Lonely girl دختر عزیزم
تو دختر بزرگی هستی و چون مسائل را خوب درک می کنی می خواهم از مباحثی با تو حرف بزنم که تنها با یک دختر خانم محترم و بزرگ می توان در میان گذاشت .
این مسئله که پدر و مادر ما چگونه فکر - احساس - عمل می کنند به ما ربطی ندارد . همه ی ما چنین تجربیاتی را داریم که مامان و بابا به گونه ای رفتار کرده اند که خوش آیند ما نبوده ولی مسئله این است که همه ی آدم ها کاری را می کنند که خودشان دوست دارند و تو هم در مورد بابا به آن اشاره کردی .
حال در این میان من و تو به جای اینکه به مامان و بابا نمره ی خوب یا بد بدهیم بهتر است بالغانه فکر کنیم و متوجه باشیم که باید در حدی که به ما مربوط است در مسائل مامان و بابا ها دخالت کنیم و مطمئن باشیم که آنها همیشه ما را عاشقانه دوست دارند و فکر - احساس - عملکرد ی که داشته باشند از عشق آنها نسبت به ما کم نمی کند .
مسئله اصلی که دلم می خواهد به تو بگویم این است که تو ظاهر روابط مامان و بابا را می بینی و آن این است که مامان و بابا روابط خوبی با هم دارند اما واقعیت این است که هیچ کسی نمی تواند نمره ی خوب و بد به ظاهر یک زندگی و رابطه بدهد .
مشکلات مامان و بابا ها می دانی کجا مشخص می شود ؟!
قدیمی ها ، بابا بزرگ ها و مامان بزرگهای ما اینجوری می گفتند که هر وقت که آنها در اتاق خواب خودشان را بستند و در حریم خصوصی خود تنها شدند .
اگر من و تو توانستیم مثل یک شبح وارد حریم خصوصی آنها بشویم خواهیم دید که دنیایی که ما از رابطه آن ها داشته ایم کاملا اشتباه است .
و تو در مقام یک دختر خوب و شایسته ، عزیزم نمی توانی برای این بعد از زندگی مامان و بابا کاری بکنی همانطور که هیچ کس دیگری در جایگاه فرزند نتوانسته انجام بدهد . و در صورت درست دیدن و دقت و درک کردن از بابا و مامان تشکر می کردی که با وجود این همه مشگل روابط ظاهری خوبی داشته اند و تو امنیت خاطر داشته ای .
پس به بابا نمره ی بد نده . به مامان هم نمره ی بد نده . به آن خانم هم نمره ی بد نده . به هیچ کس نمره ی بد نده .
همیشه یک سری مسائل هست که بهتر است محترم و مخفی باقی بماند تا رابطه قشنگ تو و باباهمینطور باقی بماند . رابطه بابا با آن خانم مطمئن باش به تو آسیب نمی زند . بابا کاملا حواسش به تو هست و کاری نمی کند که تو اذیت بشوی پس خودت هم سعی نکن خودت را ناراحت کنی .
موفق باشی و زندگی خودت را درست بساز و فکر نکن تو مسئولیت خاصی نسبت به حفظ زندگی مامان و بابا داری . تو باید به مامان و بابا جداگانه عشق بدهی و احترام بگذاری و در حد مسئولیتهایی که برای تو و یا هر فرزند دیگری تعریف دارد عمل کنی و نه بیشتر از آن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)