آره نیومدن که یه مهلت دیگه بگیرن شاید تو پشیمون بشی
به نظر من تحت هیچ شرایطی از مهرت نگذر ببین به خاطر مهریه دارن کوتاه میان
موفق باشی
تشکرشده 498 در 242 پست
آره نیومدن که یه مهلت دیگه بگیرن شاید تو پشیمون بشی
به نظر من تحت هیچ شرایطی از مهرت نگذر ببین به خاطر مهریه دارن کوتاه میان
موفق باشی
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 73 در 47 پست
اونها فقط نيومدن كه قاضي جلسه رو عقب بندازه و تو از مهريه گرفتن پشيمون بشي. هرگز عقب نشيني نكن.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 10 در 8 پست
دوستان به نظرتون زنگ بزنم به خالش بپرسم چرا نیومدن؟ حتما میدونه تا خونشون چه خبره
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
تشکرشده 281 در 126 پست
نه اصلا.
تشکرشده 5 در 4 پست
طمئن باش یک حکمتی تو کاره به خدا توکل کن خدا دوست داره داره امتحانت میکنه خانمی کجای کاری؟
تشکرشده 657 در 204 پست
نفس جان کاملا مشخصه که هنوزم همسرتو دوست داری خانومی
یکم صبر کن بزار هیچ کاری نکن بزار همه چیز روال عادیه خودشو طی کنه اگه قسمتت این باشه که جدا بشه
هر کاری هم که بکنی نمی تونی درستش کنی ولی اگهه قسمتت این باشه که بهش برسی و زندگیتو شروع کنی هیچ کس نمس تونه جدا تون کنه
پس منتظر باش تا خدا خودش صلاحتو جلو پات بزاره
تشکرشده 73 در 47 پست
نه اصلاً اين كار رو نكن. جز كوچيك كردن خودت هيچ چيزي عايدت نمي شه. گول ظاهرشون رو نخور عزيزم. خاله اش هم از طايفه اون هاست.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 10 در 8 پست
باشه دوستای گلم از اینکه شماها کنارمین و اینجور بهم دلدلری میدین خیلی خوشحالم و از همتون تشکر میکنم
صبر میکنم اینقدر صبر میکنم تا خدا تکلیفمو با خودم با زندگیم و....روشن کنه . دیگه همه چیو به خدا میسپارم من تا الان هر کاری که از دستم برمیومده انجام دادم دیگه بعد از این توکل میکنم به خدا و میدونم که اون بیشتر از خودم صلاحمو میخاد.
یا حق
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
تشکرشده 73 در 47 پست
اميدوارم هر چي خيره برات پيش بياد. توكل برخدا.
تشکرشده 281 در 126 پست
بهترین کار رو می کنی عزیزم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)