به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: بی دل و دل مشغولی هایش

میدانید بیشترین و خطرناکترین منبع عفونتها و آلودگی های بیماریزا در کجاست؟
    در بیمارستانها!

چندی پیش به بنده گفته شد که شما به افرادی با تابلوی دینی حساس هستید.

دلیلش رو میخواهید بدانید؟ دلیلش همانیست که در دو خط اول این پست آوردم. ما صحبت افراد عادی را گوش میکنیم بالاخره یا درست است یا غلط یا میپذیریم یا ردش میکنیم و ممکنه حتی پذیرشش هم در زندگیمان و خط مشیمان تاثیر چندانی نداشته باشد اما موقعی که طرف صحبت ما کسی است که تابلوی دین را بالا برده و با استناد گزینشی و هدفدار به منابع دینی، سخنان بزرگان، حدیث، روایت و احیانا قرآن، حرف و نظر خود را بخواهد کاملا موجه و بلا منازع به کرسی بنشاند و خلقی را دنبال ایده های خودش بکشاند، البته که باید حساس بود. نباید بود؟

دین اسلام زمان پیغمبر یک دین و یک مذهب بود و اسمش هم اسلام بود. حالا نگاه کنید! ببینید چقدر دین و مذهیب از بغل اسلام درست شده! ببینید چقدر شیعه و سنی و پنج امامی و هفت امامی و دوازده امامی و حنفی و شافعی و مالکی و الی ماشاء الله . و یکعده هم میگویند اسلام ناب محمدی. ما میگوییم ما که شیعه هستیم اسلام ناب محمدی داریم اونای دیگه میکن نخیر اسلام ناب همونه که ما هستیم.

فعلا این بحث تا همینجا بماند، حالا یک بدبختی دیگری هم داریم و اون فراتر از خدا بالا بردن ائمه است. یکروز که روز میلاد حضرت علی هم بود و روز پدر، در مهمانی بودیم که با آقایی از ... که عقاید دینی جالب خودش را داشت: نماز میخواند، روزه هم میگرفت، کرک و شیشه هم میکشید( البته این یک قلم را چند روز بعد فهمیدم) دنبال زنها هم بود و به جرمهای مختلف زندان هم رفته بود و...، دنبال فرقه های عجیب و غریب نوظهور هم میرفت و حرفها و سکنات علی پرستانه اش باعث شد قدری با ایشان وارد بحث شوم. گفتم: جامعه ما اونقدر که حضرت علی را بزرگ کرده اند، به پیغمبر خدا نپرداخته اند. حضرت علی بزرگی اش جای خود. اما پیغمبر هر چه باشد پیغمبر خدا بود! مثلا میآیند و میگویند که خدا فرموده دنیا را فقط به خاطر علی و فاطمه خلق کردم. پس چرا هیچ حرفی از علی در قرآن نیامده در حالیکه در قرآن اینهمه از پیغمبر سخن به میان میاید و از آن مهم تر اینکه در قرآن آمده «ان الله و ملائکته یصلون علی النبی یا ایها الذین آمنوا صلوا علیه و سلموا تسلیما» (سوره احزاب - آیه 56)
    همانا خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود می فرستند ، پس شما ای مؤمنان بر او صلوات بفرستید و سلام گوئید
    حرفم را برید و گفت: "میدونی چیه پیغمبر پیغمبر بود درست. اما پدر زنش که پیغمبر نبود! علی خودش علی بود! پدر زنش هم پیغمبر بود." .

یک معجونی هم داریم به اسم انجمن حجتی ها! حجتی ها نظرشان این است که باید کمک کرد تا دنیا پر از فساد و پلیدی بشود تا زمینه برای ظهور آقا هرچه سریعتر فراهم گردد. چقدر هم اینها شستشوی مغزی شده اند که با جدیت تمام در عین اینکه مسلمانی و ایمان خود را هم مثلا میخواهند حفظ کنند اما اصراری دارند که زمین را برای نزدیک شدن به ظهور آنحضرت به این شکل آماده کنند. حالا اینها از هر روشی که بنوانند استفاده میکنند و از هر دری و در هر جایی رسوخ میکنند که یکیش هم همین سایتهایی که انبوهی از جوانان هر روزه به آنها سر میزنند.
    در همین سایت یکی میاید تاپیکش را به اسم مشکل ازدواج و درخواست کمک برای صیغه باز میکند بعد بلافاصله در همان یکی دو پست اول شروع میکند به دعا برای ظهور آقا نام خودش را هم مهدی انتخاب میکند وخود را 22 ساله! معرفی میکند بعد استدلالاتی در باب صیغه میاورد که به اندازه هفت هشت صفحه تاپیک را کش میدهد و در هر ارسال خواست اولیه خود را با اصرار و ادله بیشتر و نام بردن و رفرنس دادن به احادیث و بزرگان و...پی گیری میکند. طوری که هر انسان عاقلی میفهمد که قصد این شخص گرفتن مشاوره نیست بلکه تبلیغ و تشویق صیغه است. چون دلیلی ندارد که من بخواهم کاری را که تا این حد در نظرم درست است اینقدر وقت و انرژی بگذارم تا در یک سایتی یه عده ناشناس به من ناشناس! بیایند و به من بگویند خیلی خوب ما قانع شدیم برو انجام بده!!!!

بد نیست گاهی هم اندازه دانه ارزنی به آنچه که میشنویم شک کنیم و نقادانه و تاملی به مسائل دور و بر بنگریم.

2. 11 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (یکشنبه 03 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)