سلام به همه دوستان. بچه ها بیاین تو این قسمت به هم کمک کنیم که چطوری می شه بعد از چند سال زندگی کردن زندگیمون و گرمتر کنیم مثلا خود من 7 ساله که ازدواج کردم و الان یه پسر 4 ساله هم دارم هر چند که اوایل هم شوهر من ادم عاطفی نبود اما خود من به شدت عاشقش بودم و طاقت یک لحظه جدایی ازش نداشتم اما الان با وجودی که خیلی دوسش دارم و هر شب براش دعا می کنم که یک وقت خدای مهربون اونو و از من نگیره اما خب مثل اولا دیگه نیستم شاید انرزیم ته کشیده چون رفتارای همسرم خیلی عادی و حتی گاهی سرده مثلا با عرض پوزش از همه ابراز علاقه هاش اونم به شکل محدود وقت موقع رابطه نزدیکیمون هست در بقیه موارد حتی جواب اس ام اس های عاطفی من و نمی ده می گه اینالوس بازی دیگه هم مال ما نیست. من میخوام به من و به همه دوستانی که مشکل من و دارن کمک کنید همون طور که می بینید من مشکل حاد و لاینحلی ندارم اما همین مشکل کوچیک هم وقتی روی هم جمع می شه کم کم غیر قابل تحمل می شه؟ ( چه کنیم که بعد از چند سال زندگی همسرانمون بیشتر دوستمون داشته باشن و این و نشون بدن) لطفا اقایون هم اگه می تونن و تجربه ای دارن جواب بدن از همه دوستان ممنون.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)