به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 03 تیر 96 [ 07:33]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    343

تشکرشده 431 در 213 پست

Array
    ]من کلا سخته برام سن و سال شما رو درک کنم،ولی خب خودم یه زمانی 18 ساله بودم والان احساس همه اون روزا یادم رفته و یه تصویر و خاطره از اون روزای پر تنش برام مونده، هر چند من یک دختر نوجوون بودم اما واقعا آتیش میسوزیندیمو و جیغ و داد میکردیم ، نمیدونم پدر مادر ما چطوری ما جونورا رو تحمل میکردن ، من اینقدر تنبل ولجباز بودم که نماز رو زوری هم نمیخوندم ، کلا سن 18 سالگی یه سن پرتنشو جنجاله، وخیلی مسائل و تنش هاتون به سنتون بر میگرده، ولی برای رفع افسردگی و تنش بهت توصیه میکنم شنا و کوه زیاد بری اگر به طبیعت دسترسی داری از اتاق بیرون بیا و توی باغ و در ودشت گشت بزن بجای خوابیدن تو اتاق برو زیر درخت بخواب و زیر درخت ها درس بخون، خوشحالی یعنی همینا، هرروز حموم با آب ولرم نزدیک به خنک برو وزیر دوش به اندازه یک ربع وایسا، وضو با آب یخ نه بمنظور نماز فقط برای طراوت زیاد بگیر یعنی روزی چندبار صورت و دست ها و پاها رو با آب خنک بشور، اگر میخوای از اینحالت ها دور بشی و بتونی از 18 سالگیت خاطره های خوبی داشته باشی زیاد فکر نکن!!!!!!!!! احمق بودن بهتر از فسرده بودنه ویه آدمه شاد خواستنی تره، راستی یه مرور روی مواد غذایی خونه هم بکن سعی کن قند وروغن مایع و محصولات بسته بندی نخوری ، این مواد غذایی خلق و خو رو گرفته میکنه و اعصاب خوردیو فکرهای استرس زا رو زیاد میکنه سعی کن مواد غذایی ارگانیک مثل خرما ، روغن حیوانی زیتون ارده کنجد ومغزیجات دم نوش ها و خوراکیهای سالم غیر بسته بندی بخوری ،از عطاری بیشتر تهیه کنید تا سوپری، خیلی زود این روزا میگذره واحتمالا روزایی میاد که یک پسری داری که به هیچ صراطی مستقیم نیست و از چشماش عصبانیت و اعتراض میزنه بیرون! البته سخت گیری بابات رو تایید نمیکنم، نگاهت بهدفش باشه شاید کمتر اذیت بشی [/color][/size]

2. کاربر روبرو از پست مفید آخیش تشکرکرده است .

Misto (جمعه 18 تیر 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 آذر 95 [ 11:32]
    سطح
    33
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 44.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    179

تشکرشده 278 در 136 پست

Array
    نباید نیاز به توضیح داشته باشه که اون 61 درصد زیرمجموعه ای از اون 87 درصد هستند. این هم منبع https://en.wikipedia.org/wiki/Irreligion_in_China

این هم منبع در مورد فرانسه https://en.wikipedia.org/wiki/Irreli...e#21st_century

تو همون زندان انفرادی هم زندانی ها با زندانی هایی دیگه از طریقه دریچه ی های هوا و غیره دائما صحبت می کنند.

افسار زندگیت دست خودته. کسی نمی تونه مانع کار کردن و درس خوندن و مهارت آموزی تو بشه، مشکل خودت هستی که کاری نمی کنی. اون وقتی رو که پای نت و گوشه گیری تو اتاقت (طبق حرف های خودت) می کنی صرف یک کار مفید کنی زندگی ات تغییر می کنه.

4. 2 کاربر از پست مفید Amina تشکرکرده اند .

Misto (جمعه 18 تیر 95), نیکیا (جمعه 18 تیر 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 آبان 00 [ 02:20]
    سطح
    83
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    سلام
    تنها راهش اینه که گوشیت رو بفروشی و یه گوشی که به نت وصل نمیشه بخری ... تنها راه ممکن همینه.

6. 2 کاربر از پست مفید نیکیا تشکرکرده اند .

Amina (جمعه 18 تیر 95), Misto (جمعه 18 تیر 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 دی 00 [ 01:50]
    سطح
    55
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 288 در 108 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوست عزیزم

به نظر من شما در مرحله ای از سنت قرار داری که بهش میگن برزخ زندگی

اگه کار دوران جوانی رو انجام بدی یعنی مثلا بری توی کوچه فوتبال بازی کنی میگن مرد به این گندگی رو نگاه خجالت نمیکشه و اگه مثلا جلوی پدرت و فشارهای مختلفش وایسی میگه برو بچه واسه من ادم شدی (یعنی رو هوایی!)

این مرحله از زندگیت خیلی مهمه چون بزرگترین تصمیمات زندگیت گرفته میشه که ایندت رو شکل میده
    گفتی که توقع خانوادت ازت خیلی زیاده.... این باعث شده توقع خودتم از خودت خیلی بالا باشه و میشی یه فرد ایده آل گرا...
    احساس پوچی میکنی،انگیزه ای برای هیچ کاری نداری و همین داره داغونت میکنه
    از زندگی درک درستی نداری بیشتر ادم ها همینجوری هستن نمیدونیم دنبال چی هستیم, از دین و ایمانم درک درستی نداریم و همینه که ایمانمون به یه تار مو بنده.... از این خوشحالم که تو اینو فهمیدی و میخوای کاری کنی ..افرین

نمیخوام بهت بگم و نصیحتت کنم که خودکشی نکن و ازین حرفا...فقط میگم که زندگی اون چیزی نیست که تو تصور میکنی با عقل ناقصت.. یعنی یه چیزی بهت فشار اورده و شمام میخوای یه کاری بکنی و عذاب وجدان داری چون هم دین جلوتو میگیره و هم میخوای بدونی اخر زندگی چی چی میشه حالا میگردی دنبال جوابی که این دوتا رو بزنی و با قلبی راحت و آسوده خوده Game Over کنی.....
    زندگی بالا و پایینت میکنه تا تورو بسازه و تو هنوز اول راهی و روزی میفهمی که این بالا و پایبن شدن ها حقدر مهم بودن و چطور تبدیلت کردن به یه انسان موفق

در مورد دین یه مثال برنم :اگه یکی به زور یه غذای خوشمزه رو بکنه توی حلقت با اینکه خیلی خوشمزس ولی این اجبارش از اون غذا متنفرت میکنه ؛حالا یکی بخواد به زور با ایمانت کنه دیگه چه شووود...

بهت توصیه میکنم
    واسه آیندت برنامه ریزی کن و روی یه کاغذ بنویس (دنبال کتاب هایی با همین موضوعات بگرد)
    صبور باش و برو دنبال دین و ایمان (چون دین و ایمان مثل سپر عمل میکنه و خیلی چیزها بهت میبخشه)
    تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی. گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

یه کاری بکن

فایل های زیرو بگیر و گوش کن(خودتم بگرد چیزای خوبی پیدا میکنی)
    http://media.rasekhoon.net/Azmandian%20(1).mp3
    http://s5.picofile.com/d/7f1b6a4d-64...kr_Shojaee.zip
    http://dl.aviny.com/voice/sokhanrani...ht-zendegi.mp3

8. 2 کاربر از پست مفید احساس بهاری تشکرکرده اند .

Misto (جمعه 18 تیر 95), سرشار (شنبه 19 تیر 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 تیر 95 [ 09:06]
    سطح
    5
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 55.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points
    تشکرها
    15

تشکرشده 13 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط احساس بهاری نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم

به نظر من شما در مرحله ای از سنت قرار داری که بهش میگن برزخ زندگی

اگه کار دوران جوانی رو انجام بدی یعنی مثلا بری توی کوچه فوتبال بازی کنی میگن مرد به این گندگی رو نگاه خجالت نمیکشه و اگه مثلا جلوی پدرت و فشارهای مختلفش وایسی میگه برو بچه واسه من ادم شدی (یعنی رو هوایی!)

این مرحله از زندگیت خیلی مهمه چون بزرگترین تصمیمات زندگیت گرفته میشه که ایندت رو شکل میده
    گفتی که توقع خانوادت ازت خیلی زیاده.... این باعث شده توقع خودتم از خودت خیلی بالا باشه و میشی یه فرد ایده آل گرا...
    احساس پوچی میکنی،انگیزه ای برای هیچ کاری نداری و همین داره داغونت میکنه
    از زندگی درک درستی نداری بیشتر ادم ها همینجوری هستن نمیدونیم دنبال چی هستیم, از دین و ایمانم درک درستی نداریم و همینه که ایمانمون به یه تار مو بنده.... از این خوشحالم که تو اینو فهمیدی و میخوای کاری کنی ..افرین

نمیخوام بهت بگم و نصیحتت کنم که خودکشی نکن و ازین حرفا...فقط میگم که زندگی اون چیزی نیست که تو تصور میکنی با عقل ناقصت.. یعنی یه چیزی بهت فشار اورده و شمام میخوای یه کاری بکنی و عذاب وجدان داری چون هم دین جلوتو میگیره و هم میخوای بدونی اخر زندگی چی چی میشه حالا میگردی دنبال جوابی که این دوتا رو بزنی و با قلبی راحت و آسوده خوده Game Over کنی.....
    زندگی بالا و پایینت میکنه تا تورو بسازه و تو هنوز اول راهی و روزی میفهمی که این بالا و پایبن شدن ها حقدر مهم بودن و چطور تبدیلت کردن به یه انسان موفق

در مورد دین یه مثال برنم :اگه یکی به زور یه غذای خوشمزه رو بکنه توی حلقت با اینکه خیلی خوشمزس ولی این اجبارش از اون غذا متنفرت میکنه ؛حالا یکی بخواد به زور با ایمانت کنه دیگه چه شووود...

بهت توصیه میکنم
    واسه آیندت برنامه ریزی کن و روی یه کاغذ بنویس (دنبال کتاب هایی با همین موضوعات بگرد)
    صبور باش و برو دنبال دین و ایمان (چون دین و ایمان مثل سپر عمل میکنه و خیلی چیزها بهت میبخشه)
    تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی. گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

یه کاری بکن

فایل های زیرو بگیر و گوش کن(خودتم بگرد چیزای خوبی پیدا میکنی)
    http://media.rasekhoon.net/Azmandian%20(1).mp3
    http://s5.picofile.com/d/7f1b6a4d-64...kr_Shojaee.zip
    http://dl.aviny.com/voice/sokhanrani...ht-zendegi.mp3
    سلام دوست عزیز ممنون استفاده کردم ...
    لطف کردی ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Amina نمایش پست ها
    نباید نیاز به توضیح داشته باشه که اون 61 درصد زیرمجموعه ای از اون 87 درصد هستند. این هم منبع https://en.wikipedia.org/wiki/Irreligion_in_China

این هم منبع در مورد فرانسه https://en.wikipedia.org/wiki/Irreli...e#21st_century

تو همون زندان انفرادی هم زندانی ها با زندانی هایی دیگه از طریقه دریچه ی های هوا و غیره دائما صحبت می کنند.

افسار زندگیت دست خودته. کسی نمی تونه مانع کار کردن و درس خوندن و مهارت آموزی تو بشه، مشکل خودت هستی که کاری نمی کنی. اون وقتی رو که پای نت و گوشه گیری تو اتاقت (طبق حرف های خودت) می کنی صرف یک کار مفید کنی زندگی ات تغییر می کنه.
    بله ست عزیز شما راست میگی ، در ضمن ممنون از اطلاع رسانی ..
    ولی خب هم این آمار واس 4 سال پیشه هم اینکه ویکی پدیا رو زیاد منبع نمیدونم با اینحال بازم قابل قبوله ...
    پدرم هم تونسته مانع بشه ولی خب تو زیاد بهش اعتنا نکن

نقل قول نوشته اصلی توسط نیکیا نمایش پست ها
    سلام
    تنها راهش اینه که گوشیت رو بفروشی و یه گوشی که به نت وصل نمیشه بخری ... تنها راه ممکن همینه.
    من گوشیم سیستم عاملش باداس و به درد کارایی ک مرتبط با نت باشه نمیخوره پس از این جهت مشکلی نیست
    در ضمن فکر نکنم گوشی عامل این همه بدبختی باشه ک کسی با فروشش زندگیش درست بشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    83
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    فکر نکن... مطمعن باش همین گوشی که توی دستته عامل بیش از هفتاد درصد مشکلاتته. گوشیتو اگه بدی بره اعتیادت به نت رو ترک میکنی و از خیلی از لغزش ها و وقت کشی ها جلوگیری میشه... البته میتونی به حرف من گوش نکنی و توجیه کنی و گوشیت رو نگه داری و به همین اعتیادت به نت و تلگرام و وقت کشی ادامه بدی... عواقبش هم با خودته... من که ده سال ازت بزرگترم و مشکلات فعلی تو رو هم ندارم و به اندازه ی تو هم در معرض لغزش نیستم تصمیم دارم به زودی گوشیمو بفروشم یا کلا خاموش کنم... تو هم اولین قدم رو باید برداری و گوشی لبتاب و هر چیزی که تو رو به نت وصل میکنه رو بفروشی و اعتیادت به نت رو ترک کنی....

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 13 در 9 پست

Array
    فکر نکن... مطمعن باش همین گوشی که توی دستته عامل بیش از هفتاد درصد مشکلاتته. گوشیتو اگه بدی بره اعتیادت به نت رو ترک میکنی و از خیلی از لغزش ها و وقت کشی ها جلوگیری میشه... البته میتونی به حرف من گوش نکنی و توجیه کنی و گوشیت رو نگه داری و به همین اعتیادت به نت و تلگرام و وقت کشی ادامه بدی... عواقبش هم با خودته... من که ده سال ازت بزرگترم و مشکلات فعلی تو رو هم ندارم و به اندازه ی تو هم در معرض لغزش نیستم تصمیم دارم به زودی گوشیمو بفروشم یا کلا خاموش کنم... تو هم اولین قدم رو باید برداری و گوشی لبتاب و هر چیزی که تو رو به نت وصل میکنه رو بفروشی و اعتیادت به نت رو ترک کنی....
    برای شخص من این مورد درست نیست و احتمالا برای خیلی ها هم همینطور باشه .. همانطور ک عرض کردم بنده اصلا گوشیم برای کارهای مرتبط با نت به درد نمیخوره حالا میخواد تلگرام باشه یا وب گردی یا هرچیزی ... 10 سال از من بزرگتری پس پیشنهاد میکنم با یک دید دیگه به این گوشی های هوشمند نگاه کنی همانطور ک باعث اعتیاد یا بدبختی شخصی میشه به همون اندازه هم مفید و کارگشاست ... الان گوشی های توی بازار هستن ک حتی از سیستم خونه من هم قوی تر عمل میکنن این کار خیلی ها رو راه میندازه (کسی که از گوشی فقط برای تلگرام و چت استفاده میکنه همون بهتر ک گوشی رو بندازه دور پیشنهاد منم به شما همینه و انگار شما هم به همین نتیجه رسیدی) ... ترک اعتیاد به صورت آنی درست نیست در ضمن اگه چیزایی که من رو به نت وصل میکنه رو بفروشم من دیگه ارتباط با دنیا ندارم و از این احمق تر هم میشم نت یک منبع بزرگ از یادگیری هاست ولی خب به همون اندازه هم باعث تخریبه ...
    یکی از مزایای نت اینه ک اومدم و دارم با شماها حرف میزنم و چند راه حل هم به ذهنم رسیدم ... ولی خب هر کسی دید خاص خودش رو داره مثل شما که به صورت یک طرفه به قضیه نگاه میکنی...

12. 2 کاربر از پست مفید Misto تشکرکرده اند .

بامداد روشنایی (شنبه 19 تیر 95), سرشار (شنبه 19 تیر 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    83
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    مساله ای نیست... ما فقط هر آن چیزی که به ذهنمون میرسه رو به شما میگیم.... شما هم به جای خوندن و فکر کردن در پی رد حرفهای ما باش و تند و تند بیا جواب بده هیچ یک از راه حلها رو هم گوش نکن... همون روش خودت رو ادامه بده... زندگیت هم هیچ تغییری نمیکنه چون روشت رو عوض نمیکنی... فقط لطفا ده سال دیگه هم پدرت رو مقصر اتفاقات زندگیت ندون... حداقل مرد باش و مسولیت افکار و کارهات رو به عهده بگیر...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 03 تیر 96 [ 07:33]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    343

تشکرشده 431 در 213 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام

مشکل ما آدما اینکه مثلا میریم جنوب - وقتی رسدیم جنوب به خدا میگیم چرا شمال نیستم .
    سلام، دقیقا درسته، ولی راه حلش چیه؟ تو سن صاحب تاپیک افراد بجای لذت بردن از عوامل محیطی زیادی که اطراف موجوده فقط غر میزنند،باغبان عزیز راه حلی دارید عایا؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 13 در 9 پست

Array
    مساله ای نیست... ما فقط هر آن چیزی که به ذهنمون میرسه رو به شما میگیم.... شما هم به جای خوندن و فکر کردن در پی رد حرفهای ما باش و تند و تند بیا جواب بده هیچ یک از راه حلها رو هم گوش نکن... همون روش خودت رو ادامه بده... زندگیت هم هیچ تغییری نمیکنه چون روشت رو عوض نمیکنی... فقط لطفا ده سال دیگه هم پدرت رو مقصر اتفاقات زندگیت ندون... حداقل مرد باش و مسولیت افکار و کارهات رو به عهده بگیر...
    بله صحیح .. من از راهنمایی های دوستان استفاده میکنم چیزایی ک مفید باشه قبول میکنم چیزایی ک درست نباشه قبول نمیکنم لازم باشه ردش هم میکنم ... (من اگه نخونم و فکر نکنم در مورد چیزی که گفتی چطور میتونم ردش کنم ؟ )
    با این حال از شمام تشکر میکنم به خاطر راه حلی ک ارائه دادی من بعدا همه اینا رو یکجا جمع بندی میکنم و نتیجه میگیرم ...

16. کاربر روبرو از پست مفید Misto تشکرکرده است .

باغبان (شنبه 19 تیر 95)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)