به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: ثبت راه حلها

این تاپیک را به روز می کنم ، چون میتونه بسیار پربار بشه اگر همت دوستان همراهی کنه .

دوستان می توانید آنچه از دیگران شاهد بوده ایم و به ما درس داده هم بهره بگیریم و اینجا مطرح کنیم .

بسم الله

.

من اولین راه حل رو ، راه حلی که یکی از خاله هایم که بسیار صبور و مهربان است در مواجهه با کسانی که از کسی دلخوری یا ناراحتی دارند و نزد وی گله می کنند به کار گرفته و می گیرد و من درسهای عمیقی از اون گرفتم از جمله کنترل قوی احساس از طرف وی است ، را بیان می کنم .

( خاله من سنگ صبور و الحق که مددکار و مهمان نواز بیستیه برای همین مرجع گرفتاران و درد دل داران است از فامیل تا غریبه )

فرد شروع به درد دل می کند و از طرف مورد نظرش گله و شکایت دارد و می گوید و می گوید .... و او حتی جایی که می داند حق با اوست تحت تأثیر قرار نمی گیرد و دم به دمش نمی دهد بلکه فرد را آرام می کند و شروع می کند به خوبیهای اون طرف مورد گله گذاری واقع شده را ( که غایب هم هست ) بیان کردن و ناراحتی درد دل کننده را در نظرش کوچک کردن ، و چیزی نمی گذرد که اگر طرف بیمار نباشد که در این صورت گوشش بدهکار نیست ( و نمونه اش را ه دیده ایم ) ، تأثیر گرفته و آرام می شود . بعد در فرصت مقتضی ( که بتواند ارتباطی برقرار کند ) با طرف دیگر وارد صحبت می شود ( به گونه ای که او نفهمد که دیگری پیش خاله درد دل کرده ) ، از فرد گله مند به خوبی یاد کردن و او را دعوت به این کردن که با هم مهربان باشید و ..... و اگر هم موضوع چیز خاصی باشد با ظرافت مطرحش می کند و راه باز می کند تا خود فرد اطلاعات دهد و بعد خاله مهربانانه رهنمودهاش رو میده .

همیشه میگه بین طرفین درگیر را باید به اصلاح آورد ، این هنره ، خداپسندانه هست ، آتش افروزی و دم به دم هر کدام دادن آسونه و هنر نیست .

خلاصه من خیلی ازش یاد می گیرم و در همه مسیر زندگیش صبر و محبت و روی باز برای پذیرش مهمان شاخص رفتارش در مواقع خوشی و تلخی است ، حتی همه دوستان ما هم با او آشنایند و اغلب خانه او سری زده اند و حتی درد اگر داشته اند خاله از آنها شنیده و جذب بی آلایشی و صبوری و مهربانیش شده اند .

این راه حل که کنترل احساسی قوی می خواهد تا با شنیده ها قضاوت نکنی و حتی اگر هم حق با فرد باشد او را احساسی نکنی و آرامش دهی برای کمک به دیگران را من از خاله مشاهده کرده ام و منم سعی کرده ام به کار بگیرم . چون بسیار موفقیت آمیزه .

برای من که از جهات زیادی الگو است ، و دلم می خواهد بیش از این قدرش را بدانم .

.

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 06 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)