آقای ابراهیمی عزیز اگر دوست دارید شماره فکس بدید براتون شرایطشو فکس کنم
تشکرشده 166 در 85 پست
آقای ابراهیمی عزیز اگر دوست دارید شماره فکس بدید براتون شرایطشو فکس کنم
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
فکس ندارم به ایمیل بزن اسم نمایندگی چه است شماره چند نمایندگی هستی زود عصبانی می شوید ادم خوش اخلاق هستی رانندگی بلد هستی شما در شهرقم مدیر همدردی دیدی ایشان می گوید دفتر دارد
تشکرشده 6 در 6 پست
چطور ميتونى meyaret كه صداقت رو در طرف مقابل پيدا كنى تا همسرت باشه؟تضمينى به tashkhisesh هست؟
تشکرشده 166 در 85 پست
عزیزم چیزی رو در مورد ازدواج نمیشه تضمین کردازدواج یک ریسک فقط همین توکلت الله باید کنی
تشکرشده 166 در 85 پست
رانندگی بلد هستم
خوش اخلاق هستم
زود عصبانی میشم
آقای سنگتراشانو ندیدم اما صداشونو شنیدم باهاشون مشاوره تلفنی داشتم شنبه ها باتلفن 148 قم جوابگو هستند
اجازه بدین نگم کدوم نمایندگی هستم
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
یک بیت شعر درباره حضرت عباس بگوید یک جمله درباره مادر بگوید مکه و کربلا رفتی چه غذایی دوست دارید چه فیلم دوست دارید تتاتر دوست دارید چه کار هنری دوست داریددوست دارید به تهران سر بزنید
تشکرشده 166 در 85 پست
عزیزم در مورد شعر و مادر قیلا گفتم
نه کربلا رفتم و نه مکه اما باید بگم ارادت خاصی به امام حسین دارم
غذاماکارونی
فیلم خانوادگی
تئاتر دوست ندارم
کارهنری خیلی اهلش نیستم
نه دوست ندارم
تشکرشده 2,462 در 461 پست
سلام
خدمت خانم مينا 22 اين سئوال رو دارم ؟ شما تا چه حد به حجاب توجه داريد و اصولا حجاب رو براي بانوان تا چه حدي سفارش مي كنيد؟
اگر پدر ومادر شما حرفي خلاف نظرو عقايد شما بزنن به چه طريقي عكس العمل نشون مي ديد؟
تشکرشده 7 در 5 پست
سلام مینا جان
بهترین کتابی که در زندگیتون مطالعه کردید و تاثیر داشته بر زندگی تون چی بود؟
شعر کدام شاعر را بیشتر دوست دارید؟
مرسی...![]()
تشکرشده 574 در 212 پست
سلام!
بازم این بحث داغ رو راه انداختین وبازم طبق معمول من جا موندم.کلی سوال داشتم از کسائی که روی صندلی نشسته بودن ولی حیف که حالا نیستن!!!
مثلا از خانم دانه!؟
اگر کسی که از وضعیت زندگیش خبر دارین تو شرایط بحرانی ازتون کمک بخواهد چه جوابی بهش میدین!؟آیا از این اینکی یکی از فرصتهای زندگیشو با جواب نامناسبی که میدین کم بکنید ناراحت نمیشین!؟!
یا مثلا خانم شاد عزیز:تا به حال شده خاطره یه زخم قدیمی باعث بشه جواب نابجائی رو به طور عمدی به کسی بدین!
اگه نوبت من شد خبرم کنید !من خیلی فراموشکارم!!!
موفق باشید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)