خدمت تمامي اعضا تالار سلام عرض مي كنم ، اميدوارم حال همه خوب و خوش باشد . دوستان محترم و خانم آني گرامي ما مدتهاست پيامي كه بايد دريافت كنيم را دريافت نموده ايم بارها مثبت نگر بوده و در نوع پيام دچار شك شده ايم و به خود گفته ايم نه اينگونه نيست و شايد من اشتباه مي كنم اما اگر فقط من يكي باشم مشكلي نيست ديگران چرا ناراحت شده اند حتي كساني كه افكارشان و اعتقاداتشان با بنده يكي نيست هم به نوتعي از مدير همدردي گله مند بوده و رفته اند اين نشان دهنده چيست ؟ بله چه بخواهيد و چه نخواهيد باور كنيد مدير همدردي به نوعي ديكتاتوري اعتقاد دارند . بگذاريد بگويم تا زماني كه مدير همدردي نوع مديريتش بدين سبك و سياق باشد جايي براي من و امثال من در تالار همدردي وجود ندارد هرزگاهي هم اگر مي آيم و سري مي زنم به خاطر گل روي دوستان هست و به خاطر دل خودم ،حيف از تالار همدردي ( اعضا تالار همدردي)
واقعا خودتان قضاوت كنيد اين همه عضو همدردي در مسائل و مشكلاتشان در نوع نگاه به زندگي پيشرفت داشته اند اما مديريت محترم همدردي همچنان بر بعضي مواضع سختگيرانه بي ربط و بي نتيجه خويش كه از ابتدا تا كنون در تالار مشكل ساز بوده ايستاده اند و شايد اينگونه برداشت شود كه بر عكس دوستان كه پيشرفتهاي زيادي داشته اند مدير همدردي در خصوص مديريت ، تبادل افكار و نظرات ، رفتار و تعاملات اجتماعي روز به روز نزول داشته اند . البته اين نظر شخصي من است و ممكن است كه ديگران يا شخص مدير نظر ديگري داشته باشند .
موفق و پيروز باشيد