سلام بر دوستان عزیز
یک سالی شد که من عضو همدردی شدم
امروز که فکر می کنم ، احساس خوبی دارم از این که در ایام سال نو و نوروز عضو تالار شدم و هر ساله در این ایام شروع برگی دیگر از دفتر در همدردی زیستنم ورق می خورد و برگی دیگر باز می شود و به برکت الطاف بهاری الهی می خواهم که این برگ گشوده شده امسال ، مملو از سرسبزی رشد و شکوفایی در کنار شما دوستان خوبم باشد ، چنانکه در این یک سال گذشته چنین بود .
برای همه دوستانی که مسافرت رفته و قصد دارند بروند آرزوی سفری خوش و خرم را دارم و توصیه می کنم خوب از خودشون مراقبت کنند و سعی کنند از اوقات به بهترین نحو بهره ببرند و خرمی و نیکویی را مهمان دل پاکشان کنند . و بخصوص به اونهایی که در دل طبیعت و آغوش روستاهای ایران عزیزمان سیر می کنید ، تقاضا دارم جای مرا هم خالی کنید که خیلی این دو مکانهای میهن پهناورم برایم شیرین و لذت بخش است .
جای شما خالی چند روز گذشته را ما در کنار جمعی از دوستان و بعضی اعضاء خانواده در دل بخشی از کویر کشورمان سیری داشتیم و زیبائی های خاص آن مسحورم داشت ، بخصوص طلوع آفتاب و شبهای ستاره ای بیابان کویری مرنجاب کاشان ومشاهده عظمت خدا در این پهنه زیبا و...... بسیار برایم تفکر برانگیز بود .
خوش باشید در پناه حق در کنار خانواده های گلتان
ان شاء الله

علاقه مندی ها (Bookmarks)