گمان نمی کنم این دلائل برای صرف نظرکردن از طرح شکایت درست باشد . گویی به واسطه پر درد سر بودن و پر هزینه بودن و وسط بودن پای این دختر خانم و... قید شکایت را باید زد . این طرز تفکر را نمی توانم بفهمم .نوشته اصلی توسط kolbeh
این دختر خانم هم باید بفهمد اشتباهاتش چه مشکلاتی را برای وی و خانواده اش می تواند به بار بیاور د که آورده . گمان نمی کنم پدر و مادر این خانواده کم سن و سال باشند . یعنی ما هر وقت گلومیان پیش کسی گیر کرد از این بازیها در بیاوریم و خانواده را به فشار بیندازیم و در نهایت به کشتن( سکته ) بدهیم ؟!
. البته ضمن اینکه این دختر خانم تاکید می کنم باید از حمایتهای پزشکی و خانودگی برخوردار شود ولی یک بعد قضیه هم رویارویی با واقعیت و قانون است . اما حمایت پزشکی که سرجای خودش محفوظ است اما حمایت خانواده در جایی دیگر معنا می یابد مثلا قبل از وقوع این ماجرا و یا همگامی با حمایت پزشکی و قضایی و...
و گمان نمی کنم راه حل در پاک کردن صورت مسئله باشد . شما مسئله را همانجور باید حل کنید که طرح شده و حذف یک قسمت از صورت مسئله قطعا شما را به پاسخ درست نمی رساند .
در تمام مراحل هم این خانم باید بداند که اگر شما چنین کاری را انجام می دهید به واقع برای شان و شخصیت این خانم است و ارزشی که برای وجود و روح و روان وی قائل هستید .
به همه ی جوانب توجه کنید .
ما ایرانی ها وقتی با چنین مسئله ای رو به ر و می شویم برای حفظ آبرو از طرح شکایت وحشت داریم و هزار دلیل و اما و اگر برای صرف نظر از آن می تراشیم . به نظرم این کار درست نیست . اتفاق مهمی که افتاده در اولین گام فرار این دختر خانم از خانه است و مسائل بعدی از این مسئله سرچشمه گرفته . چرا فکر می کنید به تکرار این خانم از خانه فرار نخواهد کرد ؟! چه با این آقا و چه با مرد دیگری ؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)