اولین باری که این مشکل برام پیش اومد حدود ۱۰ سال پیش بود، اوایل شاید چند ماه یه بار این اتفاق برام پیش میومد ولی به مرور زمان فاصله این اتقاقات کمتر شد.
عین مشکلم اینه: هنگام حرف زدن اغلب کلماتی که میخام ازشون استفاده کنم رو فراموش می کنم، نه به صورت آنی، کلا فراموش می کنم. چندساعت بعد کلماتی که فراموش کردم رو به یاد میارم، علاوه بر این تازگی ها حین حرف زدن به صورت آنی جمله بندی رو فراموش می کنم، اندک کلماتی که حین گفتگو فراموششون نکردم رو هم اغلب اشتباه تلفظ می کنم، مثلا پریروز به فروشنده گفتم یه نوشاته سون آت بده، بعضی وقت ها جمله ای که از دهنم بیرون میاد دقیقا نا مفهومه، یه نکته ای رو هم باید اضافه کنم، اینکه اون مفهومی که در بیانش دچار مشکل می شم در ذهنم به صورت جمله و کلمات نیست بلکه به صورت یه مفهومه
الان یه ماهی میشه که دیگه کلا این طوری شدم یعنی برای یه گفتگوی ساده هم مشکل دارم، وقت هایی که عصبی میشم این حالت تشدید میشه طوری که هیچ فرقی با یه آدم لال ندارم، اصلا نمی تونم چیزی که توی ذهنمه، چیزی که باعث آزارمه رو بیان کنم، برای نوشتن همین مطلب هم خیلی دارم اذیت میشم و زمان زیادی رو دارم صرف می کنم. این مشکل علاوه بر آزار خودم باعث ایجاد خیلی سو تفاهمات در اطرافیانم شده، فکر نمی کنم از طریق مشاوره یا روانکاوی حضوری به نتیجه ای برسم، چون حرف زدن بی نهایت برام سخت شده و جلسات مشاوره هم زمان محدودی دارن
من با ساختار این فروم آشنایی ندارم، و اصلا نمی دونم اینجا مشاوره رایگانه یا نه، ممنون میشم راهنماییم کنین

علاقه مندی ها (Bookmarks)