سلام tesoke
شاید اگر صبر کنم شما بازم بتونید به لیست بالا مواردی رو اضافه کنید
ولی برام جالب بود این که یک مرد هستید و به این خوبی نیازها تون رو شناسایی کردید و از او مهم تر این که به این واضحی و قشنگی مطرح می کنید عالیه! (این یعنی گامی جلوتر!کاری که برای خیلی از مردهادشوار هست ).
شما از همین ابتدا یعنی در جلسات خواستگاری می تونید در مورد این انتظارات با همسر آینده تون صحبت کنید و همچنین از او نیز بخواهید مانند شما چنین لیستی از انتظاراتش تهیه کند و به نظر شما برساند.
نکته ی مهمی که می خواستم به اون اشاره کنم اینست که چه زن ,چه مرد اگر جلوی هر یک از مواردی که در لیست انتظارات خود می نویسند گزینه ی بهتر است را به جای باید بگذارند دوستی و الفت آن ها بیشتر می شود شاید نیازی یا خواسته ای یا کمبودی به جای باقی بماند اما رابطه آسیب نمی بیند از هم رنجیده نمی شوند حتی اگر هیچ کدام(البته بعضی انتظارات اساسی وحیاتی ست و حتما باید پاسخ گفته شود که باید این ها تفکیک شوندمنظور از هیچ کدام انتظارات غیر اساسی و حیاتی ست ) از موارد لیستشان پاسخ گفته نشود .
گزینه ی" بهتر است" هم فردمقابل را آگاه می سازد وهم کمک می کند فرد انرژی خود را به این سمت هدایت کند وهم اورا تشویق می کند که به محبت و توجه او نیاز است. در ضمن این که ,این پیام را دارد که هیچ گونه فشار و تحمیلی نیست .یعنی یک خود انگیختگی در فرد ایجاد می شود .
اما گزینه ی باید حق انتخاب و آزادی عمل را از فرد مقابل می گیرد و برا ی ما تبدیل می شود به یک وظیفه برای طرف مقابلمان و این آسیب رسان و افت رابطه است .
مدیرهمدردی نیز سخنانی در را بطه با انتظارات و رنجشی که از عدم رسیدن به اون پیش میاد در یک تایپیک داشته اند .
در آخر جناب tesokeبراتون آرزو می کنم همسری مناسب نصیبتون بشه[و کنار هم خوشبختی بیشتری رو حس کنید و انتظارات همدیگر رو به نحو احسن پاسخگو باشید
![]()

و کنار هم خوشبختی بیشتری رو حس کنید و انتظارات همدیگر رو به نحو احسن پاسخگو باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)