سلام
از شنيدن داستان زنگيتون خيلي ناراحت شدم من يه دخترم و قضيه شما براي من اتفاق افتاده منتها برعكسش.اين دفعه مردي كه من عاشقش بودم همين بلايي كه دختره سر شما آورد سر من آورد خيلي راحت از گذشتش تعريف ميكرد و من دائم عذاب ميكشيدم تو تموم ناراحتيهايي كه داشت كنارش بودم همه حرفهاشو ميشنيدم با اينكه تلخ بود برام سعي ميكردم دركش كنم وخودمو جاي اون بزارم ولي ميدوني اخرش بهم چي گفت گفت ما فقط بهم عادت كرديم .بهش گفتم اگه اون قبلي برگرده چيكار ميكني خيلي ريلكس بهم گفت در موردش فكر ميكنم با اينكه خيانتهاي نفر قبلي را ديده بود .زندگي منم غصه ناكتر از قصه شماست ولي شما مردي وهميشه شرايط به نفع مردهاست
خودتو عذاب نده رهاش كن ارزششو نداره . مطمئنم دختر معشوقه تو هم عين طرفه منه كه اگه چند روز باهاش تماس نگيري هيچ تماسي باهات نميگيره و هيچ سراغي ازت نميگيره منم خيلي توي رابطمون بها دادم خيلي هزينه كردم خيلي ضربه ها خوردم اما اون ككش هم نميگزيد.
آروم باش يه مدت كه بگذره وباهاش ارتباط نداشته باشي آرامشتو بدست مياري همچين ادمهايي ارزش اينكه باهاشون حرف بزني وحتي انتقام بگيري را هم نداره .ارزشي ندارن و مطمئنم روزي تلافي كارهاشونو ميبينن كسي كه ميتونه اينقدر راحت دروغ بگه در برابر راستي وصداقت حكمش تنهاييه مطمئن باش تنها ميمونندو روزي در حسرت اشتباهاتشون به سر ميكنند .من الان بيشتر از اينكه از اون متنفر باشم از خودم متنفرم كه چطوري اينقدر راحت اعتماد كردم وعشقي كه هميشه دوست داشتم به همسر آيندم داشته باشم براي اون خرج كردم به اينكه اينقدر ساده بودم وگذاشتم باهام بازي كنه ودائم باخودم كلنجارم .چيزي كه توايران داره از بين ميره تعهده.بايد يادمون باشه كه اينجا حتي وقتي دوطرف امضا ميدند وعقدشون را قرارداد ميبندند باز هم به هم خيانت ميكنن واونوقت ما آدمهاي ساده بين همچين كسايي بدون هيچ امضايي توقع داريم بهمون متعهد باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درشهري كه مردمانش عصا از كوري ميدزديدند من خوش باور محبت جستجو ميكردم(شايد اشتباه نوشتم دقيقا خاطرم نيومد ببخشيد)

علاقه مندی ها (Bookmarks)