و مسلما دیدید "برخی" کسانی که در دوران نامزدی رابطه جنسی برقرار می کنند، یکی از دوطرف میلش رو برای ازدواج از دست می ده.
توصیه ای از نقاب (راهگشای تالار)
تاکید بر این است که در دوران عقد رابطه جنسی عمیق وجود نداشته باشد..
زیرا در مردان هورمون هایی وجود دارد که بعد از ارضائ جنسی این حالت را به وجود می آورند که فرد تنها وابسته رفع نیاز جنسی می شود....اما در زنان این هورمون برعکس عمل می کند یعنی بعد رابطه زنان از لحاظ عاطفی بیشتر وابسته مرد می شوند نه بعد جنسی.
توصیه>> این این دوران(عقد) رابطه جنسی را کم ساخته و حداقل امکان ملاقات های خود را با یکدیگر کوتاه سازید....در این صورت همسرتان خود تمایل ایجاد دیدار خواهد کرد و نقطه عطفی است برای بهبود رابطه.
و من متاسفانه شاهد 3 زندگی بودم که بعد از ازدواج این اتفاق افتاد. 2 تاشون طلاق گرفتند. یکی دیگه طلاق نگرفت جهت حفظ آبرو. اما زندگیش شده ......
مشکلاتی از این جنس (باز شدن چشم منطق بعد از ارضای جنسی) زیادند.
اگر لازم می دونید بقیه مشکلاتی از این قبیل رو که به چشم خودم دیدم، مثال بیارم.
شما مسلما در بطن زندگی این افراد نبودید ...بلکه از دور می دیدید و قطعا مسائل بسیار زیادی هست که شما از زندگی آنها نمی دانید و همچنین به عنوان یک مشاور و یا روانشناس هم نمی توانید زندگی آنها را تحلیل کنید پس نمی توانید نظر قاطع و راسخ بدهید که نیاز جنسی و مسائل پیرامون آن باعث طلاق شده است.
با این سوالت هم اصلا موافق نیستم "چرا عشق و علاقه و محبت و نهاد خانواده هیچ مفهومی براشون نداره ؟ "
به نظرت کسی که با شناخت کامل از جنس مخالف؛ در حالی که می تونه دوست باشه؛ اما ازدواج بکنه (قبول مسیولیت) خانواده محکم تری نمی سازه؟
شناخت کامل از جنس مخالف و امکان دوست شدن دو مقوله جدا از هم هستند
اگه برای ازدواج بخواهیم کسی رو بشناسیم در مورد مسائل و نکات اصلی و نکته سنج تحقیق و بررسی می کنیم چرا که عقل سلیم می گوید کاملا چشممان را قبل از ازدواج باز کنیم تا انتخاب درستی داشته باشیم زیرا که قرار است متعهد شویم
اما برای دوستی انگیزه ها و جذابیتها نکات اصلی می شوند چرا که هدف کوچک و کوتاه مدت می باشد و هر موقع یکی از طرفین دلش زده شد خیلی راحت چون تعهدی ندارد از طرف مقابلش می گذرد
چیزی که باعث این حرف تو می شه اینه که "نهاد خانواده" تعریف هایی متفاوت در دو فرهنگ دارند و این موضوع بحث ما نیست.
خانواده اسمش و معنایش همراهش هست خانواده "یعنی شامل پدر - مادر- فرزند"
در جوامع اروپایی هم خانواده همین معنا را می دهد
ما اقوام داریم-بستگان داریم-خویشاوندان داریم و ...
اروپایی ها و امریکایی ها هم همین طور اما در هر کجای این کره خاکی که بروی
خانواده و تشکیل خانواده یعنی ازدواج مرد با زن و در مرحله بعدی فرزند
بنابراین در جمع بندی باید بگم چیزهایی که باعث ازدواج های ناموفق می شه اینه:
1)شاید اصلا آدم زندگی مشترک نیستیم. شاید زمانی آرامش بیشتری داریم که "خودخواهی" خودمون رو مجبور نشیم زیادی کنار بگذاریم. پس در این حالت زمانی شاد تریم که مجرد باشیم.
جمله که گفتید:آد م زندگی مشترک نیستیم"
به یقین می گویم که خداوند انسان را موجودی اجتماعی خلق کرده است و ازدواج را مایه ارامش انسانها قرار داده است
و گفتی خودخواهی خودمون رو مجبور نشیم زیادی کنار بگذاریم
در پست قبلی هم اشاره کردم ازدواج مقدس است زیرا اوج عشق و دوست داشتن به از خودگذشتن و دیگرخواهی است
خودخواهی از نکات منفی است و در همون نفس اماره می باشد که انسان بالغ سعی در محدود کردن آن دارد
خدایی که ما را خلق کرده ..خالقی که بی عیب و نقص هست
برای ما در ازدواج ارامش و ثبات قرار داده و خودش بهتر از من و شما می داند که چه چیزی برای ما مناسب هست و از طریق پیامبر و سخنانش به ما بندگانش آموزش های کافی را داده است
2)نیازهای اساسی و شخصی خودمون رو درست نشناسیم و سعی در برطرف کردنشون (بعد از ازدواج) نکنیم.
(قبل ازازدواج خود به خود برطرف می شه، چون آزادیم و هر کاری دلمون بخواد می کنیم) پس حدود شخصی و نیازهای شخصی رو در زندگی مشترک مطرح کنیم.
بستگی داره شما آزادی را چگونه ببینی و هرکاری دلمون بخواد انجام دهیم را چه بدانی
آیا امکان داره شما قبل از ازدواج عریان در شهر قدم بزنی صرف اینکه آزادم؟
پس تفاوت انسان "اشرف مخلوقات" با سایر خلایق چیست؟
هر انسانی برای خودش حد و حدودی دارد و انسان معتقد به این حد و حدود پایبند هست چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج
کسی که قبل از ازدواج به چیزی پایبند نباشد مطمئنا بعد از ازدواج نیز به چیزی پایبند نخواهد بود
3)به نظر من اگر نیاز جنسی قبل از ازدواج برطرف شده باشه، کسی که ازدواج می کنه دقیقا فقط و فقط به خاطر "تشکیل زندگی مشترک" با قبول کردن "مسیولیت زندگی مشترک" هست.
کسی که قبل از ازدواج بی بند و باری و هرج و مرج را تجربه کرده و به دنبال تنوع طلبی جنسی بوده تنها با توبه و تمرین و تلاش می تونه خودش رو پایبند و مسئول یک خانواده قلمداد کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)