به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 فروردین 90 [ 23:06]
    سطح
    28
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

RE: از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    ببین خانم گل؟ اولا هر موردی که برای آدم پیش میاد با یکی‌ دیگه فرق داره. کاری که در مورد قبلی‌ کردی با این یکی‌ فرق می‌کنه. چون سر این یکی ۹ ماه وقت گذاشتی دوست نداری به راحتی‌ از دستش بدی. همه احساس تو رو کاملا درک می‌کنم. جدی میگم! اما این وسط اون چیزی که برای من مهمه تویی‌ نه دلیل اون پسر. من دوست دارم که ذهن خودت درگیر مسئله بیخود نباشه. فکر آروم داشتن خیلی‌ مهمه. به ندای قلبت مراجعه کن. من مطمئنم تو دختر خیلی‌ خوبی‌ هستی‌ و البته بی‌ تجربه. یه کم هم احساساتی‌ شدی. از من به تو نصیحت تا نیت واقعی‌ یک مرد رو در مورد خودت نمی‌دونی خودتو درگیرش نکن. کتاب "قوانین روابط موفق" از باربارا دی آنجلیس رو حتما بخون.

اگه حرفی‌ میزنم دلم برای دخترای پاک و معصوم جامعه خودمون میسوزه. دلم نمیخواد خودتو درگیره چیزی کنی‌ که سرو ته نداره. دوست ندارم یک سال دیگه به این نتیجه برسی‌، دلم می‌خواد الان بفهمی باید چیکار کنی‌. کاش منم تو موقعتهایی که داشتم اشتباه می کردم کسی‌ بود و کمکم میکرد. حتی میزد تو گوشم و میگفت نکن! سالهای قشنگی‌ که بایستی توش پر شورو نشاط میبودم به غم و اندوه نمیگذشت.

ببین من نمیگم این آقا اصلا هیچ نکته مثبتی در مورد تو نداشته یا از بعضی‌ کارش منظور نداشته! نه. آقایون بهتر میدونن سیر فکریشون چقدر نامتعادله. یه موقع ایی یه چیزیی‌ فکر می‌کنن فرداش پشیمون میشن و الی‌ آخر. اما اونچه که مهمه باید دید برآیند رفتارهاشون به چه سمتی‌ هست.

قبول کن که این آقا دیگه نیست. شاید بیاد شاید نیاد اما به خدا ارزش نداره خودتو با فکر کردن بهش زجر بدی. همیشه همه آدما دلیل منطقی‌ برا کاراشون ندران و شایدم دلیلشون ربطی‌ هم به ما نداشته باشه.
    فکر نکن حالا اگه هی‌ صبح تا شب بهش فکر کنی‌ پس حتما به یه جایی‌ میرسی‌ و زحماتت بر باد نمیره. برعکس! تجربه ثابت کرده وقتی‌ چیزی رو از ته قلب رها میکنی‌ بهت داده می‌شه. حالا یا همون مورد یا بهتر از اون.

فلورانس اسکاولشین یه جمله قشنگ گفته:میگه اگر خداوند چیزی را از شما گرفت بدانید‌ یا حق الهی شما نیست یا به اندازه کافی‌ برای شما کامل و عالی‌ نبود!

دوست عزیزم صحبتهای قشنگی کردی خیلی قشنگ چشم حتما این کتاب را تهیه میکنم اما راستش علاوه بر تمام این مشکلای که گفتم من نگران یک موضوع دیگه هم هستم حدوده 1 ما دیگه من به همراه خانواده به محل اقامت ایشان سفر میکنیم یک سفر تفریحی و من بعد از 11 سال ایشان را دوباره میبینم ؛در حال حاضر نگران برخورد ایشان هم هستم اگر اصلا نیمد تا من را ببینه ؟؟اگر هیچ تمایلی نشون نداد که با من حرف بزنه ؟؟ در اون صورت من میفهمم که واقعا فقط خواستار یک رابطه در حد دوستی بوده اما ترس من از اینه که نتونم با این موضوع کنابیام البته الان خیلی بهترم احساس قوی بودن میکنم احساس میکنم که میتونم فراموشش کنم میتونم با این موضوع کنار بیام اما ته دلم باز هم ترس دارم

2. کاربر روبرو از پست مفید shirin shahini تشکرکرده است .

shirin shahini (دوشنبه 15 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)