نقل قول نوشته اصلی توسط ghazaleh*
سلام
ممنونم از پاسخ همگی شما دوستان خوبم .
اما من اگر وابسته شدم که دست اون اقا نیست که و اون در این باره گناهی مرتکب نشده من وقتی که فهمیدم اون اقا همسر داره بهش گفتم که چرا زودتر به من نگفتی ؟ اون گفتش که هر دختری چهار تا سوال ازم پرسید بگم من زن دارم ؟؟؟
ترديد نكن كه اون آقا موجود هفت خطيه ....

ani عزیز اگر من قصد ازدواج نداشته باشم با اون و ارتباطم در همین چت و ایمیل باشه که به زندگیش ضرری نمی زنه .
من وابسته تر نمیشم چون می دونم که اون مرد زندگی من نیست و فاصله ام رو باهاش حفظ می کنم .

به زندگي تو ضرر ميزنه . به فكر خودت باش .خودتو گول نزن.

اما اگر خودم رو جای همسرش بذارم خب معلومه که ناراحت میشم همسرم با دختر دیگری در ارتباط باشه .
پس چرا ترديد ميكني ، خودتو جاي اون بذار
از آيندت بترس ،مطمئن باش از هر دستي بدي از همون دست ميگيري.

رفتم توی اون تالار گفتگو و دیدم اون اقا داره از هوسبازی و ....انتقاد می کنه من خیلی عصبانی شدم و رفتم که هر چی دلم خواست بهش گفتم .اولش کوتاه اومد و جوابم رو نداد .من حتی بهش توهین کردم و اون نمی خواست حقیقت رو بگه اما همین که بحث ابروش رو پیش کشیدم و گفتم نسبت به دین ( به خاطر صیغه)به بدبین شدم راستش رو بهم گفت البته سربسته گفت و من به زور و قسم و ....از زیر زبونش کشیدم.
تو هم باور كردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

........ من هیچ وقت نمی خواستم اونرو از خانمش جدا کنم و حتی نمی خواستم رابطه ای در حد زن و شوهر با اون اقا داشته باشم که زیاد هم خیانتی به همسرش نکرده باشم . در ضمن اون اقا همسرش رو خیلی دوست داره منو که دوست نداره که بخواد همسرش رو رها کنه و به سمت من بیاد .
اين حرفا يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

......من اگر می دونستم که ممکنه به کسی وابسته بشم که خیلی راحت تر اون اقا رو رها می کردم چون حتما اون شخص سوم اینده خیلی خوب بوده که من بهش وابسته شدم !!!
مگه حتما بايد به كسي وابسته باشي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي خودت باش .
محكم باش
متزلزل نباش
ساده نباش
.
.
.
.

این در حالیه که من از اون اقا بهتر نمی بینم .
ما هزار برابر بهترشو داريم ميبينيم ، بخاطر همينه كه ميگيم خودتو نجات بده