درود
باتشکر از MOHAMMAD جان... آقا نیستی کجاهایی؟
محمد جان شاید چیزی که من باید قبل از ایجاد تاپیک می نوشتم این بود که این اطلاعات بر حسب تجربه و مطالعه شخصی و مشاهده تجربیات دیگران است. برای همین هم این تاپیک را در قسمت مقالات ایجاد نکردم.(دقت کنید نام تاپیک هم با عنوان "" من زنی را حمایت می کنم"" تکیه بر اطلاعات شخصی)
اما پاسخ سوالات شما:
پاسخ اول>> اگر دقت کنید در متن آورده ام """به آسانی و بدون هیچ گونه آینده نگری اطلاعات خصوصی""" >>>> یعنی چه؟؟
یعنی اگر هر زنی بدون مسئولیت پذیری و بدون توجه به عواقب رابطه اطلاعات خصوصی خود را در اختیار دیگران قرار دهد صحیح نیست.... قطعا زنی باید آینده نگری و احتیاط در این امر به خرج دهد
پاسخ سوال دوم>> ببینید زنی که قصد دارد با مردی رابطه آشنایی برقرار کند قطعا هدف ازدواج دارد(البته منظورم خانم هایست که واقعا به اصول اخلاقی پایبند هستند)
بنابراین گوشزد این مطلب حالا به هر طریقی چه زبانی چه برخورد غیرمستقیم اولا احتمال سوء استفاده مرد از زن را کاهش داده و دوما آینده نگری زن را نشان می دهد.
پاسخ سوال سوم>> اتفاقا چون مردان کلی بین هستند حتما باید زنی بسیار زیرکانه احساس او را در مورد خود بداند.... و این به معنای گیر دادن نیست.
ببینید آشنایی بقصد ازدواج شوخی نیست... و قطعا هر زنی با پرسیدن سوال های فوق شاید برخی ازخواستگاران خود را از دست دهد این هزینه ای است که هر زنی باید برای رسیدن به یک شناخت مناسب از مرد انجام دهد.
و در آخر ممنون محمد جان از سوال های خوب شما
بدرود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)