دوست عزیز سلام
همه ما قبول داریم که خیلی سخته. می گن ادم وقتی عزیزی رو از دست می ده چون خاک سرده بعد از چند وقتی غصه خوردن و .... فراموش می کنه. من نمی گم مشکل شما کمتر از از دست دادن یه عزیزه نه خیلی سخته که همسر ادم خیانت کنه اما مرگ عزیز و بالاخره ادم فراموش میکنه چه برسه به این مسایل. من خودم گاهی برای فراموش کردن موضوعی اوقدر اونو زیرو رو می کنم و بهش فکر می کنم و عذاب می کشم که اخر خسته می شم و سعی در فراموش کردنش می کنم ظاهرا شما هم داری همین کار و می کنی چون با این همه فکر بالاخره خسته می شی و سعی می کنی فراموش کنی. بالاخص بعد از مدتی که انشاءا.. پاکی همسرت دوباره بهت ثابت بشه. اما در حال حاضر می دونی تاوان این همه فکر و استرس چیه؟ یه بچه عصبی که مدام گریه می کنه خوب نمی خوره و خوب نمی خوابه و در نوجوونی خدا به دادت برسه.
پس خودت و مجبور کن که فراموش کنی سعی کن نقات قوت و مثبت همسرت و به ذهنت بیاری. می دونم این موضوع میاد تو ذهنت اونم با جزییات. سخته اما شما چاره ای نداری جز فراموشی.
همسرتم باید در این زمینه کمکت کنه تا بتونی راحت فراموش کنی. ازش کمک بخواه. اما زیاد موضوع خیانتشو به روش نیار. چون اون وقت روش به روت به روت باز می شه.
خدا بهترین گزینس توکل کن ازش کمک بخواه و صبوری کن باور کن کمکت می کنه. چند وقت بعد خیلی ارومتری.
سختی این مشکل و فقط زمان و توکل به خدا حل می کنه نه هیچ چیز دیگه.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)