به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 13 از 50 نخستنخست ... 345678910111213141516171819202122233343 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 492
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام

آقا منم هنوز جواب امتحان صندلی داغ خانوم پاییزه رو نگرفتم. میتونم اینجا شرکت کنم؟

خوب مثل اینکه می تونم.

-------------------------------

سلام و درود فراوان خدمت جنام ام رضا ی عزیز. اصلا نترسیا! این باغبان شمشیر رو از رو بسته فکر کرده ما بی دروازبانیم عین تیم خودشون

1- فیلم 127 ساعت رو دیدی؟ اگر ندیدی بی زحمت باید بری ببینی و بیای برای ما تعریف کنی

2- عکس های زیر رو بی زحمت توضیح بده ( نمی دونم چرا عکس های من آپلود نشد تو همدردی مجبور شدم جای دیگر آپلود کنم!

http://s3.picofile.com/file/8232126168/1.JPG

http://s3.picofile.com/file/82321262...77848651_n.jpg

http://s6.picofile.com/file/82321274...1308_36097.jpg

3- تو آیه 38 سوره مایده اومده که .............

دست مرد دزد و زن دزد را ، به کیفر عملی که انجام داده اند ، بعنوان یک مجازات الهی ، قطع کنید! و خداوند توانا و حکیم است. (38)

قبول داری و انجامش می دی؟
    یعنی اگر قرار باشه برای شخصی همچین تصمیمی بگیری دستور قرآن رو انجام میدی؟

سلام مجدد

4- یه دختر خانومی رو تو خیابون میبینی، که ازش خوشت می اد. فکر میکنی یار مناسبی هست برای ازدواج. جلو میری بهش بگی یا نه؟ اگر دلت گیر کنه، چه طوری اقدام میکنی؟

5- یک دیالوگ بنویس که از دختری که تو خیابون دیدیش و خوشت اومده داری تقاضای شناخت و خواستگاری میکنی. بی زحمت مثل فیلم هندی ها بنویس.
    مثلا:
    ام رضا: سلام بانو می تونم وقتتون رو بگیرم؟
    بانو: سلام در چه زمینه ای؟
    .
    .
    .
    .
    .

6- رفتی خوستگاری دختری که خانواده اش از شما سر تر هستن، یهو پدر دختر تو جمع جلوی خانواده ات بهت میگه، چه طور جرات کردی بیای خواستگاری دختر من؟ چه رفتاری خواهی داشت؟ ( نگی از اول خواستگاری چنین دختری نمیرم)

7- فیلم 127 رو که دیدی، بگو اگر تو شرایط اون پسر بودی حاضر بودی برای نجات خودت یکی از اعضای بدنت رو قطع کنی؟

8- بهترین فیلم مورد علاقه خارجی و داخلی. بهترین بازیگر مورد علاقه. زن و مرد و خارجی و داخلی. حداقل 6 تا جواب باید بدی.

9- سوالی که از خانوم پاییزه در مورد روزی ازدواج پرسیدم.
    اگر شرایط مالی مناسبی نداشته باشی به ازدواج فکر میکنی و به تلاش و روزی رسیدن خدا اهمیت میدی؟

10- تو این دوره زمونه به نظرت ( با فرض اینکه خانومت شاغل نیست) با چقدر درآمد می شه زندگی تشکیل داد؟

2. 8 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 18 دی 94), miss seven (جمعه 18 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), باغبان (جمعه 18 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (جمعه 18 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    ام رضا 91 کجایی ؟

صندلیت داغ شده ؟

رفتی یخ بخری ؟

​​

4. 7 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), m.reza91 (جمعه 18 دی 94), miss seven (جمعه 18 دی 94), mohamad.reza164 (جمعه 18 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (جمعه 18 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    به درود بر سالار همدردی درود!!
    درود بر مایه افتخار و مباهات آقایان همدردی درود!!!
    درود بر مردی که ابهت آقایان را در سایت همدردی بهشون برگرداند درود!!!
    درود بر قاتل ضعیفه کشان اینو خوب اومد خدایی درود!! ولی سعی کن ازین لفظ ضعیفه کمتر استفاده کنی! ترکش کن!!

1.چرا اینقدر با این خانوما کل کل میکنی ؟!! والا بیشتر اونا با من کل کل می کنند همین چند لحظه پیش تو کل کل بودم !! چی بگم!!؟ اما غرض بیشتر خنده است و ساده گرفتن.
    2.آخرین باری که ضایع شدی پیش دوستات کی بوده؟ یادم نمیاد اهل ضایع شدن نیستم
    3.بدترین سوتی که دادی و روت مونده چی بوده؟ سوتی رو تو پست قبل گفتم ولی روم نموند معلومه خیلی زجر کشیده ای!!
    4.شده با اراذل و اوباش بری جایی تفریح تعریف کن؟(منظورم رفیقای کج و کوله و درب و داغونه) والا یه همچین رفیقایی ندارم
    5.اگه با یک راننده خانوم تصادف کنی و مقصر باشه خانومه و بیاد پایین و شروع کنه به داد و بیداد چیکار میکنی؟
    نمیتونم قاطعانه بگم شاید اولش منم عصبی بشم ولی از تجربه هایی که اخیرا در خصوص مهارتای ارتباطی به کار بردم تونستم عصبانیت مردها رو پایین بیارم فکر میکنم برای خانم ها ساده تر هم باشه چون هم به لحاظ فرهنگی هم ذاتی آروم تر و منطقی تر از مرد های هم سطح خودشون (به لحاظ تربیتی فرهنگی و ...) اند.

فعـلا همینارو داشته باش.
    باشه!
    ممنونم خالقزی ؛چی نوشتی که پستت آب رفته؟

================================================== ======================

سلام
    سلام

سلام و درود فراوان خدمت جنام ام رضا ی عزیز. اصلا نترسیا! این باغبان شمشیر رو از رو بسته فکر کرده ما بی دروازبانیم عین تیم خودشون
    سلام ممنونم

1- فیلم 127 ساعت رو دیدی؟ اگر ندیدی بی زحمت باید بری ببینی و بیای برای ما تعریف کنی
    نه ندیدم، تا صبح قیامت منتظر بمونید!!!

2- عکس های زیر رو بی زحمت توضیح بده ( نمی دونم چرا عکس های من آپلود نشد تو همدردی مجبور شدم جای دیگر آپلود کنم! چشم

خدا بیامرزتش، منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم؛مستنداشو میدیدم ولی مرگ که نیستی نیست

http://s3.picofile.com/file/82321262...77848651_n.jpg
    با توجه به جهت نور ، و اینکه نور همیشه سمبل سعادته میخواد بگه که الزاما راهی که اکثریت میرند به حقیقت نمیرسه
    http://s6.picofile.com/file/82321274...1308_36097.jpg
    کمربند ایمنی حافظ جان و سلامت افراد

دست مرد دزد و زن دزد را ، به کیفر عملی که انجام داده اند ، بعنوان یک مجازات الهی ، قطع کنید! و خداوند توانا و حکیم است. (38)

والا من خیلی تفکرات جهادی ندارم کما اینکه تو آیه بعدی گفته شده که اگه فرد توبه کنه و خودشو اصلاح کنه خداوند او رو می بخشه و بقیش میشه برگردندن مال به صاحب اصلیش، پس نیازی نیست دستشو قطع کنید

بستگی داره هدف از مجازات رو چی بدنیم تو آیه ی 39 اصلاح فرد مد نظر هست نفس مجازات برای پشیمونی فرد و برگشت به جامعه است ، که ازین منظر دقیقا ایه 39 با این اصل حقوق مدرن هم سازگاره.
    نکته ی بعدی اینکه ما درصورتی میتونیم چنین کاری بکنیم که یک جامعه ی پاک ایجاد کنیم وقتی جامعه ی ما جرم خیز هست و خیلی از قوانین دینی توسط مدعیان لگد مال میشه ؛ اجرای چنین چیزی بدون در نظر گرفتن شرایط جامعه و فردی (دزد) افراط گراییه محضه. شما جامعه رو پاک کنید (از هر لحاظ هر فسادی رو حذف کنید)دیگه کسی دزدی نمیکنه . به همین راحتی !
    راستی شرایط حد هم زیاده ها
    ممنونم محمدرضا
    ================================================== =============
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر ؛
    سلام وقت شما هم بخیر
    1- از حرف زدن در چه موردی بدتون میاد ؟ مورد خاصی نیست ولی دقت میکنم که آیا فرد روبه رویی می خواد گفتگو ادامه پیدا کنه یا نه
    2- نظرتون راجع به خودتون چیه ؟ الان مثبته
    3- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید چی بوده؟ همیشه میشه تغییر کرد
    4- بیشتر با چه کسی درد دل میکنید ؟ از بین آدما کسی رو ندارم ولی یه فایل تو کامپیوترم هست هر چند وقت یه بار یه چیزایی توش می نویسم شاید اگه ازدواج کنم شاید یه روز بدمش به همسرم
    5- تفریح مورد علاقتون چیه ؟ کارم- طبیعت- کتاب- چیزای جدید-موسیقی
    6- بهترین کاری که فکر میکنید در زندگیتان انجام دادید ؟ اینکه خودمو شناختم هیچ وقت تا این حد روی خودم اشراف نداشتم
    7- چه زمانی خیلی خوشحال بودید و چرا ؟ الان، چه خوشحالی ای بهتر از اینکه هستیم یعنی هستی ای که خدا به ما داده میتونستیم نیست باشیم
    8- بهترین اسباب بازی دوران کودکیتون چی بوده؟ :) شاید حدود 17-18 سال پیش توی مشهد یه اسباب بازی ای بود( تو شهر ما نبود) که یه هلی کوپتر پلاستیکی بود رو زمین که می کشیدیدش پره هاش می چرخید . خیلی دوستش داشتم :)
    9- یه آرزو کنید که محال نباشه ولی زیاد هم دم دست نباشه؟ نقاشی کشیدن
    10- به چه هنری علاقه دارید ؟نقاشی، دوست دارم برم یاد بگیرم ولی فرصتش نیست شاید سال دیگه
    11- چرا این آواتارو انتخاب کردید ؟ آب حیات مادی ماست و خب، کلا آب رو خیلی دوست دارم. عکس آرامش بخشیم هست
    12- بین دوستان و خانواده آدم محبوبی هستید؟بین دوستان آره ولی خانواده نه البته منفور نیستم!
    13- دوست داشتید چه قدرت ماورایی داشتید؟ میتونستم ما ورا رو ببینم
    14- چرا بعضی با اسم خودشون عضو تالار میشن و بعضی دیگه با نام هایی فانتزی ؟ به نظرتون میتونه یه ارتباط هایی با اعتماد به نفسشون هم داشته باشه ؟
    نه الزاما ، میتونه بیشتر شرایط اون موقع فرد باشه مثلا کسی که از یه ارتباط دوستی بیرون زده شده، "عاشق دلشکسته 42" میشه اسم کاربریش. ولی اعتماد به نفس و عزت نفس رو هم میتونه شامل بشه. شغل افراد ، روحیاتشون علایقشون نظریاتشون میتونه در نام کاربریشون منعکس بشه.
    ممنونم ازتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    به درود بر سالار همدردی درود!!
    درود بر مایه افتخار و مباهات آقایان همدردی درود!!!
    درود بر مردی که ابهت آقایان را در سایت همدردی بهشون برگرداند درود!!!
    درود بر قاتل ضعیفه کشان اینو خوب اومد خدایی درود!! ولی سعی کن ازین لفظ ضعیفه کمتر استفاده کنی! ترکش کن!!

1.چرا اینقدر با این خانوما کل کل میکنی ؟!! والا بیشتر اونا با من کل کل می کنند همین چند لحظه پیش تو کل کل بودم !! چی بگم!!؟ اما غرض بیشتر خنده است و ساده گرفتن.
    2.آخرین باری که ضایع شدی پیش دوستات کی بوده؟ یادم نمیاد اهل ضایع شدن نیستم
    3.بدترین سوتی که دادی و روت مونده چی بوده؟ سوتی رو تو پست قبل گفتم ولی روم نموند معلومه خیلی زجر کشیده ای!!
    4.شده با اراذل و اوباش بری جایی تفریح تعریف کن؟(منظورم رفیقای کج و کوله و درب و داغونه) والا یه همچین رفیقایی ندارم
    5.اگه با یک راننده خانوم تصادف کنی و مقصر باشه خانومه و بیاد پایین و شروع کنه به داد و بیداد چیکار میکنی؟
    نمیتونم قاطعانه بگم شاید اولش منم عصبی بشم ولی از تجربه هایی که اخیرا در خصوص مهارتای ارتباطی به کار بردم تونستم عصبانیت مردها رو پایین بیارم فکر میکنم برای خانم ها ساده تر هم باشه چون هم به لحاظ فرهنگی هم ذاتی آروم تر و منطقی تر از مرد های هم سطح خودشون (به لحاظ تربیتی فرهنگی و ...) اند.

فعـلا همینارو داشته باش.
    باشه!
    ممنونم خالقزی ؛چی نوشتی که پستت آب رفته؟

================================================== ======================

سلام
    سلام

سلام ممنونم

نه ندیدم، تا صبح قیامت منتظر بمونید!!!

2- عکس های زیر رو بی زحمت توضیح بده ( نمی دونم چرا عکس های من آپلود نشد تو همدردی مجبور شدم جای دیگر آپلود کنم! چشم

خدا بیامرزتش، منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم؛مستنداشو میدیدم ولی مرگ که نیستی نیست

http://s3.picofile.com/file/8232126200/11214295_10153855379459319_2552384392377848651_n.j pg
    با توجه به جهت نور ، و اینکه نور همیشه سمبل سعادته میخواد بگه که الزاما راهی که اکثریت میرند به حقیقت نمیرسه
    http://s6.picofile.com/file/8232127418/421311308_36097.jpg
    کمربند ایمنی حافظ جان و سلامت افراد

والا من خیلی تفکرات جهادی ندارم کما اینکه تو آیه بعدی گفته شده که اگه فرد توبه کنه و خودشو اصلاح کنه خداوند او رو می بخشه و بقیش میشه برگردندن مال به صاحب اصلیش، پس نیازی نیست دستشو قطع کنید

بستگی داره هدف از مجازات رو چی بدنیم تو آیه ی 39 اصلاح فرد مد نظر هست نفس مجازات برای پشیمونی فرد و برگشت به جامعه است ، که ازین منظر دقیقا ایه 39 با این اصل حقوق مدرن هم سازگاره.
    نکته ی بعدی اینکه ما درصورتی میتونیم چنین کاری بکنیم که یک جامعه ی پاک ایجاد کنیم وقتی جامعه ی ما جرم خیز هست و خیلی از قوانین دینی توسط مدعیان لگد مال میشه ؛ اجرای چنین چیزی بدون در نظر گرفتن شرایط جامعه و فردی (دزد) افراط گراییه محضه. شما جامعه رو پاک کنید (از هر لحاظ هر فسادی رو حذف کنید)دیگه کسی دزدی نمیکنه . به همین راحتی !
    راستی شرایط حد هم زیاده ها
    ممنونم محمدرضا
    ================================================== =============
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر ؛
    سلام وقت شما هم بخیر
    1- از حرف زدن در چه موردی بدتون میاد ؟ مورد خاصی نیست ولی دقت میکنم که آیا فرد روبه رویی می خواد گفتگو ادامه پیدا کنه یا نه
    2- نظرتون راجع به خودتون چیه ؟ الان مثبته
    3- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید چی بوده؟ همیشه میشه تغییر کرد
    4- بیشتر با چه کسی درد دل میکنید ؟ از بین آدما کسی رو ندارم ولی یه فایل تو کامپیوترم هست هر چند وقت یه بار یه چیزایی توش می نویسم شاید اگه ازدواج کنم شاید یه روز بدمش به همسرم
    5- تفریح مورد علاقتون چیه ؟ کارم- طبیعت- کتاب- چیزای جدید-موسیقی
    6- بهترین کاری که فکر میکنید در زندگیتان انجام دادید ؟ اینکه خودمو شناختم هیچ وقت تا این حد روی خودم اشراف نداشتم
    7- چه زمانی خیلی خوشحال بودید و چرا ؟ الان، چه خوشحالی ای بهتر از اینکه هستیم یعنی هستی ای که خدا به ما داده میتونستیم نیست باشیم
    8- بهترین اسباب بازی دوران کودکیتون چی بوده؟ :) شاید حدود 17-18 سال پیش توی مشهد یه اسباب بازی ای بود( تو شهر ما نبود) که یه هلی کوپتر پلاستیکی بود رو زمین که می کشیدیدش پره هاش می چرخید . خیلی دوستش داشتم :)
    9- یه آرزو کنید که محال نباشه ولی زیاد هم دم دست نباشه؟ نقاشی کشیدن
    10- به چه هنری علاقه دارید ؟نقاشی، دوست دارم برم یاد بگیرم ولی فرصتش نیست شاید سال دیگه
    11- چرا این آواتارو انتخاب کردید ؟ آب حیات مادی ماست و خب، کلا آب رو خیلی دوست دارم. عکس آرامش بخشیم هست
    12- بین دوستان و خانواده آدم محبوبی هستید؟بین دوستان آره ولی خانواده نه البته منفور نیستم!
    13- دوست داشتید چه قدرت ماورایی داشتید؟ میتونستم ما ورا رو ببینم
    14- چرا بعضی با اسم خودشون عضو تالار میشن و بعضی دیگه با نام هایی فانتزی ؟ به نظرتون میتونه یه ارتباط هایی با اعتماد به نفسشون هم داشته باشه ؟
    نه الزاما ، میتونه بیشتر شرایط اون موقع فرد باشه مثلا کسی که از یه ارتباط دوستی بیرون زده شده، "عاشق دلشکسته 42" میشه اسم کاربریش. ولی اعتماد به نفس و عزت نفس رو هم میتونه شامل بشه. شغل افراد ، روحیاتشون علایقشون نظریاتشون میتونه در نام کاربریشون منعکس بشه.
    ممنونم ازتون
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

6. 11 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), meinoush (جمعه 18 دی 94), miss seven (جمعه 18 دی 94), mohamad.reza164 (جمعه 18 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), یاس پاییزی (جمعه 18 دی 94), باغبان (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (جمعه 18 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    خووووووووب...رسیدیم به دشمن همیشگی!! به سلامتی! خوشحالم که به هدفتون رسیدین!
    سلام عرض شد سلام ازماست بالاخره کوچیکتری گفتن بزرگتری گفتن!
    1.چندبارتاحالا توی کل کل احساس کردیدواقعا حریف خانومهانمیشید؟؟ از همون اول! الان چه حسی دارین که این همه مدت میخواستین روی منو کم کنید در حالی که از همون اول روم کم شده بود!!!؟ البته تلاشاتون مخصوصا سرکار قابل تقدیره!!
    ولی به غیر از یکی دو هفته اول، از بعدش قضیه رو کم کردن برای من منتفی شد، دیگه رفت تو فاز طنز اما از حق نگذریم از دید رو کم کردن منم خیلی موفق بودم! اینو نباید نادیده بگیرین!!
    حالا که بحث به اینجا کشید یکم فکر کردم و یادم اومد؛ می خوام ریشه ی تمام این فتنه ها رو به همگان نشون بدم ! قضیه ازین پست شروع شد : http://www.hamdardi.net/thread579-4.html#post340869 که من تشکر زدم بعد رفتم پست بعدی و جمله ی اولش خیلی جنگ طلبانه بود : http://www.hamdardi.net/thread579-4.html#post340888 و در واقع شروع ذهنی ای بود بر استارت کل کل، یه هفته بعدشم تاپیک کل کل بازگشایی شد و شد انچه شد و فتنه گر حتی همین امروز هم دست از تلاش بر نداشت!! (درسته جعل کرده بود پستمو ولی خیلیم دروغ نگفته )

2.چیشداومدیدهمدردی؟ والا یه کتاب به طور اتفاقی به دستم رسیده بود که در خصوص روحیات خانم ها بود این قدر برام جالب بود که دو سه روزه خوندمش ولی یکم عجیب بود؛ برای (نمیدونم چی بگم) راست آزماییش اومدم تو اینترنت بررسی کردم و وارد همدردی شدم و اون موقع خیلی از تاپیکای مربوط به خانواده و بحثای طلاق رو خوندم و فهمیدم محتوای کتاب درست بود البته اون مطالب الان خیلی برام عجیب غریب نیست
    3.تعریفتون اززندگی چیه؟ برای من زندگی یه جور مسئولیته که در طول مدتی که زنده ام باید در راه رشد و اگاهی به سمت سر منزل وجود حرکت کنم.
    4.تاحالا شده توی خیابون بخوری زمین؟چکارکردی؟بله، بلند شدم یکم لباسامو تمیز کردم و ادامه دادم.
    5.چقدرازخودت رضایت دلری؟این رضایت ازخودت به خاطرچیه؟جالبه نمیتونم بیارمش تو مقیاس عددی ، ولی رضایت دارم از خودم و به خاطر خودمه
    6.چقدربه مامانتون احترام میزارید؟ تلاشمو میکنم که به احترامش خدشه ای نزنم اما همیشه موفق نیستم(شاید در 10 درصد ناموفق باشم).
    7.توی دنیای واقعی هم اینقدرکل کل میکتید؟ جالبه که نه!!! خودمم موندم!! این استعدادم مختص همدردیه
    8.چراازکل کل استعفا دادی؟واقعا دیگه کم آوردی؟هر اومدنی یه رفتی داره ، کم آوردنم که گفتم از همون مرداد سال پیش کم آورده بودم!!!!
    9.آواتارتون بازهم شاهکارهنری خودتون ازگلخونه تون نیست آیا؟؟ نه از اینترنت گرفتم قشنگه، نه؟
    10.یه شعربگو که توش «قهوه٬دمپایی٬همدردی وآجر»باشه...بی جواب نزاریدلطفا!پیچوندن هم نداریم شعر بلد نیستم بگم هر چند خوندن شعرای با محتوا رو دوست دارم ولی عبارت میگم:در حالی که فرشته ی اردیبهشت در حال خوردن قهوه بود دمپاییش را به سمت آجری پرتاب کرد و آجر از لبه ی دیوار روی موبایل پاییزه که همدردی در مرورگر آن باز بود افتاد و خورد و هزار تکه شد
    11.به نظرتون چه ویژگی ازخودتون باعث شده اطرافیانا دوستت داشته باشن وچه ویژگی باعث ناراحتیشون میشه؟سعی می کنم با دیگران همیشه خوب برخورد کنم تقریبا با کسایی که میشه گفت سلامت روان دارند مشکلی ندارم ولی کسانی که یه مشکلاتی دارند بعضی وقتا ازم ناراحت میشند بیشتر به خاطر زودرنجی و اینکه مثلا عقاید و نظرات غلطشونو تایید نمیکنم حتی خیلی نرم( و با رعایت اصول ارتباطی) این کار رو میکنم ولی بازم ناراحت میشه و منم یه عقیده ی کلی تو زندگیم داشتم و دارم و اون اینکه هیچ اطلاعات غلطی به کسی نمیدم.
    12.چقدربه مرگ فکرمیکنید؟زیادکاری هم تاحالاانجام دادیدکه به خاطرترس ازمردن واون دنیاباشه؟ واقعا ترسی ندارم شاید هر کاریو که می خوام بکنم اول با این مساله چک میکنم و خب به خصوص تو زمینه ی مالی خیلی دستمو می بنده ولی خب این راهیه که بهش معتقدم و پایبند.
    13.یه ویژگی واسه هرکدوم ازدوستان زیربگو... سخته سخت؛ من که گفتم کم آوردم که!! دیگه این کارا برا چیه!
    مدیرهمدردی صبور
    خاله قزی اعتماد به نفس
    محمد 93 مذاکره کننده ی خوب
    امین استدلال بالا
    شیدا با منطق
    بی نهایت تلاشگر
    مینوش احساسی
    مصباح الهدی علمی
    فرشته اردیبهشت عقل گرا ( نمیگم "خوب" که دوباره برام دردسر بشه!!! )
    پاییزه مهربان ( البته یکم باید مراقب باشی راهی که همه زن های دیگه در شرایط تو میرند، نری؛ وابسته شدن به پسرت و وابسته کردن پسرت به خودت. پاسخ صندلی داغت کمی منو نگران کرد)
    باغبان دلسوز و با توجه
    مسافرزمان با دیسیپلین ارتشی

بقیه سوالهاواسه بعد... منتظرم فقط مثل اون دوستتون فرار نکنید راستی از قول من بهش بگید با اون پستی که تو کل کل زده سوالاش کلا عوض شد مگه اینکه به اشتباهش پی ببره!!
    ممنون ازپاسخگوییتون خواهش میکنم ممنون از توجهتون
    از پاییزه خانم تشکر میکنم

8. 10 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), meinoush (جمعه 18 دی 94), miss seven (جمعه 18 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), یاس پاییزی (جمعه 18 دی 94), مسافر زمان (دوشنبه 21 دی 94), باغبان (شنبه 19 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها
    سلام سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
    اگه یروز عاشق دختری بشی بگه نمیخوامت چکارمیکنی؟چجوری باهاش کنارمیای؟ این حق رو براش قائلم که منو نخواد چون لزومی نداره که من برای هر دختری همسری ایده ال باشم فقط باید برای یک نفر این طور باشه.
    تاحالا از زندگیت سیر شدی؟ چجوری برگشتی ب حالت قبل؟ سیر شدن به این معنی که بخوام به زندگیم خاتمه بدم نه، ولی تنگنا ها و بن بست های زیادی داشتم لحظاتی که تلاشایی رو می کردم ولی نمیدونستم نتیجه ای داره یا نه؟ همین که یه راهی رو پیش بگیری و امید داشته باشی می تونی ازون وضعیت بیرون بیای به مرور تغییر حالت رو در خودت می بینی. البته بعضی تنگناهای روانی مزمن اند و خب خروج ازشونم زمان زیادی رو می طلبه.
    بدترین اتفاق زندگیت چی بوده؟
    خوب ترین اتفاق؟ بهترین خبریکه تاحالا شنیدی
    به این دو تا اشاره کردم در پاسخای قبلی
    تیپت چجوریه؟
    الان اسپورت؛ ولی تا چند وقت پیش رسمی بودم، معمولا هر هفت هشت ماه یک بار تغییر حالت میدم.
    اولین ملاک برای ازدواجت چیه؟ سلامت روانی که خودش ریز فاکتورای زیادی داره در یک حد قابل قبول.
    تاحالا ازکسی ناراحت شدی؟ قطعا
    تاحالا دلت شکسته؟ازکی؟بله از خیلیا
    هرموقع غمگین میشی چکارمیکنی؟ به یاد میارم که نباید از آدما انتظار داشته باشم و در نهایت من میمونم و خدا پس همین الانم که تنهام یه مقدار زود تر به اون نقطه رسیدم
    تاحالا دلت بر کسی تنگ شده؟:(( یه بار وقتی 5 سالم بود برای پدرم، رفته بودیم مسافرت؛ چه دوست داشتن پاکی بود.
    هرموقع دلت تنگ بشه چکارمیکنی تا اروم شی؟
    اون موقع که پنج سالم بود رفتم گریه کردم ، این اواخر یه همچین اتفاقی برام نیافتاده

ساناز ، سامان رو فراموش کنید لطفا
    ممنونم از وقتی که گذاشتید

10. 8 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), miss seven (شنبه 19 دی 94), فرشته اردیبهشت (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), zzzz (شنبه 19 دی 94), باغبان (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    حالا با ذات زن ذلیلت آشنا شدم استعداد عجیبی در زن ذلیلی داری فقط اینجا هارتووم پرتوم میکنی ما رو بگو چقدددر الگی درود فرستادیم حروومشون کردم
    فدات شم تو که زن نداری عزب اوغلی هستی درک نمیکنی وقتی ازدواج میکنی دلخوشیت همین میشه بیای توی سایت همدردی اونم فقط توی بخش کل کل بنویسی ضعیفه!! ببین چی بودیم و چی شدیم خدا بیامرزه بابابزرگمو 6تا فکر کنم زن داشت نور به قبرش بباره هیییییییییییی روزگار

خوب بریم سراغ سوالها ولی قبلش بانو پائیزه دشمن همیشگی رو خوب اومد خدایی

1.اگر بتونی 3 نفر از خانوم ها رو از تالار همدردی اخراج کنی کدوماشون هستن؟از آقایونم بگو
    2.همین الان از کار بندازنت بیرون زیرآبت رو یکی زده باشه به ناحق چه احساسی بهت دست میده؟
    3.تا حالاش ده به کسی کمک کنی خیلی به دلت بشینه؟مالی باشه یا غیر کمک مالی فرقی نداره
    4.تاثیرگزارترین افراد توی زندگیت؟اگر فرد هستند اسم ببر یا فرقی نداره اتفاق یا آشنایی هر چی هست 3تا را با توضیح بنویس
    5.دوست داری بیشتر شبیه کی باشی؟فلسفه بافی نکن مستقیم و با توضیح بگو
    6.شخصیت کارتونی مورد علاقت رو بنویس با دلیل
    7.تصور کن از آمپول زدن میترسی حالا مریض شدی سرما خوردی شدید تا کی مقاومت میکنی با قرص خوردن خودتو سرپا نگه میداری و آمپول نمیزنی؟
    8.شده از کسی بدت بیاد ولی چون حرفهایی که یمزنه مفیده بشینی پای حرفهاش و بهشون گوش بدی؟
    9.تصور کن ازدواج کردی(من موندم کی بهت زن میده ) رفتی بار اول خونه مادرخانومت غذایی رو درست کرده اصلا خوشت نمیاد ولی چون دفعه اول و خجالت میکشی میخوری قیافت اونموقع چه شکلی میشه موقع خوردن غذا؟
    10.اگه همین الان خودت رو توی سن 10یا 12 سالگی ببینی و باهاش یکروز بخوای زندگی کنی احساست چجوریه نسبت بهش؟چندش اوره؟خجالت میکشی؟یا دوسش داری
    11.یک کار غیرمتعارف که باعث میشه خوشحال بشی

پ.ن:از جواب هایی که دادی خوشم اومد در مورد تاثیر همدردی مخصوصا توی صبور بودنش و تغییر دید نسبت به دنیا باهات موافقم .فقط خواهشا رک و راست جواب بنویس حاشیه نرو
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

12. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (شنبه 19 دی 94), mohamad.reza164 (شنبه 19 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (شنبه 19 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    - تو آیه 38 سوره مایده اومده که .............

عالي بود محمدرضا. بهترين جواب همون ارجاع به آيه بعدي بود. خيلي خوشم اومد. احسنت. بهت افتحار مي كنم.

آقاي ام رضا من ده تا سوالم مونده ها كه نپرسيدم هنوز! بماند كه هفت سوال دوم رو هنوز جواب ندادي.
    به خيالت اگر مي خواي شونه خالي كني اشتباه كردي، سوالات صندلي داغ بر گردن شما مي مونه!

14. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (شنبه 19 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای ام.رضا

1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟

2-دوست دارید زمان پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟

3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)

4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...

5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.

6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟

7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟

8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی

9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟

10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟

11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟

12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟

13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟

ممنون از شما.

14- هر سوالی که پرسیده نشده یا مطلبی که دوست دارید بگید
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

16. 8 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (شنبه 19 دی 94), mohamad.reza164 (شنبه 19 دی 94), paiize (شنبه 19 دی 94), سوده 82 (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (شنبه 19 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    میخواستم بیام ازت بقیه سوالهاروبپرسم...دیدم خیلی صندلیت داغ شده...دلم سوخت!!!
    اما واسه اینکه ناراحتت نکنم دوتاسوال میپرسم!!
    1.نظرتون درباره جنگ جدیدی که بین ایران وعربستان افتاده چیه؟؟پیروزی هم داره!!یاباتوافق تموم میشه؟؟
    2.اگه یه روزخانمت بامادرت بحث کنن...حق یاخانمت باشه چکارمیکنی؟به روی مامانت میاری اصلا؟؟؟یانه
    اگه حق بامامانت باشه چه واکنشی نشون میدی؟
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

18. 6 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 بهمن 03 [ 15:38]
    سطح
    69
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    714

تشکرشده 351 در 126 پست

حالت من
    Bitafavot
    Array
    سلام آقای ام رضا....
    ببخشید من خیلی روی سوالات بالا دقت نکردم و گذری خودندم اگه مشابهتی داشت می تونید ارجاع بدید.
    ۱.آیا درست حدس میزنم که شماقاطع و پرتحرک هستید؟
    2.آیا تا به حال تاپیکی زدین که بعدش پشیمون بشید ولی نتونید حذف یا درستش کنید؟یعنی هرچقدر هم گزارش بدید حذفش نکنند؟
    ۳.متمایزترین صفتی که برای خود قایلید چیه؟
    ۴.تا حالا شده به خانمی با فرهنگ متفاوت با شما علاقه مند بشید؟
    5.آیا این درسته که هر آدمی اندوهی را همواره با خود همراه دارد و گریزی ازش نیست؟شما دارید؟چطور با اون کنار اومدید؟
    6.آیا وظیفه خاصی در خانه محول به شماست؟
    7.کدام شخصیت تاریخی مورد تایید شماست؟
    8.آیا دوست دارید جایزه نوبل ببرید؟فقط به خاطر شهرتش؟!
    9.چه وسوسه ای وجود داره که شما در مقابلش نمی تونید مقاومت کنید؟
    10.تا حالا شده دروغتون لو بره و خیلی خجالت بکشید؟
    11.آیافکر میکنید درسوالاتم به دنبال کنکاش چیز خاصی هستم؟

20. 7 کاربر از پست مفید افسونگر تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 دی 94), m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (شنبه 19 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), سرشار (شنبه 19 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

صفحه 13 از 50 نخستنخست ... 345678910111213141516171819202122233343 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)