[align=justify]ضمن تشکر فراوان از نقاب عزیز که حرف دل من رو زدند، آخرین نکاتی که به ذهنم می رسه رو می نویسم و برای مدتی از حضور Satshop عزیز مرخص می شم که مبادا پست هام باعث شلوغی این تاپیک و تاثیر بر تصمیم گیریشون بشه.
دوست عزیزم یک نکته ای که لازمه بهش توجه کنید اینه که خواهر شما الان سعی داره خودش رو پیش شما تبرئه کنه. بنابراین این رو در نظر داشته باش که ممکنه برای توجیه عملش حقایقی رو مخفی کرده باشه. به این شکل شما و ما متقاعد شدیم که اغفال شده، اما ممکنه در حضور قاضی خلافش ثابت بشه. خواهر شما که این همه مسائل رو ازتون مخفی کرد، امکانش هست که حالا هم به دروغ متوسل شده باشه.
به هرحال اون پسر هم ساکت نمی شینه که محکوم بشه. اون هم وکیل می گیره و سعی می کنه خودش رو تبرئه کنه.
از طرفی رفت و آمد به دادگاه احتمالش کمه که لو نره، و حرفتون سر زبونا نیفته! این گذشته از اقداماتیه که ممکنه اون پسر و خونواده ش در جهت ریختن آبروی خونواده شما انجام بدن.
در نهایت اگر باز هم صلاح رو در پیگیری قانونی دیدید، پیشنهاد می کنم عجله نکنید. حداقل 2 هفته صبر کنید و بعد از آرامش نسبی خونواده تون، و گرفتن نظر مشاور، اقدام کنید.
در ضمن از کلیه صفحات این تاپیک پرینت بگیرید و در اختیار خونواده تون قرار بدید. همه راهنمایی ها رو مجددا مطالعه کنید که چیزی رو از دست ندید.
موفق باشید.[/align]

[/align]
راست میگین.من کلی حرص خوردم.چرا نتیجه رو ننوشتن که چی شده؟با این راهنمایی هایی که یکسری از اعضاء کردند من فکر میکنم هنوز پسره داره آزاد میگرده و به ریش همه میخنده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)