فرشته مهربان سلام
1.نظرت راجع به این گفته چیست؟ " ترک واجبات میکنیم، سنت اجرا میکنیم"
اون سنت اجرایی لابد با واجبات منافات داره ، در غیر این صورت این دو نقیضند و اجتماع نقیضین هم محاله
2. آیا آنقدر ظاهر شریعت برایت مهم هست که اگر همسرت ازدواج دوم ( طبق شریعت این حق را دارد) کرد، دادگاهیش نکنی و اصلا به رویش نیاوری؟ فعلا به باطنش کاری نداریم.
من رو این موضوع خیلی فکر کردم و چهار دلیل را که از ذکر آنها در اینجا معذورم برای این که همسرم همسر دوم اختیار کند را می بینم و یکی از این دلایل را که هوس و تنوع طلبی است رو نمی پذیرم و اصلاً چنین مردی را انتخاب نمی کنم ، اول خوب چشمام رئو باز می کنم که بعد این مشکل رو پیدا نکنم ، و سه دلیل دیگر هم ادله قانع کننده داره و می پذیرم و کمکش هم می کنم ، (و می دونم که کار هر مرد نیست خرمن کوفتن ، این را خود شریعت گفته )
3. نظرت چیه راجع به این که اذان صبح از مسجد پخش نشود؟
در این مورد فکر نکردم ، ولی خودم از شنیدنش لذت می برم و برای نماز بیدارم می کنه .
4. آیا اشکالی دارد که برنامه های دعای کمیل و...از مساجد و... با صدای بلند که همگان بشنوند پخش شود؟
اعتقاد شخصیم اینه که وقتی فردی آمادگی شنیدن و تمرکز رو نداره شنیدنش آنرا لوث می کند ، من خودم وقتی می بینم تلویزیون پخش می کنه و من در شرایطی نیستم که گوش کنم و توجه کنم ، شنیدنش بدون توجه را بی حرمتی به این دعای عظیم می دونم و کانال را عوض می کنم و اما از خودم هم دلگیر می شم که چرا شرایطش رو نداری .
توجه کنیم که توصیه شده که به مستحبات در صورت اقبال قلب پرداخته شود ، وقتی برای همگان پخش شود در حالی که بعضی ممکنه شرایط توجه را نداشته باشند ، اجحاف به این دعا و لوث کردن اونه .
5. با کسانی که دین را درست نفهمیده اند ولی ادعای دینداریشان گوش فلک را کر کرده و نسخه های دینی اشان حالت را بد میکند چه نوع برخوردی میکنید؟
دست رو دلم نزار که خونه از اینجور آدما ، برای بعضی که بخصوص مسئولیتی داشته اند مکاتبه داشته ام و با توجه به حرفها و ادعاهای خودشان بهشون فهموندم راه به ترکستان می بری ، و از بعضی هم تبری جسته ام و دوری رو بهتر دیدم .
6. نظرت چیه که در مطالب طنز تالار گاهی عکس رجال هم باشد؟
منظورت رو نفهیمدیم 
7. چرا آقای مدیر همدردی و برخی اعضا از اینکه بحثهایی مطرح شود که نظرات موافق و مخالف در آن زیاد است واهمه دارند؟ آیا ختم به خیر شدن یک بحث یعنی اینکه همه در آن موافق باشند و قربان صدقه هم بروند؟
من در عمق تذکرات مدیر چنین چیزی احساس نکردم ، اما در مورد اعضاء نمی تونم پاسخ دقیقی بدم چون بستگی به موضوع و عکسل العمل فرد داره و افراد هم متفاوت برخورد می کنند و دلایلشان هم متفاوته
8. چقدر پیش آمده دیگران از شما تمکین کنند فقط به خاطر تندی و تلخی کلام شما؟
خوشبختانه در اغلب مواقع کلام من برعکس بوده ، و خوشم نمیاد کسی از ترس تمکین کنه ، اصلاً مایل به تمکین شدن نیستم ، هر کس نظرم رو می پذیره و اجرا می کنه ، معتقدم کور کورانه نیست و خودش فکر می کنه و میرسه و انتخاب می کنه ، چون من اهل تحمیل و سماجت و حتی پیگیری این که چی شد ؟ ، چه کار کردی ؟ و ... نیستم ، حتی در مورد پیشنهادات و طرح های تقدیمیم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)