سلام ahmadfani
3 مشکل در نحوه مطرح کردن سئوالت داری، که اگر در زندگی هم چنین بی دقتی کنی، روز به روز مشکلاتت بیشتر میشه.
یکم: بدون توجه به قوانین تالار به صورت خصوصی سئوالت را ارسال کردی
دوم: سئوالت را با اینکه قید کردم در بخش مشاوره ازدواج بزن، ولی در بخش پیشنهادات و انتقادات تالار زدی (که جابجا کردم)
سوم: برای عنوان سئوالت به شیوه تبلیغاتی، تیتر غیر مرتبط با سئوالت مطرح کردی.
ببین بعضی شیوه ها اگر چه در کوتاه مدت به نوعی ما را به خواسته امان میرساند، اما به خاطر اشتباه بودن در دراز مدت در زندگی ما را دچار مشکل می کند.
حالا بر اساس همین شکل شناسی سئوال شما می شود به محتوای سئوالتون هم پاسخ داد.
شما اگرچه احساس های پاکی را گزارش کردی، اما در شیوه عمل به مسائل کوتاه مدت توجه دارید.
چرا این را می گویم؟
به خاطر اینکه ازدواج یک سری معیارها و روشهای شناسایی دارد. احساسات شما فقط یک بخش این مسئله است (که البته بسیار هم مهم است)، اما کافی نیست.
شما هم باید معیارهای دیگر را در خودتون بیابید و مشخص کنید، و هم باید در نظر بگیرید به دنبال چه معیاری در انتخاب همسر می گردید. لذا اینکه بدانید او چه احساسی نسبت به شما دارد نه اینکه لازم نیست، بلکه مضر هم هست. چون موجب می شود روند منطقی شناسایی همسر با تمرکز روی احساسی مسئله دچار تحریف شود.
لذا توصیه می کنم، پس از اینکه مقالات و مطالب ما را در بخش مشاوره ازدواج مطالعه نمودید، سعی کنید طی چند روز معیارهای خود را مشخص کنید و بعد اگر قصد ازدواج دارید یک کانال رسمی (نه پنهانی)، از طریق در جریان دادن خانواده فراهم کنید و این معیارها و زمان بندی و ... را به دقت بررسی کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)