ستاره جان همسر بنده نکات مثبت از نوع صد در صد خالص زیاد داره:
1. ( در خارج از منزل): فوق العاده خیر و کمک حال دیگران است!
2. میگرده ببینه کدام زن بیوه یا مطلقه مشکل داره ایشان مشکلاتشو حل کنه!
3. برای ... فوق العاده دست و دلبازه و مینیول مینیول ( واحد پول بیشتر از میلیارد) پول خرج میکنه حالا اگر هم من وسایل خانه را خودم میخرم و مجبورم در خانه ای که خودم خریده ام زندگی کنیم خوب اینها برای خودم و استقلال شخصی ام خوب بوده!
4. هر رفیقی یا به قول معروف هر ننه قمری هر لحظه اراده کنه میتونه ایشون رو ساعتها یا ختی روزها ( تعطیلی و شب و نصف شب هم نداره) از خانه و خانواده دور کنه و براحتی هم اسم غیبتها میشود جلسه و امور کاری! خلاصه خراب رفیقه! و در یک زمانهایی که بنده ایشان را یک اپسیلون تعدیل نمودم، با حسرت به رفقاش اشاره میکرد که ببین چقدر اونها هر جا دلشون بخوا میرن و خانومهاشون کاری ندارند!!!!!!!!!!!!!
5. هرچند در خانه یک خالی بند قهاره، اما در رابطه با دیگران تا دلتون بخواد مثبته و صادق و لوطی!
6. هر چند دنبال اینه که بنده را بپیچونه و یک جورایی در شراکت های مالی مان بنده را دور بزند، اما خداییش برای هر چی بچه یتیم و زن بیوه و... یک تومانشان را صد هزار تومان میکند و الحق و الانصاف کم نمیگذارد...............
7. هر چند ایشون برای خانه وقتی ندارد اما از برنامه های خیر ایشان همین بس که مجلس ختمی در تهران و شهر های تابعه نیست که همسر بنده در آنجا نرود و فاتحه ای نخواند!
فعلا همینقدر نکات مثبت را داشته باشید تا بعد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)