ممنونم خانم انه ماری که با سعه صدر پاسخ دادین.اصلاح کنم که منظورم از اون اصطلاح ناراحت کننده برای شما معنای عام که به زنان تن فروش اطلاق میشه نیست،
بمنظور خاص به افرادی که کنترل ندارند روی ذهن (تصورات )،یا زبان(یگو بخند غیرمتعارف) و بصر (چشم چرانی) یا نمایش اندامی یا عمل جنسی خود ،در ارتباط با فردی غیر از همسر خود.حالا اجتماع تعابیر دیگری متناسب با هر حالت انتخاب میکنه:شما میفرمایید خیانت،دیگری میفرمایند تنوع طلبی و ... مهم اینه که پیچ و مهره تعهد هرز شده.
بهرحال قصد ازرده کردن شما رو نداشتم.
از ارتباط عاطفی که بین شما و همسرتون برقراره خیلی باعث خرسندیه و مخصوصا باتوجه به اینکه از رفتارنامتعارف جنسی ایشون مطمئن نیستین،راههای زیادی هست که میتونید همسرتون رو به خانوادتون برگردونید برای این موضوع مطالعه کنید و خواستین تاپیک بزنید.هنوز خیلی زوده که ببرید،از پا ننشینید.
در ارتباط با دوستی که نظر بنده رو نقد میفرمایند:اولا فحشی در کار نبوده،هر عملی اسمی داره وبا تغییر اسم ماهیت عمل برقرار است.حالا هرکس دزدی کرد بگیم فحشه .بگیم مال دیگری رو بدون اجازه برداشته!
دوم استارتر تاپیک در شرایط لب مرزی برای تصمیم گیری نسبت به ادامه زندگی مشترکشون نیستند و خودشون گفتند بانگاه به ده سال اینده موضوع رو بررسی میکنند،در نتیجه نگرانی برای تحت تاثیر گرفتن آنی و اقدام عجولانه بی مورد است.
سوم متناسب با اظهارات خودشما در همه تاپیکهاتون که به حذف پست هاتون اعتراض دارین در برابر نظر متفاوت دیگران خویشتن دار باشیم.
چهارم بنده در هیچ کجای متن توصیه یا ترغیب به جدایی نداشتم،و بالعکس متذکر شدم که ایشون شرایط طلاق رو ندارند.تنها ابعادی که در نظرات دوستان مغفول مانده بود رو به خوانندگان یاداوری نمودم بدون نتیجه گیری. موضوع ارتباط نامشروع کمی عادی جلوه داده میشه.گرچه بنده معتقدم مردانی که ازدواجهای دوم و یا صیغه ای دارند به علت رابطه مشروع در دسته خیانتکاران جای نمیگیرند.
مسائل دیگری هم هست که جای صحبت دارند ولی چون به خانم انه ماری مرتبط میشه و ایشون خواهان بسته شدن تاپیک هستند از گفتنشون خودداری میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)