سلام چكامه جان . خيلي خوشحالم كه آقا نيما داره بهتر مي شه. برات خيلي دعا مي كنم كه كارتون درست بشه و بريد و اميدوارم كه زندگي خوب و خوشي در انتظارتون باشه عزيزم.
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام چكامه جان . خيلي خوشحالم كه آقا نيما داره بهتر مي شه. برات خيلي دعا مي كنم كه كارتون درست بشه و بريد و اميدوارم كه زندگي خوب و خوشي در انتظارتون باشه عزيزم.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام چكامه جان. خيلي خوشحالم آقا نيما روز به روز داره بهتر مي شه و اين بر مي گرده به اخلاق خودت. اميدوارم كارتون درست بشه و از خدا هم بهترينها رو براي جفتتون خواستارم. اميدوارم هر جا كه باشيد خوب و خوش و خرم باشيد.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 498 در 242 پست
چکامه جان
خیلی خوشحالم که روابطتون بهتر شده
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 992 در 530 پست
خيلي خوبه كه شوهرت انگيزه هاشو براي بهتر شدن وضعيت زندگي تان از دست نداده.
به خدا اين جاي اميدواري داره
يك مرد اگر واقعا يك زندگي را نخواهد مطمئن باش كه كار و اين چيزها برايش اهميتي ندارد
فعلا به خواسته ها و آرزوهايش ارزش بگذار و انچيزي كه مي خواهد را انجام بده
موضوع آرايشگاه را هم بيشتر از اين پيش نكش تا ببين اوضاع چطور مي شود
تشکرشده 992 در 530 پست
راستي
يك پيشنهاد ديگر
يادت مي آيد كه گفتي در آخرين مهماني كه رفته بوديد كلي با تو رقصيد و خوشحال بوديد؟!
به نظرم بد نباشد كه به صورت غير مستقيم يك مهماني ديگر ترتيب دهيد و باز هم با هم به مهماني برويد
شايد اين روابط در روحيه او هم تأثير كند و روحيه اش شاد تر شود و حوصله بيشتري داشته باشد
در ضمن ديدن زن و شوهر هاي جوان كه به هم عشق مي ورزند و بودن تو در كنار او هم مي تواند او را به سمت آشتي سوق دهد.
بالاخره بايد همه راهها را امتحان كرد ...............
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام چکامه جونم
خدا رو شکر که نیما داره خوب می شه من که همین که داره در باره ی زندگیتون نظر می ده خودش خیلی خوبه حالا اینکه جای خوابش جدا ست هنوز دیگه نازشه خوب می شه
تشکرشده 992 در 530 پست
چكامه جان
تو خوبيهاتو ادامه بده اما لوسش نكني يا!كه ممكنه فكر كنه كه وظيفه ته.
يك خصلت مردها اينه كه زياد كه نزشونو ميكشي طاقچه بالا مي ذارن. به نظر من خيلي از مردها اينطوري ان و از اون طرف بوم مي يفتن پائين و خودشونو مي گيرن.
مراقب باش اينطوري هم نشه.
از دو سه هفته ديگه كمي عادي شو/
تشکرشده 3,145 در 958 پست
چکامه عزیز، امیدوارم کار انتقالیتون درست بشه عزیزم..
اما منظور از مسافرت کیش نبود، گفتیم دو سه روز برید مسافرت، هر جایی که شد، یا همونطور که دانه گفت مهمونی بگیر...
جو شادی رو مهمون خونتون کن عزیزم
![]()
تشکرشده 502 در 230 پست
موافقمنوشته اصلی توسط دانه
ناز کشیدن زیادی هم برای زن و هم برای مرد همچین عواقبی رو داره
تشکرشده 74 در 28 پست
SHAD عزيزم مسافرت نمياد.اين همکار نيما که با همسرش توي کيش هستن چندين بار به نيما گفتن بياين اينجا چند روزي پيش ما ولي قبول نميکنه.ميدوني فکر ميکنه با اين کار يعني همه چي تموم شده و زندگي به روال عاديش برگشته.براي همين اين کار رو نميکنه.مثل جدا کردن جاي خوابش که همچنان برقراره و جداست.ميدونه اگه برگرده سرجاش يعني همه چي تموم شد.براي همين اين کار رو نميکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)