با سلام خدمت دوستان
من فکر می کنم عزیزان درطرح نظراتشون یه خورده دارن از مسئله وسوال اصلی خانم design دور شدن ایشون سوال کردند که منظورشون اشنائی به قصد خوشگذرانی یا خدای نکرده هرزه گی نیست و خوب معلوم ومشخص است که عاقبت چنین کسانی جز بیراهی ونابودی چیزی نیست واین آیه شریفه را نباید خدای نکرده به همه بسط داد زنان پلید یا مردان پلید منظورمان چه کسانی ست این دسته از انسانهاچه مرد چه زن از دوران گذشته از زمان پیامبران بوده اند وهستند وآنها انسهایی با نیت های پلید وقلبهای مریض هستند .ما امروزه در دورانی زندگی می کنیم که چه در محیط های کاری دانشگاه اجتماع حتی در درون آشنایان مجبور به ارتباط با دیگران هستیم ما باید حد حدود واصولی را که باید در این ارتباطات رعایت شود اموزش ببینیم به نظر من امروزه این مشکل یکی از جدی ترین مسائل می تواند باشد نوجوانان ومخصوصا دختران اولین کسانی هستند که به خاطر ناآگاهی از این مسئله ضربه خواهند دید به نطر من آموزش وپرورش باید یک سر فصل وکتابی با عنوان مهارتهای ارتباط با دیگران از همان دوران نوجوانی (راهنمائی ) برنامه ریزی کند تا کمتر شاهد این مسائل ناگوار باشیم ببخشید شاید جای گفتن ایم مسائل وپیشنهادات نبود اما مجبور شدم با ارزوی خوشبختی وموفقیت برای تمام جوانها![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)