با سلام به همه دوستان مخصوص sorenae عزيز و النا 61 مهربون و كامران جون
خدمتتون عرض كنم كه به چيزي دل ببنديد كه ماندنيست (منظور باطن افراد اخلاق خوب و... ) به قول النا اگه فقط به خاطر ظاهر خوب اعم از چهره و تيپ و .. دل خوش كنيد چه بسا شايد بعدا بر اثر سانحه تصادف و.. از دست يره اون موقع به چي دل خوش ميكنيد ؟
ثانيا هرگز به خاطر پول با كسي ازدواج نكنيد ( تنها پول هرگز خوشبختي نمياره ) دختر همسايمون قسم خورده بود فقط با پولدار ازدواج كنه اخرش هم با يه تاجر فرش ازدواج كرد چند سالي پز داد اما اخرش چي شوهره ورشكست شدو ....طلاق
و اين و به يادداشته باشين لذت پولي كه با دسترنج خود به دست مياد لذت بخشتر از هر پول باد اورده ( پول پدر زن و... ) است اگه تفاهم داشته باشيد و دست به دست هم بديد ميتونيد در كنار خوشبختي پولدارم بشيد
برادر عزيزم اقا سورنا ميدونم اتش درونيت از چيه من معيارهاي شما را خوب ميدونم شما نه ميخواين با پولدلر ازدواج كنيدو نه با يه خوشكل فقط دوست دارينطرفتون درك و فهم داشته باشه انشالله به چنين شخصي هم ميرسين
الناي عزيز به خاطر پاسختون به سوالم كه چرا اقايون دوست دارن با افراد كم سن ازدواج كنند ممنونم
كامران عزيز هرگز با يه بچه ازدواج نكن كه بعدا پشيمون شي . درسته واسه اقايون مجرد ارضاي جنسي خيلي مهم باشه اما يكي دو سال بعد ازدواج ميبينند اون تنها يه دل خوشي كوچيك از زندگيه و بقيه مسائل زندگي مهمتره

...شوخی).اما باشه اگه به موقع اینجا ازدواج کنم...حتما دقت میکنم!..:cool:...سو تفاهم نشه معیار من صرف زیبایی و...نیست...و هدف از ازدواج رو با این که مجردم و.....نیاز ج....نمیدونم و خوشم نمیاد که برای این مسیله کسی ازدواج کنه و.....به هر حال.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)