ علمی
    من این رو تا 3 روز پیش به خدا نمی دونستم تازه متوجه این امر شدم

شما خودتون خدا را در حد یک غلام توانا پایین کشیده اید و به او دستور داده اید یا از او خواسته اید به هر قیمت دختری را به شما بدهد.
    نه این طوری هم نیست دیگه تا اون حد خدا رو پایین نکشیدم

این قانونی که شما برای خدا گذاشته اید نه عقلانی بوده است و نه اعتقادی و مذهبی.
    این رو هم نمی دونستم

اگر مشکلات عقلانی اش را می خواهید در همین تاپیک ادامه بده....
    اگر مشکلات اعتقادی و مذهبی این درخواستت را هم می خواهی بدانی اعلام کن.
    هم مشکلات مذهبیش رو گفتن دونستم هم عقلانیش رو من مشکل خودم رو پیدا کردم و دارم حلش میکنم
    فقط دوستان بعضی از حرفا رو میزنن منم جواب میدم
    و سپاسگذارم از همگی
    اگه خواستین تاپیک رو ببندین

10. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

ببینید ، توجیهی که با مثال از حضرت علی علیه السلام آوردید مصداق در مورد شما و خیلی از ماها ندارد .

کار پاکان قیاس از خود مگیر
    گرچه باشد در نوشتن شیر شیر

شما حتی ذره ای به این فکر نمی کنی که شاید با نرسیدن به آن دختر بلایی از شما رفع شده ، شاید اگر می رسیدید و با تصورات شما نمی خواند بعد می گفتید چرا تو که می دانستی ما زندگیمان اینطوری می شود درخواست مرا اجابت کردی ؟ آیا این ممکن نیست ؟ و اگر جزء ممکنات هست ، پس چرا از این زاویه نمی بینی و خود را راحت کنی ؟

می دانی چرا ؟ چون در گیر احساساتت و ابسته خیالات خوشی که ساخته بودی هستی ، چون نمی خواهی غیر از آن تصاویر خوش فکر کنی و برای فرار از احساس ناکامی و ضعف و شکست و حتی ملامت درون نسبت به اینکه راهت اشتباه بوده ، مقصر می شود خدا و دعاهای اجابت نکرده . یعنی باز هم می گویم اصل مشکل نه خداست و نه دعاهای اجابن نشده ، بلکه خود شما و نگرشت و نگاهت حتی در نوع رابطه ات با خدا و معصومین هست .

واقعیت این است که تعارضها ما را دچار مشکلات و توجیهات می کند و در سرگردانی می مانیم . اینکه از حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها مایه می گذاریم باید همه جانبه باشد . نمی شود اینجا همین را توجیه اینکه من راهم و خواسته ام درست هست را بیاوریم اما مثلاً در نگاه به زندگی و روش زندگی و ارتباط با خدا و رضایت از خدا نگاه موحدانه این دو بزرگوار را نادیده بگیریم .( اینها تعارض ساز هست )

آیا عمق رضایت حضرت علی علیه السلام از خدا و آنچه بر او مقدر کرده در شما پیاده شده ؟ براستی اگر جای حضرت بودید با شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و تنها شدنتان چقدر به خدا اعتراض می کردید ؟ چقدر از اینکه چاه همدمتان شده ناراضی بودید و ....؟

ذهن خوب توجیه می کند برای تبرئه ما . بهتره گزینشی برخورد نکنیم . آیا به واقع معصومین مثل ما به درگاه خدا دعا می کردند ؟

خدایی چقدر به محتوای همان دعاهایی که شما خوانده اید دقت کرده اید . شاید بسیاری دعا به شما معرفی کرده اند که برای رسیدن به حاجاتت بخوانی ، اما در محتوا و مفهوم آن دعاها چقدر اینگونه حاجت خواهی نهفته و چقدر ابراز عجز و تقاضای بخشش از کاستی ها و تقاضای قرب و ابراز عشق به خدا ؟؟؟

اشکال ما به عنوان مسلمان و حتی مؤمن این است که با همه خطاهای شناختی و تعارضاتمان دینداری می کنیم و توقعاتمان بر مبنای همان خطاهای شناختی و تعارضات زیاد است و یا رابطه ای معامله گرانه باخدا و معصوین علیهم السلام داریم و مهمتر از همه با خطای مطلق نگری حتی به خود مطمئن می شویم .....
    .

چقدر ارتباط و درخواست را برای معرفت افزایی ، انسان تر شدن و اخلاقی تر شدن و ... داشته ایم که همین سیاق خود تأمین کننده سبک زندگی درست هم می شود . چقدر از خدا خواسته ایم که ما را یاری کند آنگونه که خودش می خواهد باشیم و درست از الگو ها استفاده کنیم که اگر چنین شود روش و رویه زندگی ما هم به تبع آن درست می شود از جمله روش انتخاب همسر و .....

بهتر نبود به جای دعا به اینگونه ، می طلبیدید و پی گیری می کردید و مشورت می گرفتید که وقتی در این شرایط هستید و چگونه باید عمل کنید و قدم جلو بگذارید .

شما وارد مشورت شدید ، لیستی از مشاورتهای خود با عالم دینی تا روانشناس داخلی و خارجی را هم برای ما قرار دادید اما همه اش حول محور این بود که آیا آنچه به دعا خواسته اید درست بوده یا خیر و تأیید گرفته اید که درست بوده و بعد خدا محکوم می شود به اینکه بخل ورزیده ( فحوای کلام شما ) . آیا نمی شد از همین مشاوران از مذهبی تا روانشناختی اش بپرسید که من دختری را اینچنین خواهانم ، باید چه اقداماتی بکنم ؟ چگونه می توانم قدم پیش بگذارم ؟ و آیا اینکه اکنون شرایطش را ندارم ، پرورش عشق و خیال او درست هست ؟ اگر نیست چه کنم و ......

رویه و رند و نگاه شما یک بعدی هست و از وسعت نظر و همه جانبه نگری غافل می شوید .
    دعا کردن به معنای انفعال نیست و به معنای دست رو دست گذاشتن و به خزانه غیب چشم دوختن نیست ، دعا و درخواست خواسته یعنی فعال بودن و تلاش کردن اما نتیجه را واگذار کردن ، در محتوای دعای شما این ویژگی ها لحاظ شده بوده ؟

لطفاً لینکهای زیر را هم بخوانید :

جواد عزیزم میدونی چقدر دلم برات تنگ شده؟!

<::>کلید طلایی تفکر >>>

بهترین شکل تصمیم گیری

12. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Dreams end (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), salehe92 (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مدیرهمدردی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

ببینید ، توجیهی که با مثال از حضرت علی علیه السلام آوردید مصداق در مورد شما و خیلی از ماها ندارد .

کار پاکان قیاس از خود مگیر
    گرچه باشد در نوشتن شیر شیر

شما حتی ذره ای به این فکر نمی کنی که شاید با نرسیدن به آن دختر بلایی از شما رفع شده ، شاید اگر می رسیدید و با تصورات شما نمی خواند بعد می گفتید چرا تو که می دانستی ما زندگیمان اینطوری می شود درخواست مرا اجابت کردی ؟ آیا این ممکن نیست ؟ و اگر جزء ممکنات هست ، پس چرا از این زاویه نمی بینی و خود را راحت کنی ؟

می دانی چرا ؟ چون در گیر احساساتت و ابسته خیالات خوشی که ساخته بودی هستی ، چون نمی خواهی غیر از آن تصاویر خوش فکر کنی و برای فرار از احساس ناکامی و ضعف و شکست و حتی ملامت درون نسبت به اینکه راهت اشتباه بوده ، مقصر می شود خدا و دعاهای اجابت نکرده . یعنی باز هم می گویم اصل مشکل نه خداست و نه دعاهای اجابن نشده ، بلکه خود شما و نگرشت و نگاهت حتی در نوع رابطه ات با خدا و معصومین هست .

واقعیت این است که تعارضها ما را دچار مشکلات و توجیهات می کند و در سرگردانی می مانیم . اینکه از حضرت علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها مایه می گذاریم باید همه جانبه باشد . نمی شود اینجا همین را توجیه اینکه من راهم و خواسته ام درست هست را بیاوریم اما مثلاً در نگاه به زندگی و روش زندگی و ارتباط با خدا و رضایت از خدا نگاه موحدانه این دو بزرگوار را نادیده بگیریم .( اینها تعارض ساز هست )

آیا عمق رضایت حضرت علی علیه السلام از خدا و آنچه بر او مقدر کرده در شما پیاده شده ؟ براستی اگر جای حضرت بودید با شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و تنها شدنتان چقدر به خدا اعتراض می کردید ؟ چقدر از اینکه چاه همدمتان شده ناراضی بودید و ....؟

ذهن خوب توجیه می کند برای تبرئه ما . بهتره گزینشی برخورد نکنیم . آیا به واقع معصومین مثل ما به درگاه خدا دعا می کردند ؟

خدایی چقدر به محتوای همان دعاهایی که شما خوانده اید دقت کرده اید . شاید بسیاری دعا به شما معرفی کرده اند که برای رسیدن به حاجاتت بخوانی ، اما در محتوا و مفهوم آن دعاها چقدر اینگونه حاجت خواهی نهفته و چقدر ابراز عجز و تقاضای بخشش از کاستی ها و تقاضای قرب و ابراز عشق به خدا ؟؟؟

اشکال ما به عنوان مسلمان و حتی مؤمن این است که با همه خطاهای شناختی و تعارضاتمان دینداری می کنیم و توقعاتمان بر مبنای همان خطاهای شناختی و تعارضات زیاد است و یا رابطه ای معامله گرانه باخدا و معصوین علیهم السلام داریم و مهمتر از همه با خطای مطلق نگری حتی به خود مطمئن می شویم .....
    .

چقدر ارتباط و درخواست را برای معرفت افزایی ، انسان تر شدن و اخلاقی تر شدن و ... داشته ایم که همین سیاق خود تأمین کننده سبک زندگی درست هم می شود . چقدر از خدا خواسته ایم که ما را یاری کند آنگونه که خودش می خواهد باشیم و درست از الگو ها استفاده کنیم که اگر چنین شود روش و رویه زندگی ما هم به تبع آن درست می شود از جمله روش انتخاب همسر و .....

بهتر نبود به جای دعا به اینگونه ، می طلبیدید و پی گیری می کردید و مشورت می گرفتید که وقتی در این شرایط هستید و چگونه باید عمل کنید و قدم جلو بگذارید .

شما وارد مشورت شدید ، لیستی از مشاورتهای خود با عالم دینی تا روانشناس داخلی و خارجی را هم برای ما قرار دادید اما همه اش حول محور این بود که آیا آنچه به دعا خواسته اید درست بوده یا خیر و تأیید گرفته اید که درست بوده و بعد خدا محکوم می شود به اینکه بخل ورزیده ( فحوای کلام شما ) . آیا نمی شد از همین مشاوران از مذهبی تا روانشناختی اش بپرسید که من دختری را اینچنین خواهانم ، باید چه اقداماتی بکنم ؟ چگونه می توانم قدم پیش بگذارم ؟ و آیا اینکه اکنون شرایطش را ندارم ، پرورش عشق و خیال او درست هست ؟ اگر نیست چه کنم و ......

رویه و رند و نگاه شما یک بعدی هست و از وسعت نظر و همه جانبه نگری غافل می شوید .
    دعا کردن به معنای انفعال نیست و به معنای دست رو دست گذاشتن و به خزانه غیب چشم دوختن نیست ، دعا و درخواست خواسته یعنی فعال بودن و تلاش کردن اما نتیجه را واگذار کردن ، در محتوای دعای شما این ویژگی ها لحاظ شده بوده ؟

لطفاً لینکهای زیر را هم بخوانید :

جواد عزیزم میدونی چقدر دلم برات تنگ شده؟!

<::>کلید طلایی تفکر >>>

بهترین شکل تصمیم گیری

من همه حرفاتون رو با تمام وجودم قبول دارم و همه گفته هاتون کاملا بر مبنای عقل و منطق هستند
    چون من ده سال به این شیوه عادت کردم و تا دو سه روز پیش نمی دونستم دارم اشتباه میکنم به چنین فلاکتی دچار شدم
    من ده سال عادت رو که نمی تونم یه روزه بذارم کنار چون دعا و خواستن برام یه نوع عادت شده و برای ترک یه عادت نیاز به زمان دارم الان دو روزی هست که دیگه سمت دعا نمیرم
    بعضی از حرف هایی هم که میزنم مال همون ده سال عادته و کمکی رو که بهم کردین رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
    من دونستم که دارم اشتباه میکنم و صفات زشت زیادی دارم، اینا باور کنین همش تقصیر من نیست از بس گفتن دعا کن این رو بخواه اون رو بخواه من فکر کردم چه خبره بعد عاشق شدیم
    گفتیم بریم به طف دعا الن وقتشه من چه میدونستم دارم اشتباه میکنم
    به هر حال از همگیتون ممنونم خصوصا مدیر همدردی و فرشته مهربان

14. 2 کاربر از پست مفید Dreams end تشکرکرده اند .

salehe92 (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مدیرهمدردی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام
    من 30 روز پیش به یکی از روانشناس های خارج از ایران که توسط یکی از دوستان بهم معرفی شده بود مشکلم رو ایمیل کردم و یه ساعت پیش جوابش به دستم رسد
    از مدیر همدردی و فرشته مهربان خواهش دارم جواب ایشون رو بخونند و نظر دهند روش کدوم یکی از کارشناسان بهتره

من تا تونستم به طور روان ترجمه اش کردم اما برگرداندن یه زبان به یه زبان دیگه اون هم عین همون نوشته تقریبا غیر ممکنه چون اصطلاحات عام زبان انگلیسی با زبان فارسی از زمین تا اسمون فرق داره
    من قسمت اصلی رو ترجمه کردم

<<از ارتباط تان با این مرکز خوشحالیم
    مشکل شما یکی از رایج ترین مشکلات زمان ماست اما هر کسی به شکلی این مسله را تجربه میکند،همه ما انسانها برای حل یک مشکل و برای رسیدن به چیزی تلاش میکنیم اما اگر برای حل همین مشکل و برای رسیدن به چیزی زیاد تلاش کنیم و نتونیم اون رو حل کنیم وجود ما نسبت به حل ان احساس ناتوانی میکند و این ناتوانی باعث شکل گیری مشکلات روانی میشود و از ما یک موجود سرخورده و ضعیف میسازد یک ادم ضعیف همیشه ترسو هست و نمی تواند انتخاب درستی داشته باشد
    بگذارید مشکل شما را کالبد شکافی کنیم
    مشکل شما را به سه موضوع تقسیم بندی میکنیم
    موضوع اول :عاشقی در دوران نوجوانی
    موضوع دوم:عدم اعتماد به نفس و مشکل بیان احساسات
    موضوع سوم:شیوه تربیتی شما و معرفی کردن خدا و افراد ناشناسی به عنوان حلال مشکلات
    شما بعد از رسیدن به سن بلوغ که این دوره از زندگی دوره هیجانات و بازیگوشهاست از روی همین هیجانات ناخاسته و بدون هیچ منطقی عاشق میشوید.در مدت کمی این احساس تبدیل به ارزوی رسیدن به معشوق میشود و کم کم روح شما نسبت به این اتفاق واکنش نشان میدهد و به نوعی دچار فشار میشود و مشکلات شروع میشود شما چون قادر به بیان احساستان به دختر مورد علاقه تان و خانوده تان نبودید یاد حر فهایی می افتید که در دوران کودکی توسط خانواده و اشنایان به شما زده شده و به این ترتیب سراغ خدا و همون افراد میروید وشروع میکنید به بیان احساستان و حرف زدن با خدا این گفتگو باعث میشود روح شما وارد دنیای جدیدی شود و نسبت به اینده امیدوار شود همزمان که با خدا و همون افراد صحبت میکنید روح شما به طرف بخشش و اجایت خدا پرواز میکند و این پرواز باعث شکل گیری یک انتظار میشود و همه ارزویتان رسیدن به دختر مورد علاقه تان میشود و این گفتگو تا 7 سال ادامه می یابد.
    این برداشت من از حرف هایی بود که به من ارسال کردین
    اما الان مشکل کجاست و چطور باید حلش کنیم
    ما باید به گذشته برگردیم و مقصر اصلی راپیدا کنیم و اگر مقصر پیدا شود راه حل نیز پیدا میشود
    مقصر اولیه خانواده و اشنایان هستند چون در چند جا از زندگی شما دچار اشتباه شدند اما مقصر اصلی نیستند
    من احساس میکنم که خانواده شما از حال و احوال شما به طور کل بی خبر بودند مادر و یا پدرتان اصلا اطلاع نداشتند که شما عاشق شدید و برای رسیدن به دختر مورد علاقه تان دارید دعا میکنید و چون خودتان می ترسیدید به خانواده اطلاع دهید که چنین اتفاقی افتاده ارتباط با خانواده قطع میشه
    مقصر دوم تلوزیون و فیلم هاییست که در شبکه های شما پخش میشود من خودم به چند کشور اسیایی مسلمان سفر کرده ام و از فرهنگ شما تا حدودی اطلاع دارم یکی از این کشورها ترکیه بود سریال راز درها یکی از این سریالها بود که در این کشور پخش میشد و اطلاعات عجیبی را از حضور خدا در زندگی به مردم نشان میداد و یا عشق کشنده پسری را به دختر نشان میداد .در اینکه تلوزیون و سینمای شما مقصر هست شکی نیست اما مقصر اصلی تلوزیون هم نیست
    مقصر سوم همان افرادیست که در کشور شما به عنوان یک فرد مقدس شناخته شده ان و شما در ارسالتان گفتید که به چنین افرادی هم مراجعه کردید انها بدون انکه سن و شرایط شما را در نظر بگیرن و بیشتر با شما حرف بزنن شما را تایید کردند اما باز مقصر اصلی نیستند
    به اعتقاد من هیچ چیز در دنیا بیهوده اتفاق نمی افتد پشت هر اتفاقی دلیلی خوابیده هست
    در اتفاق شما مقصر اصلی کیست؟ مقصر اصلی دلیلیست که پشت اتفاق شما هست و شما ان را نمی بینید و نمی توانید ان را درک کنید.هیچ کسی نمی تواند ان را ببیند چون هر کسی در پاسخ به شما گمان خود را بیان میکند
    اما به نظر من دلیل این اتفاق خدا نیست چون اگر خدا عامل این دلیل بود باید خودش هم به شما جواب میداد، که چنین اتفاقی برای شما نیفتاده است و اگر ما انتظار داشته باشیم خود شما ان را درک کنید انتظار بیجاییست چون اطلاعات و تجربه های شما از بچگی تا حالا فقط در عاشقی خلاصه شده و شما در طول این مدت به جز به عشقتان به چیز دیگری فکر نمی کردید

فکر کنم تونسته باشم منظور خودم رو برسونم
    اما راه حل
    من به این نتیجه رسیدم که دختر مورد علاقه شما تنها چیزیست که شما را وادار به دعا کردن میکند و به سمت خدا میکشاند پس در اولین قدم باید تمام افکار و احساسی را که نسبت به او دارید از بین ببرید و این کار فقط با انتخاب یک دختر جدید شدنیست و اما چون شما هنوز مشکل ابراز احساسات دارید بهتر است این دختر را در فضای اینترنتی پیدا کنید تا بدون اینکه باهم روبرو شوید بتوانید باهم ارتباط داشته باشید این ارتباط باعث میشود به مرور زمان اضطراب شما از بین برود و در این مدت به ازدواج فکر نکنید
    در این مدت تا میتوانید به جاهایی که باعث میشود به سمت دعا کشیده بشید نروید خصوصا مکان هایی که احتمال میدهید دختر مورد علاقه تان را در انجا ببینید
    از تماشای سریالهای عاشقانه بپرهیزید و بیشتر فیلم های کمدی ببینید از هر نوع موزیکی دوری کنید .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

مثل اینکه همه معجزه های خدا را دیده اند
    با خوندن این جمله لازم دیدم موضوعی را شفاف تر توضیح بدم!
    وقتی در پست قبلی گفتم دیدم منظورم این بود که مثلا وقتی برادرم از کوه پرت شدند واقعا معجزه بود که اتفاق جدی براشون پیش نیومد. البته اسیب دیدند ولی خوب شدند.
    و بعد از ان ماجرا هم یک تومور در صورت مامانم به وجود امد که باز هم خدا خیلی بهشون رحم کردند. نزدیک بود فوت شوند....ولی خدا را شکر به خیر گذشت.....

بهتر دیگه اینجا چیزی ننویسم و وارد بحث کارشناسان نشم.
    ان شاء الله که هر چه زودتر مسیر زندگیتان را پیدا کنید
    موفق باشید

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

17. کاربر روبرو از پست مفید salehe92 تشکرکرده است .

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 2ANOAN نمایش پست ها
    سلام
    من 30 روز پیش به یکی از روانشناس های خارج از ایران که توسط یکی از دوستان بهم معرفی شده بود مشکلم رو ایمیل کردم و یه ساعت پیش جوابش به دستم رسد
    از مدیر همدردی و فرشته مهربان خواهش دارم جواب ایشون رو بخونند و نظر دهند روش کدوم یکی از کارشناسان بهتره

من تا تونستم به طور روان ترجمه اش کردم اما برگرداندن یه زبان به یه زبان دیگه اون هم عین همون نوشته تقریبا غیر ممکنه چون اصطلاحات عام زبان انگلیسی با زبان فارسی از زمین تا اسمون فرق داره
    من قسمت اصلی رو ترجمه کردم

<<از ارتباط تان با این مرکز خوشحالیم
    مشکل شما یکی از رایج ترین مشکلات زمان ماست اما هر کسی به شکلی این مسله را تجربه میکند،همه ما انسانها برای حل یک مشکل و برای رسیدن به چیزی تلاش میکنیم اما اگر برای حل همین مشکل و برای رسیدن به چیزی زیاد تلاش کنیم و نتونیم اون رو حل کنیم وجود ما نسبت به حل ان احساس ناتوانی میکند و این ناتوانی باعث شکل گیری مشکلات روانی میشود و از ما یک موجود سرخورده و ضعیف میسازد یک ادم ضعیف همیشه ترسو هست و نمی تواند انتخاب درستی داشته باشد
    بگذارید مشکل شما را کالبد شکافی کنیم
    مشکل شما را به سه موضوع تقسیم بندی میکنیم
    موضوع اول :عاشقی در دوران نوجوانی
    موضوع دوم:عدم اعتماد به نفس و مشکل بیان احساسات
    موضوع سوم:شیوه تربیتی شما و معرفی کردن خدا و افراد ناشناسی به عنوان حلال مشکلات
    شما بعد از رسیدن به سن بلوغ که این دوره از زندگی دوره هیجانات و بازیگوشهاست از روی همین هیجانات ناخاسته و بدون هیچ منطقی عاشق میشوید.در مدت کمی این احساس تبدیل به ارزوی رسیدن به معشوق میشود و کم کم روح شما نسبت به این اتفاق واکنش نشان میدهد و به نوعی دچار فشار میشود و مشکلات شروع میشود شما چون قادر به بیان احساستان به دختر مورد علاقه تان و خانوده تان نبودید یاد حر فهایی می افتید که در دوران کودکی توسط خانواده و اشنایان به شما زده شده و به این ترتیب سراغ خدا و همون افراد میروید وشروع میکنید به بیان احساستان و حرف زدن با خدا این گفتگو باعث میشود روح شما وارد دنیای جدیدی شود و نسبت به اینده امیدوار شود همزمان که با خدا و همون افراد صحبت میکنید روح شما به طرف بخشش و اجایت خدا پرواز میکند و این پرواز باعث شکل گیری یک انتظار میشود و همه ارزویتان رسیدن به دختر مورد علاقه تان میشود و این گفتگو تا 7 سال ادامه می یابد.
    این برداشت من از حرف هایی بود که به من ارسال کردین
    اما الان مشکل کجاست و چطور باید حلش کنیم
    ما باید به گذشته برگردیم و مقصر اصلی راپیدا کنیم و اگر مقصر پیدا شود راه حل نیز پیدا میشود
    مقصر اولیه خانواده و اشنایان هستند چون در چند جا از زندگی شما دچار اشتباه شدند اما مقصر اصلی نیستند
    من احساس میکنم که خانواده شما از حال و احوال شما به طور کل بی خبر بودند مادر و یا پدرتان اصلا اطلاع نداشتند که شما عاشق شدید و برای رسیدن به دختر مورد علاقه تان دارید دعا میکنید و چون خودتان می ترسیدید به خانواده اطلاع دهید که چنین اتفاقی افتاده ارتباط با خانواده قطع میشه
    مقصر دوم تلوزیون و فیلم هاییست که در شبکه های شما پخش میشود من خودم به چند کشور اسیایی مسلمان سفر کرده ام و از فرهنگ شما تا حدودی اطلاع دارم یکی از این کشورها ترکیه بود سریال راز درها یکی از این سریالها بود که در این کشور پخش میشد و اطلاعات عجیبی را از حضور خدا در زندگی به مردم نشان میداد و یا عشق کشنده پسری را به دختر نشان میداد .در اینکه تلوزیون و سینمای شما مقصر هست شکی نیست اما مقصر اصلی تلوزیون هم نیست
    مقصر سوم همان افرادیست که در کشور شما به عنوان یک فرد مقدس شناخته شده ان و شما در ارسالتان گفتید که به چنین افرادی هم مراجعه کردید انها بدون انکه سن و شرایط شما را در نظر بگیرن و بیشتر با شما حرف بزنن شما را تایید کردند اما باز مقصر اصلی نیستند
    به اعتقاد من هیچ چیز در دنیا بیهوده اتفاق نمی افتد پشت هر اتفاقی دلیلی خوابیده هست
    در اتفاق شما مقصر اصلی کیست؟ مقصر اصلی دلیلیست که پشت اتفاق شما هست و شما ان را نمی بینید و نمی توانید ان را درک کنید.هیچ کسی نمی تواند ان را ببیند چون هر کسی در پاسخ به شما گمان خود را بیان میکند
    اما به نظر من دلیل این اتفاق خدا نیست چون اگر خدا عامل این دلیل بود باید خودش هم به شما جواب میداد، که چنین اتفاقی برای شما نیفتاده است و اگر ما انتظار داشته باشیم خود شما ان را درک کنید انتظار بیجاییست چون اطلاعات و تجربه های شما از بچگی تا حالا فقط در عاشقی خلاصه شده و شما در طول این مدت به جز به عشقتان به چیز دیگری فکر نمی کردید

فکر کنم تونسته باشم منظور خودم رو برسونم
    اما راه حل
    من به این نتیجه رسیدم که دختر مورد علاقه شما تنها چیزیست که شما را وادار به دعا کردن میکند و به سمت خدا میکشاند پس در اولین قدم باید تمام افکار و احساسی را که نسبت به او دارید از بین ببرید و این کار فقط با انتخاب یک دختر جدید شدنیست و اما چون شما هنوز مشکل ابراز احساسات دارید بهتر است این دختر را در فضای اینترنتی پیدا کنید تا بدون اینکه باهم روبرو شوید بتوانید باهم ارتباط داشته باشید این ارتباط باعث میشود به مرور زمان اضطراب شما از بین برود و در این مدت به ازدواج فکر نکنید
    در این مدت تا میتوانید به جاهایی که باعث میشود به سمت دعا کشیده بشید نروید خصوصا مکان هایی که احتمال میدهید دختر مورد علاقه تان را در انجا ببینید
    از تماشای سریالهای عاشقانه بپرهیزید و بیشتر فیلم های کمدی ببینید از هر نوع موزیکی دوری کنید .
    با سلام و احترام
    پاسخ ایشون در کالبد شکافی مشکلتون و حتی در بسیاری از مسیر کاملا می تواند به شما کمک کند.
    لیکن به خاطر عدم آشنایی کافی ایشون به بافت فرهنگی و زمینه اجتماعی ما راه کار نهایی ایشان نیاز به یک اصلاح خیلی مختصر دارد.

ما هرگز برای کمک به مراجعان خود، حاضر نیستیم فرد دیگری را قربانی کنیم.
    ارتباط شما به منظور رهایی خود با یک دختر در فضای مجازی و گرفتار کردن احساسی او از نظر ما به خاطر اینکه به نوعی استفاده ابزاری از آن دختر هست. و اخلاقی نیست.
    (البته در کشورهای دیگر با توجه به بافت فرهنگی ، اینگونه تعاملات شاید طبیعی باشد.)، همچنین با توجه به قدرت شدید شما در وابسته شدن، امکان دارد حتی در همین فضای مجازی هم برای شما مشکل قبلی تکرار شود و شما شدیدا شیفته شوید و آزار ببینید.

شما باید شروع کنید روی خود کار کنید. بر اساس پاسخ همین روانشناسی که آورده اید. باید افکار خود را اصلاح کنید. احساس خود را صحیح سازماندهی کنید و بر ا ساس آن رفتار صحیحی را پیش بگیرید.
    راهکارهای انتهایی کارشناس چون مبتنی بر تمرکز زدایی هست مفید ارزیابی می شود.
    یعنی شما باید دنبال این باشید که واگویه های ذهنی خود را در مورد آن دختر و همچنین دعا کنار گذاشته و به مسائل دیگر بیشتر بپردازید.
    لیست علاقمندیها، ورزش، ارتباطات، تحصیلات، شغل و .... همه در این جهت به شما کمک می کنند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

19. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Dreams end (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), khaleghezey (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), m.reza91 (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93)

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)