ممنونم از مدیر همدردی
خیلی منو ببخشید,ولی فکر میکنم شما تاپیک منو اصلا نخوندید!!! رابطه دختر و پسر کجا بود؟؟؟؟!!!!
همونطور که گفتم بیشتر از یک سال پیش,خانواده من با خانواده حوا خانم صحبت کردند(خانواده هامون به خواسته من اشراف کامل دارن).من اکثر تاپیک های سایت رو خوندم,میدونم مشکلات ارتباطات رو.من خودم با ارتباط دختر پسر,خارج از چهارچوب خانواده شدیدا مخالفم.
تنها قدمی که من برداشتم اینه که این خواسته رو با خودش درمیون گذاشتم,خوب خانوادش درمورد من بهش گفته بودند,من فقط خواستم حرف دلش رو بدونم,که دونستم.حالا اون از من انتظار داره که یه حرکتی بکنم.خوب بیشتر از یک سال و اندی از گفتگوی خانواده هامون میگذره,خوب نباید یه حرکتی بزنم.فکر میکنم انتظار منطقی ای ازم داره.
درضمن برادر بزرگتر من هنوز مجرده.
الان من از شما میخوام درباره قدم بعدی که برمیدارم,راهنماییم کنید و نظرتون رو بگید.
من تو خواستنم تردیدی ندارم.تو قدم بعدی چیکار کنم؟؟ من دوست ندارم که از همین حالا همه چیز رسمی بشه,ولی خوب اون ازم انتظار قدم جدی تری داره.به نظر من مسئله اصلی ما زمان انجام شدن این کاره.چون هم خانواده هامون موافقن و هم ما دوتا توافق داریم.من دوست دارم 4سال بعد رسمی و عمومی بشه,ولی خوب این 4 سال رو تو چه سطحی از روابط باشم.من میترسم اگه الان جدی وارد گود بشم و رابطه رو نزدیکتر کنم,نتونیم 4 سال صبر کنیم.شاید وسط کار دوری برامون سخت بشه و...
من میخوام اون از من مطمعا بشه و بدونه که همه جوره میخوامش و شک و دودلی نداشته باشه.
[size=medium]بگین که چیکار کنم,خواهش میکنم شماهم به من شک نکنید,به خواستم,به تصمیمم.
در ضمن تو تاپیک نشون کردن از دوستان راهنمای خواستم.[/size]

علاقه مندی ها (Bookmarks)