به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 بهمن 87 [ 10:56]
    سطح
    34
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: در خواست مشاوره

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara Ajram
    مجبورشد بره....

مادرش گفت یادست برمیداری یابایدازخونه بری بیرون....

بعدشم حداقل میتونم بگم بچه که نیستیم میگیدازروی منطق تصمیم بگیریم....

درضمن باید یه عشقی هم باشه که باعث پیوندقلب هابشه یانه....

آدم منطقی باهم ازدواج کنند..بخاطرمسائلی..اما دریغ ازیه ذره عشق..چه طورمیخوان زندگی کنند...

خلاصه بگم....خدادوستم نداره...:(
    چرا خدا دوست داره مگه میشه خدا بنده هاش رو دوست نداشته باشه اونم بنده های صالحش رو
    ما دوتا داریم کلی فداکاری می کنیم مخصوصا ایشون تا با هم باشیم اما وقتی خانواده من که ادعاشون میشه نظرشون رو تحمیل نمی کنن اینجوری رفتار می کنن وای به حال خانواده ایشون که اصلا سختگیری هم باید بکنن بخدا همون وقت مادرم گفت یه هدیه بخر برو منم دعا می کنم برای اینکه قسمتت باشه اما بعدش نمی دونم چی شد یهو نظرش برگشت
    بخدا الان بهش می گم تو اون روز اینجوری گفتی و استقبال کردی می گه داشتم مسخره ات می کردم یعنی جایگاه من اینه؟؟؟ یه دلقک که مسخره اش کنن پس در این صورت ایشون رو بکشونم پیش خودم که آسیب ببیننن اذیت بشن این خودش خودخواهی نیست ؟؟؟؟ یعنی چون من می خوام ایشون رو باید هم از خانواده خودشون جدا بشن هم بیان تو محیی غریبه که هیچ دوستی هم ندارن والا من که دیگه دلبستگی به خانواده ام ندارم چرا باید دید ایشون به خانواده اشون عوض بشه
    من به نظرم مناسب ایشون نیستم والا ایشون از سر منم زیاده

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من دیگه شاید نیام خداحافظ برو زندگیت رو بکن منم فراموش نمی تونم دیگه باهات باشم

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

سلام
    دوست من ، من به شما گفتم از احساساتی شدن خودداری کنید ولی شما فقط دارید ازاحساس و عشق و ... حرف میزنید .
    بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که صبر کنید . شما یکبار ایشون را دیدید و اصرار دارید حتما همین امروز خانواده شما راضی بشن برن خواستگاری . در حالی که شما شرایط ازدوج را هم ندارید . این منطقیه ؟
    ضمنا با توجه به پست های قبلی بنظر میرسه شما هنوز معیارهای مناسبی برای ازدواج ندارید .
    اگر قطع رابطه براتون سخته بهتره اول رابطه تون را کمرنگ کنید .
    پیشنهاد من اینه که به خودتون زمان بدید و رابطه را گسترش ندید و از برخورد احساسی هم اجتناب کنید .
    موفق باشید .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام
    چه جوری رابطه مون رو کم رنگ کنیم ببینید وقتی صحبت می کنیم احساسات نمی زاره تا میایم دور بشیم یه چیز می گیم که دوباره بر می گردیم سر خونه اول
    صبر هم فکر نکنم مشکلی رو حل کنه من مادرم رو می شناسم یه چیزی بگه سر حرفش می مونه تا وقتی اونقدر پول نداشته باشم که اختیارم دست خودم باشه کاری نمیشه کرد اینم میشه حداقل 5 سال دیگه تازه بازم کی حاضر میشه به یه آدم بی خانواده زن بده من مهم نیستم اما به ایشون کمک کنین راهشون رو پیدا کنن توزندگی
    شما بگید یه نفر که مادر پدرش طلاق گرفتن هر روز تو خونه اشون جنگ و دعواست اینقدر اعصابش خورده که با یه داد تمام تنش می لرزه حوصله هیچ کاری رو نداره می تونه یه دختر روخوشبخت کنه باورم شده سرنوشت منم مثل پدرمه سه بار ازدواج کرده 3 بارش هم به طلاق کشیده کارش الان بزور تو خونه پدربزرگم زندگی می کنه با زمین و زمان قهره همین هفته پیش خواستم برم دیدنش گفت لازم نکرده چی کار داری می خوای بیایی اینجا
    راضیش کنید زندگیش رو به خاطر من خراب نکنه من همین یه امید رو تو زندگیم دارم که اون خوشبخت بشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

سلام
    اول اينكه عزيزان شما دوتا كاملا احساسي الان دارين برخورد ميكنين ، اينجوري پيش بره دووم نميارين كه از هم جدا باشين چون دوباره به هم برميگردين !!! تازه تصميم درست هم نميتونين بگيرين ( منو دوستمم توي دوران دوستي چندين بار از هم جدا شديم و دوباره به هم برگشتيم ولي اين دفعه ديگه فرق داشت ، چون من ديگه احساسم رو كنترل كردم وگرنه اين دفعه هم دوباره برميگشتم )
    يه پيشنهاد دارم براتون ! رابطه تون رو كم كنين !! خيلي كمتر از ايني كه الان هستين !! خيلي سخته ولي ميشه !! سعي كنين وابستگيتون به هم كمتر بشه !!
    بعدش كه وابستگيتون كمتر شد واقعا عاقلانه فكر كنين ببينين شما دوتا بهم ميخورين و معيار هاتون با هم جور درمياد واقعا ؟؟؟!!!آقاي سام بادي معيارهايي كه شما گفتين معيار هاي اصلي شما براي ازدواج هستن ؟ به نظرمن يبشتر روي احساسات تكيه شده بود !!!

ببينين من و دوستم هم همين مشكل رو داشتيم !! احساسات شديد ! من هم معيارهام همين چيزها بود و حتي قبول كردم كه تا 5 سال واسش صبر كنم ولي ظرف 2سال رابطه مون تموم شد تقريبا !! چون واقعا به هم نميخورديم نه از نظر خانوادگي و نه شرايط و نه سن و نه ....!!!
    شما هم رابطه تونو كم كنين تا بتونين وابستگي تون رو كم كنين و عاقلانه تر فكر كنين ، بعد ميتونين يه تصميم درست و عاقلانه بگيرين !!! عشق درسته كه لازمه واسه زندگي ولي كافي نيست و تازه ممكنه هميشه هم پايدار نباشه !!!
    حالا شما يه مدت اين كار رو بكنين ، شايد به توافق رسيدين كه جدا بشين ، و شايد هم به اين نتيجه رسيدين كه واقعا به درد هم ميخورين !! در اونصورت اينجوري بهتر ميتونين در برابر مشكلات مقاومت كنين و مصمم تر باشين
    اميدوارم موفق باشين

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط somebody
    سلام
    چه جوری رابطه مون رو کم رنگ کنیم ببینید وقتی صحبت می کنیم احساسات نمی زاره تا میایم دور بشیم یه چیز می گیم که دوباره بر می گردیم سر خونه اول
    شما ميخواين رابطه تونو كمرنگ كنين ،‌نميخواين كه واسه هميشه برين كه هي پشيمون بشين و نتونين از هم جداشين!!! خوب به جاي روزي 30 تا اس اسم اس يواش يواش كاري كنين كه بشه روزي يكي يا هر دوروز يك بار يكي
    اونم در مورد احساسات نگين ، راجع به مسائل ديگه باشه طوري كه احساس توش دخيل نشه ، چون اينجوري دوباره برميگردين سر خونه ي اول

صبر هم فکر نکنم مشکلی رو حل کنه من مادرم رو می شناسم یه چیزی بگه سر حرفش می مونه تا وقتی اونقدر پول نداشته باشم که اختیارم دست خودم باشه کاری نمیشه کرد اینم میشه حداقل 5 سال دیگه تازه بازم کی حاضر میشه به یه آدم بی خانواده زن بده
    به هر حال شما كه بايد واسه زندگي مستقل بشين ، همينجوري كه نميتونين زن بگيرين !!! بايد از خانواده تون جدا بشين و خودتون خرج خودتون رو بدين
    حالا مثلا اينجوري مادرتون راضي بشه فكر ميكنين مادر و پدر سارا راضي ميشن ؟؟؟
    آدم اگه خودش خوب باشه و اهل خانواده باشه ، مطمئنن مورد پسند واقع ميشه !!! چرا اينقدر نا اميدين ؟ مگه به خودتون شك دارين ؟ مگه فقط پدر و مادر آدم نشونه ي هويت آدمن ؟ هر كسي يه شخصيت مستقل داره ، درسته كه خانواده مهمه ولي همه چيز نيست !!!

شما بگید یه نفر که مادر پدرش طلاق گرفتن هر روز تو خونه اشون جنگ و دعواست اینقدر اعصابش خورده که با یه داد تمام تنش می لرزه حوصله هیچ کاری رو نداره می تونه یه دختر روخوشبخت کنه باورم شده سرنوشت منم مثل پدرمه .
    راضیش کنید زندگیش رو به خاطر من خراب نکنه من همین یه امید رو تو زندگیم دارم که اون خوشبخت بشه
    سرنوشت هر كسي دست خودشه !!! اينقدر به خودتون تلقين نكنين !! به نظرم بهتره به يك روانپزشك مراجعه كنين تا در رفع مشكلاتتون كمكتون كنن !! ( مشكلات شخصي تون ، نه ازدواجتون ) به نظرم بهتره كه يه كم بيشتر روي خودتون كار كنين و نا اميدي رو كنار بذارين !!! آدم اگه بخواد ميتونه معجزه كنه !!

من كه نظرم رو گفتم !!! حالا ديگه ميل خودتونه !!!
    ولي ميدونم اينجوري كه با احساس پيش ميرين خيلي سخت جداييتون
    سعي كنين به اوضاع مسلط باشين و عاقلانه تصميم بگيرين ،‌با اين حرفها كه آرزوي من خوشبخت شدن توعه بيشتر باعث ميشين كه احساسات سارا تحريك بشه و عشق بياد وسط و ...

يه مدت استرس رو از خودتون دور كنين ، سارا كه هنوز ازدواج نكرده ، شما هم كه هنوز نرفتين خواستگاري كس ديگه !! يه خورده به خودتون فرصت بدين
    همه كارها رو هول هولكي انجام ندين كه بعدا پشيموني بياره !!!

اميدوارم كه موفق باشين

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 تیر 90 [ 23:07]
    سطح
    41
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 53 در 23 پست

Array

من به درست یا اشتباه بودن رابطتون و تصمیمتون کاری ندارم.

حالا که خوبی های ایشونو نوشتی میتونی یه لیست از موارد منفی ایشونم برامون بنویسی؟ چون میدونی که هیچ انسانی کامل نیست.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام به همه
    رویا خانم گفتم که نمی تونیم رابطه مون رو کم رنگ کنیم مثلا وقتی ایشون ابراز علاقه می کنه من چیکار می تونم بکنم باور کنید خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم اما نمیشه
    من نمی خوام کسی به خاطر من زندگیش خراب بشه اینو به خودشون هم گفتم بعید هم می دونم دوباره برگرده که خوب حق هم داره خدایی سختی زیاد کشیدن تو زندگی من اومدم کمکشون کنم بدتر شدم یکی از سختی هاشون
    حالا هم از خدا فقط سلامتیش رو می خوام دعا کنید از یادش برم
    در مورد روان شناس گفتم استقلال ندارم از خودم الان حالت اونی رو دارم که می خواد یه جایی که هوا نیست نفس بکشه خودم دوست دارم برم روان درمانی چون حس می کنم بشدت بهش نیاز دارم
    گفتم که مادرم زور کرده برم خواستگاری یکی که ندیده امشه تا حالا می ترسم از خودم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط pooarot
    من به درست یا اشتباه بودن رابطتون و تصمیمتون کاری ندارم.

حالا که خوبی های ایشونو نوشتی میتونی یه لیست از موارد منفی ایشونم برامون بنویسی؟ چون میدونی که هیچ انسانی کامل نیست.
    خوب فکر نکنم مهم باشه چون دیگه فکر کنم نتونم تو صورتشون نگاه کنم حتما حکمتی تو کار بوده که ما اینجوری جدا بشیم ببخشید وقتتون رو گرفتم ایشون دیگه فکر نکنم بیان منم فقط الان نگرانشون هستم و بس که فکر کنم کاری از دستم برنمی آد جز این که راحتشون بزارم زمان دوای درده انشا الله یادشون می ره
    ببخشید که نمی نویسم می خوام از یادم بره اگه بتونم

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)