فرانک جان
نبینم ناراحتیتو گلم، اگر لحنم خوب نبود عذر تقصیر اما بذار بهت احسن بگم به خاطر اینکه احساست را صادقانه و مؤدبانه به من انعکاس دادی
( این ، همون قدرت ابراز احساسیه که ازش گفتم )، می بینی عزیزم با روند بهره وری از هر ناخوشایندی هم می توان به عنوان یه فرصت بهره برد ... ( یعنی اشکال من ، فرصتی در اختیار شما گذاشت که نارحتیت رو درست و اصولی انعکاس بدی و این آیتم از هوش هیجانی را که در خود داری قویتر کنی .... نه ؟ و انعکاس شما هم به من این فرصت رو داده که یاد بگیرم کلامم را مطابق منظور به درستی تنظیم کنم و همچنین از شما عذر بخواهم و دلجویی کنم و از خودم دلخور که چرا باعث اندوه شما شدم ... حال اگر انعکاسی به این خوبی نمیدادی ، آیا این فرصتها و بهره ها را که گفتم از دست نمی دادیم ؟؟ )
اما لب کلامم اینه که از هر پدیده ناخوشایندیمیشه درسی زیبا گرفت :rolleyes:از این موضوع خواستگار هم همینطور ، پاچه خواریهایش را اهمیت نده ، محکم و عادی باش و خود را به تجاهل بزن ، از این فرصت با این روند می توانی برای تقویت روحیه در مقابل اینگونه مسائل بهره ببری عزیز دلم . می دونی به نظر خودم در مورد این رفتارش چی میرسه ؟
اینکه می توانم در عین جذابیتیکه او را جذب کرده ، جذبه ای داشته باشم که او را منع می کند
، یعنی می شود ، جذبه در عین جاذبه ، به نظرم این ترکیب ، یک زن را مستحکم و قوی و قاطع نشون میده بدون اینکه عبوس و غیر اجتماعی و ناراحت و ضعیف جلوه کنه .( یه چیزی درگوشی میگم ، به نظرم همین جذبه در عین جاذبه ارزش و اعتبار و جذابیت یک زن را بالا میبره و خواهانهاش
رو زیاد می کنه )
درست میگم؟، یا اشتباه می کنم
؟؟
.

، اگر لحنم خوب نبود عذر تقصیر اما بذار بهت احسن بگم به خاطر اینکه احساست را صادقانه و مؤدبانه به من انعکاس دادی
( این ، همون قدرت ابراز احساسیه که ازش گفتم )، می بینی عزیزم با روند بهره وری از هر ناخوشایندی هم می توان به عنوان یه فرصت بهره برد ... ( یعنی اشکال من ، فرصتی در اختیار شما گذاشت که نارحتیت رو درست و اصولی انعکاس بدی و این آیتم از هوش هیجانی را که در خود داری قویتر کنی .... نه ؟ و انعکاس شما هم به من این فرصت رو داده که یاد بگیرم کلامم را مطابق منظور به درستی تنظیم کنم و همچنین از شما عذر بخواهم و دلجویی کنم و از خودم دلخور که چرا باعث اندوه شما شدم ... حال اگر انعکاسی به این خوبی نمیدادی ، آیا این فرصتها و بهره ها را که گفتم از دست نمی دادیم ؟؟ )
میشه درسی زیبا گرفت :rolleyes:از این موضوع خواستگار هم همینطور ، پاچه خواریهایش را اهمیت نده ، محکم و عادی باش و خود را به تجاهل بزن ، از این فرصت با این روند می توانی برای تقویت روحیه در مقابل اینگونه مسائل بهره ببری عزیز دلم . می دونی به نظر خودم در مورد این رفتارش چی میرسه ؟
که او را جذب کرده ، جذبه ای داشته باشم که او را منع می کند
، یعنی می شود ، جذبه در عین جاذبه ، به نظرم این ترکیب ، یک زن را مستحکم و قوی و قاطع نشون میده بدون اینکه عبوس و غیر اجتماعی و ناراحت و ضعیف جلوه کنه .( یه چیزی درگوشی میگم ، به نظرم همین جذبه در عین جاذبه ارزش و اعتبار و جذابیت یک زن را بالا میبره و خواهانهاش
رو زیاد می کنه )
؟، یا اشتباه می کنم
؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)