نقل قول نوشته اصلی توسط santabanta
با سلام به نظرمن آدم باخوش زبونی ونه چاپلوسی میتونه تودل مردم جابازکنه نه زیادحرف بزنه ونه انقدرکم حرف بزنه که همه فکرکنن لاله

اره دوست من .من اين حرف تورو هم قبول دارم . اين تجربه رو دارم .كه خوش زبوني ميشه توي دل ديگرون جا واسه خودت پيدا كني. اونم از نوع متعادلش

و تو دوست من no1 بهت پيشنهاد ميكنيم سعي نكن خودت هميشه سعي كني تمام خصلتهاتون توي سيني بذاري و تقديم طرف كني چون نهايتش 10 سال واسش جالبي. و اينكه گفتي:
مثلا طرف اگه یه جمله بگه ما یه عالمه تفسیرش می کنیم در حالیکه آقایون اونقدر که من می شناسمشون اصلا نه حال و حوصله و نه مهارتشو دارند که رفتارهای مختلف خانمها رو با جزئیات تحلیل و تفسیر کنند و این در روابط بین خانمها و آقایون مسئله ساز می شه.مثلا یه خانمی از یه جمله تو حرفای آقا ناراحت می شه و تو حرفای چند دقیقه بعد شون ،مثلا پیشنهاد با هم بیرون رفتن رو که از طرف آقا بوده رد می کنه.این آقا هم نمی فهمه فکر می کنه خانم خسته س.خانمم حرصش در می یاد که آقا چرا نازشو نکشیده بیشتر لج می کنه

اگه بتونيم نقطه ضعفاي زنانه رو از خودمون دور كنيم ديگه همچين سوء تفاهمهايي واسه هيچكدوممون پيش نمياد و يا اگه بياد به حداقل ميرسه.
البته اين نظر شخصي من بود دوست من