ثانیا)من خودم با اینکه با همسرم 6ماه تفاوت سنی دارم ولی با اینحال یکی از علتهای اصلی اغلب مشاجرات ما همین نبود2 الی3ساله اختلاف سنی میباشد .که این مسئله باعث میشود در مورد وقایع روزانه نمیتواند به راحتی نظر مرا بپذیرد( حتی اگر درست باشد) که خود او هم به این مسئله اقرار کرده(( اگر ما 2سال تفاوت سنی بیشتر داشتیم مطمئنا زندگی شیرینتری را تجربه میکردیم ))
البته سوء تفاهم نشه من نمیخواهم مشکل خودم را عمومیت ببخشم فقط چون هوش عاطفی اغلب خانمها به هوش عقلانی انها میچربد نمی تواننددر زندگی مشترک مدیریت کنند حتی اگر سن انها بیشتر باشد (بجز استثنا ها)پس بهتر این است که سن ایشان چند سالی کمتر باشد تا راحتتر بتوانند مدیریت را به شوهرش بسپارد.
اگر بخواهید بهتر این قضیه را باگوشت وپوست خون خود حس کنید کافی که بطور امتحانی چند روزی دوربین چشمی وفهمی خود را روی طرز برخورد دختر خانمها واقا پسرهای هم سن و سال زوم کنید تا ببینید در مورد رویدادهای یکسان عکس العملی متفاوت دارند
مثلا اگر یک دختر خانمی مدرک دیپلم را بگیرد طرز برخوردش در جامعه با مردم دقیقا مثل پسریست که مدرک لیسانس گرفته باشد و این مسئله باعث مشود در تصمیم گیری دچار اشتباه شود
البته قصد بی احترامی ندارم و اصلا امیدوارم که این مسئله برداشت شخصی من باشد ولی هر کسی میتواند در این مورد خود تحقیق کند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)