من منظورم این نبود که شما بیمار روانی هستید!!!!

همون طور که میدونید ما از دو بخش تشکیل میشم کل جسممون و مغز حالا به زبان دیگه روان. من منظورم اینه که بخش روان
رو هم در نظر بگیرید و فقط فکر نکنید که جسمتون درگیر ماجراست. من گفتم از نظر من شما درگیری های فکریتون بالاست.
روانشناس رفتن هم به معنی بیمار بودن نیست که!!!

. روانشناس کسیه که به خاطر تحصیلات و تجربه ی کاریش از شما مقداری پول میگیره و راهنمایی تون میکنه در واقع روانشناس
عالم یا مثلا شفا دهنده نیست فقط چون اکثر آدمها در شرایط خاصی مثل هم هستن و دقیقا مثل هم رفتار میکنن (در همین لحظه هزاران نفر دقیقا مثل شما هستن) بنابراین با روش های
مشابهی هم میشه بهشون کمک کرد، روانشناسا انسان ها رو خوندن و میدونن مثلا از 500 نفری که یک فکر اشتباه مشابه رو دارن ، به چه علتی دچار این فکر شدن و به چه دلیلی
فکرشون یا رفتار غلطشون ادامه داره و اون 500 نفر چه طور تونستن از اون شرایط فکری خارج بشن.
خب شما خیلی راحت مراجعه میکنید و به جای هدر دادن عمرتون با تکرار یک رفتار اشتباه، راه درست انسان های پیشین رو یاد میگیرید . چون بالاخره با گذشت زمان این مسئله براتون بی
اهمیت خواهد شد اما مثلا 10 سال دیگه ولی با مشورت ممکنه یک ماهه ره ده ساله رو برید. همین!!!
من به علم روانشناسی ایمان دارم و معجزه اشو بارها دیدم.
من میگم شما مشکل وسواس ذهنی دارید. یعنی داشتن بدن لاغر داره بخش مهمی از فکر و مغز شما رو به خودش مشغول میکنه.
با توصیفات شما به مشکل شما میگن وسواس. وسواس یعنی اکثر اوقات و ناخودآگاه به چیزی فکر کردن .
در واقع وقتی شما تعجب می کنید از اینکه کسی با لاغری در حد شما اعتماد به نفس بالایی داره برای اون فرد این که شما ناراحتید عجیب خواهد بود و ممکنه ناراحتی شما رو بی منطق
بدونه. اون براش مهم نیست اما شما سالهاست بابت لاغری ناراحتید. نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه در کل من میگم شما کافیه مسیر فکریتون رو تغییر بدید و مثل اون آدمی بشید که
براش مسئله ی لاغری اصلا مسئله نیست این اتفاق حتی ممکنه باعث افزایش وزن شما بشه دلیلش حالا بماند.
اینکه شما تو فضای مجازی راحتید ، برای همه هم این طوریه. از جمله ویزگی های مثبت این فضاست . شما فکر میکنید اون آدمهای که فحش مینویسن همشون تو دنیای واقعی این طوری
ان . شرط میبندم تعداد زیادی شون تو جامعه به عنوان اسطوره ی ادب شناخته میشن!!!
یا این همه بازدید ایرانیا از سایتای مورد دار و فیلمای ... توسط چه گروهی از جامعه صورت میگیره؟ چند درصدشون تو دنیای واقعی شون این طوری ان؟ شاید 10 درصد!!! بقیه ممکنه حتی
ظاهر بسیار موجهی هم داشته باشن.
بنابراین شما هر چه اینجا مینویسید واقعیت شماست خیلی واقعی تر از دنیای واقعی تون. پس اگه اینجا ناراحتید جدی بگیرید مشکلتون رو.
علاقه مندی ها (Bookmarks)