به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: مرز بین منطق و احساس

نقل قول نوشته اصلی توسط BABY
    اگرچه از نظر بلوم ، بی دل داره حرف دلش رو می زنه اما بنظر من این دو مساله که داره گفته میشه دو بحث جداگانه است.
    جناب baby! بلوم گفت: بی دل داره حرف "دل" منو میزنه، نگفت داره "حرف پست های قبلی" منو تکرار میکنه!
    ببینم! شما از کی تا حالا در دل اعضا حلول فرموده اید که حکم صادر میکنید که کی حرف دل کی را زد و کی نزد؟!!!!!!!!!!!! البته بنده نیز یکجاهایی معتقدم که بلوم داره حرف دل مرا میزند. البته تعیین صحت و سقم این قضیه با شماست که در دل ما جا دارید!

نقل قول نوشته اصلی توسط BABY
    در حالت دوم ... مثلا باید بدونیم کسی که متوجه محبت ما نیست رو باید اول متوجه کرد که این مثلا تیمار کردن نه از سر وظیفه که از روی محبته. محبت هم دو طرفس . هر کی محبت کنه محبت می بینه.
    من به عنوان همسر انتظار دارم در موقع کسالت کنارم باشی. این موضوع در یه مدل از زندگی می تونه بهمین صراحتی که گفته شد بیان بشه ، یه جای دیگه می تونه کاملا سربسته و با کنایه مطرح بشه.
    واکنش به دروغ گفتن یه فرد بسته به مورد می تونه کاملا صریح ، یا بانشون دادن قرائن و شواهد ، و.... به طرف مقابل فهمونده بشه ، اینکه من انسان محترم و باشعوری هستم و اجازه نخواهم داد به شخصیتم بی احترامی بشه باید به طریقی به طرف مقابلم و براساس رفتارهام به اون فهمونده شه ، که البته رفتارهائی از روی خرد و منطق بهتر از رفتارهائی از روی احساسه
    وهمینطور سایر مباحث اخلاقی و روانشناسی رفتاری که در این زمینه هست.
    خوشبحالتون آقای baby چه دل... ببخشید چه دنیای خجسته و خرمی دارید شما! که در آن آدمها عندالمطالبه با یک توصیه و تذکر اخلاقی متحول میشوند و داستان به خوبی و خوشی تمام میشود درست عین فیلم فارسی!
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل
    اگر به یاد بیاورید که به دفعات نقش یک پرستار خوب را بازی کرده اید اما حالا باید ثابت کنید که بیماریتان راست راستکی است و ناز و عشوه نیست، این قیاس و توقع و نیاز به همدلی که دریافت نمیکنید و ناراحتی پس از آن احساساتی بودن است؟ آیا اگر دفعات بعد که همسر بیمار میشود شما نقش همان پرستار دلسوز را بازی کنید این اسمش خریت است یا احساساتی بودن یا منطقی بودن اگر شما هم خودتان را به بیخیالی بزنید و تلافی کنید چطور؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط bloom

من منظورم از اینکه حرف دلمو میزنه این بود که از نظر احساسی بهم نزدیکم
    ...
    اگه واسه یکی وقت و انرژی و احساس خرج کنی و مطمئن باشی دوست داره و درست لحظه ای که می خوای نتیجه اعمالت و بگیری رو دست بخوری منطقت هنگ نمی کنه؟؟؟؟

2. کاربر روبرو از پست مفید بی دل تشکرکرده است .

بی دل (پنجشنبه 23 اردیبهشت 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)