سلام امیر آقا
من یک سوال از شما دارم شما مطمئن هستید با این قیافه ایشون شما رو قبول کرده اگر این طور باشه جای تعجب است ؟ ( شوخی کردم )
امیر آقای محترم و عزیز آیا می دانستی که خداوند تنها 6 دانه حسن یوسف را به زمین فرستاده است که 4 دانه آن برای حضرت یوسف و 2 دانه دیگر را بین تمام انسانهای دنیا از اول تا آخر دنیا تقسیم کرده است . پس بدان هیچ وقت آدم بدون عیب و با تمام کمالات پیدا نخواهی کرد گاهی اوقات بعضی از انسانها تمام زیبایی های دنیا را دارند و شاید از صدای زیبا یا رفتار خوبی برخوردار نیستند . گاهی انسانهایی هستند که خیلی هم زیبا نیستند اما با کلام و رفتار و ایمان خود طوری خود را در دل انسانها جای می کنند که همه او را می پرستند جدا از اینکه او اصلا زیبا نیست .پس شما می تونی تمام صفاتی که از این خانم می پسندید و یا نمی پسندید رو لیست کنید ببینین که تا چه اندازه به معیارهای شما نزدیک است هر چند اگر دختر ماهری باشد مطمئن باش بعد از ازدواج طوری برخورد می کند که حتی دلت نمی خواهد به شخص دیگری که زیبا تر از خانم شما ست نگاه کنی . باز هم خودت می تونی برای خودت تصمیم بگیری و شخص دیگری نمی تونه این کار رو برای شما انجام بده .
( البته در 6 دانه یا 5 دانه بودن حسن یوسف شک دارم اگر کتابم را پیدا کردم درست آن را می نویسم و درصورتی که دوستان دیگر می دانند عنایت کنند .) باتشکر
به امید خدا ***