به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 مرداد 93 [ 23:42]
    سطح
    50
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    743

تشکرشده 743 در 213 پست

Array

اعتياد عشقي من و همسرم

سلام به دوستاي گلم

من دوباره برگشتم با يه روحيه مضاعف . البته مشكلاتم كامل حل نشده ولي نگرشم نسبت به زندگي تا حدودي عوض شده . البته پس از مطالعه مقاله اعتياد عشقي بالهاي صداقت عزيز كه خيلي تونست به من كمك كنه تا بدونم كي هستم و در كجا قرار دارم .تصميم گرفتم مسائلم رو مطرح كنم تابا كمك دوستان خوبم به راه حلي مناسب دست پيدا كنم .

در ابتداي تاپيكم مايلم از بالهاي صداقت عزيز تشكر كنم بابت اين مقاله زيبا و كامل و بعد هم تبريك ميگم به ايشون به خاطر موفقيتشون در حل مشكلات و بازگشت دوباره صميميت و عشق به زندگيشون .

بايد بگم مقاله اي كه با عنوان اعتياد عشقي مطرح شد گزيده اي از شرح حال من است .

این افراد تنها در صورت اینکه توسط افراد دیگر دوست داشته شوند و تایید شوند، احساس خوبی نسبت به خودشان دارند.
    -- این افراد معمولا سعی بر “کنترل” طرف مقابل می نمایند.
    - آنها تفریحات و سرگمی های خود را فدای تفریحات و سرگرمی های دیگران می کنند.
    - افراد معتاد به روابط عاطفی، معمولا احساس افراد دیگر را بسیار بهتر از احساس خود درک کرده و با آن ارتباط برقرار می کنند. به عبارتی آنها از تشخیص احساس و نیاز خود ناتوان می مانند.

- آرزوهای آینده برای این افراد، معمولا آرزوهای شخصی خودشان نیست و وابسته به آرزو و هدف دیگران است.
    - این افراد معمولا در بیان عقاید و آرزوها و تمایلاتشان، صادق نیستند. در واقع ترس از طرد شدن یا خشم طرف مقابل، مانع از این می شود که آنها احساساتشان را دریابند و اظهار دارند.
    - کیفیت زندگی این افراد، بستگی تام با کیفیت زندگی شریک عاطفی شان دارد.
    - با تمام شدن یک ارتباط عاطفی، بلافاصله به رابطه عاطفی دیگری وارد می شوند.
    - این افراد گاهی در ارتباطی ناخوشایند و آزاردهنده، برای مدت طولانی می مانند و ارتباط را ادامه می دهند.
    - معمولا تعریف اهداف و آرزوهایشان را بسیار سخت می یابند.
    - چنانچه زمانی را دور از شریک عاطفی شان سپری سازند، دچار احساس گناه می شوند.
    - بدون شریک عاطفی شان، بودن در اجتماع و دوست یابی و صحبت در مهمانی ها و … برایشان سخت می گردد.
    - این افراد در دوران رشد، معمولا احساس تنها بودن و دور بودن از پدر و مادر و خانواده داشته اند.
    - آنها قرابت و نزدیکی عاطفی (intimacy)را با شدت در رابطه عاطفی(intensity) اشتباه می گیرند.
    - از اعتماد کردن به دیگران در روابط عاطفی هراس دارند.
    - دچار درد و خشم پنهانی هستند که معمولا ریشه در ندیدن محبت کافی در کودکی دارد.
    - رابطه عاطفی، جذابیت ظاهری، بستگی عاطفی و رابطه جنسی را از نیازهای اولیه انسان (مانند غذا و آب) می بینند.
    - بدون رابطه عاطفی، احساس بی ارزشی می کنند.
    - احساس می کنند، تنها یک رابطه عاطفی است که می تواند آنها را کامل نماید.
    - نیاز شدیدی به کنترل شرایط و دیگران حس می کنند.
    - گاهی دچار انواع دیگر وسواس و اعتیادها نیز می باشند.
    - در هنگام بروز مشکلات، نیاز بسیار شدیدی به روابط عاطفی (یا جنسی) حس می کنند. و از این ابزارها برای تسکین آلام عاطفی خود بهره می جویند.
    - آنها ناتوان از ایجاد تمایز بین جذابیت ظاهری و عشق هستند. و به همین دلیل اغلب درگیر عاشقی با نگاه اول می گردند.
    - گاهی دچار زندگی دوگانه می شوند.
    - از پذیرفتن حضور مشکلات، سرباز می زنند.
    - آنچه را می خواهند، به “نیاز” تعبیر می کنند.
    - تمایل برای امتیازگذاری برای کارهایی که برای شریک عاطفی کرده اند، نشان داده و ناتوان از دادن بدون انتطار هستند.
    - در روابط عاطفی، سعی می کنند همرنگ شریک عاطفی خود شده و زندگی و علایق خود را هماهنگ با وی نمایند.
    - معمولا ترس زیادی از رشد شریک عاطفی خود نشان می دهند و آن را تهدیدی برای رابطه شان می بینند.
    دوستاي خوبم با توجه به موارد بالا كه تقريبا بيشترشون در مورد من صدق مي كنه براي من چه راه حلي وجود داره تا بتونم از اين وابستگي رها بشوم .

در اين مدت من به كمك دوست خوبم آني عزيز سعي كردم در درجه اول احساس خوب و انرژي مثبت رو به طور مداوم در خودم داشته باشم و در درجه دوم سعي كنم شادي و يا ناراحتي اطرافيان كمترين تاثير رو در من داشته باشه .

من در اين تاپيكم سعي دارم با كمك شما دوستان خوبم به رفع نقايص زندگيم بپردازم . لطفا راهنماييم كنيد .

2. 3 کاربر از پست مفید پريوش تشکرکرده اند .

پريوش (یکشنبه 03 مرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)