به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 13 آذر 94 [ 23:22]
    سطح
    43
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 20 در 16 پست

Array

RE: تمایل یک طرفه برای ازدواج (کمکم کنید )

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_mhmh
    سلام دوست عزیز
    شاید نظر من زیاد خوشایند نباشید ولی فکر می کنم که بتونه به مشخص شدن تکلیف شما کمکی کند.
    به نظر من ایشان شما را در آب نمک نگه داشته است.اون مطمئن هستش که شما می خواهید باهاش ازدواج کنید و می داند که الان هنوز شرایطش را ندارید پس صبر می کنید.به همین خاطر رابطه با شما را در یک مرحله ای نگه داشته است تا اگر خواستگار بهتری پیدا کرد او را انتخاب کند و به شما هم بگوید که ما دوست معمولی بودیم و اگر خواستگار بهتری پیدا نکرد رابطه با شما را تحت کنترل خود بگیرد و جلو ببرد.
    کلا با توجه به تغییر رفتارهایش به نظر من شما با ماندن در این رابطه ضرر می کنید چون ایشان با پیدا کردن موقعیت بهتر یا با تاثیر گرفتن از خواهر و دوستان و خانوادش شما را در شرایط های مختلف کنار می زند
    شما سنتان کم است و به نظر من با بالا رفتن سنتان موقعیتتان برای ازدواج بسیار بسیار بهتر می شود و مطمئنم که افراد بسیار لایق تر می توانید به عنوان همسر انتخاب کنید که حس عشقتان هم دو طرفه باشد.
    موفق باشید
    ممنون دوست عزیز
    از حرفهای شما اینطور استنباط می کنم که دوست دخترم منو دوست نداره ... خودم هم تا حدودی فکر میکنم همینطوره و اگر بهش علاقه نداشتم تا حالا باهاش بهم می زدم. اما یه سری نکات دیگه رو میگم اگر ممکنه در مورد این موارد توضیح بدید

دیروز که دوباره باهاش به طور جدی تلفنی صحبت کردم و گفتم من تو رو واسه زندگی و آیندم انتخاب کردم و هر لحظه احتمال داره بیام خواستگاریت و نظرش رو در این مورد خواستم اون این بار گفت:

" من مشکلی ندارم موافقم بیا اما اگر خونه ، ماشین گرون قیمت و شغل درست حسابی تو تهران نداشته باشی نیا اما اگر اینا رو داشته باشی بهت جواب مثبت میدم!!!!!! "

همیشه بهم میگه مادیات و پول واسم خیلی مهمه! ازم انتظار داره یه خونه گرون قیمت تو بهترین جای تهران ( بالا شهر ) اول زندگی داشته باشم !! من موندم اخه چطوری منی که در یک خانواده متوسط هستم ( خانواده دوست دخترم هم ، هم سطح ما هستند ) می تونم بدون اینکه کار کنم اول زندگی این چیزا رو فراهم کنم؟ بهش میگم مگه تو منو دوست نداری چرا اینقدر بهم سخت می گیری ؟چرا نمیای دو نفری زندگیمون رو بسازیم؟ بهم میگه اره دوستت دارم اما من پول زیاد دوست دارم!!!

میخوام بدونم به نظر شما آیا این خانم واقعا منو دوست داره یا فقط پول واسش مهمه؟؟ اگر اینطور باشه به قول شما اگه یه روز خواستگار خوبی واسش بیاد منو ول میکنه ....

بازم تاکید می کنم که همیشه بهم میگه دوستم داره واسه همینه که منم بیشتر عاشقش شدم ! اگر دوستم نداره چرا بهم میگه دوستم داره ؟ یعنی بعضی ها اینقدر پول پرست هستند ؟ یعنی دختری هم پیدا میشه که پسری رو دوست نداشته باشه اما واسه اینکه پسر رو حفط کنه بهش به دروغ بگه دوستت دارم؟الان خیلی سخت شده ترکش کنم

راه حل چیه از نظر شما؟ یه چیزایی بهم بگین که بهش بگم البته اگر نیاز دیده میشه ... و جواب این سوال واسم مهمه که آیا این دختر با این شرایط یه روزی منو به پول می فروشه یا نه؟ اگر پاسخ بله هست آیا باید الان باهاش به هم بزنم یا اینکه امیدی هست که ارتباط بیشتر من باهاش باعث بشه به من بیشتر علاقمند بشه و کمتر به مادیات توجه کنه؟

قبلا از راهنماییتون متشکرم

2. کاربر روبرو از پست مفید Bidam تشکرکرده است .

Bidam (چهارشنبه 31 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)