به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 65

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 خرداد 91 [ 02:00]
    سطح
    43
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 138
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    971

تشکرشده 981 در 133 پست

Array

RE: فشار روحی خسته ام کرده،چیکار کنم؟

فرانک عزیز ،دختر صبور و مقاوم و دلسوز تالار سلام

فرانک جان من فکر میکنم نکته ای که فرشته مهربان اشاره کردند و باعث رنجش شما شد اصلا قضاوت راجع به شما نبود و لحن نا مناسبی هم بکار نبردن!البته قبول دارم اون چیزی که فرشته مهربان عزیز بهش اشاره کردند خیلی سخته و رسیدن به اون مقطع نیازمند تمرین خیلی زیادی هست تا به جایی برسیم که بتونیم بی چشمداشت و بدون در نظر گرفتن نکات منفی آدمها اونها رو دوست داشته باشیم.این نیازمند داشتن عینکی سراسر عشق نسبت به این دنیا و تمام کائنات روی چشم هامون هست...که این خیلی سخته:)

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی اینکه اون آقا سعی کرده برا خاطرشما خودش رو تغییر بده و به سمت بهتر شدن پیش بره اول با ریش گذاشتن و تغییر لحنش شروع کرده و میتونه حتی بهتر هم بشه و فکر کن که شما این وسط باعث چه اتفاق بزرگی شدی
    میتونی اگر زمانی مستقیما درخواستش رو مطرح کرد و شما مجبور شدی بهش جواب بدی وقتی میگی نه،محترمانه علت نه گفتن ات رو هم بگی مثلا بگی چون شما سیگار میکشی،خودت رو دوست نداری و به خودت نمیرسی و ... البته این به شرطی باید باشه که قبل اش کاملا مطمئن اش کرده باشی که جواب ات 100%منفی هست تا خیال باطل نکنه.خانمی من بارها با استفاده از همین موضوع و با علم به اینکه من در اون شرایط میتونستم تاثیر زیادی روی اون آدمها داشته باشم سعی کردم تغییرات زیادی در اون آدمها به وجود بیاد چون محترمانه بهشون فهموندم که اگه همینجوری ادامه بدن هیچ دختری حاضر نیست به اونها جواب مثبت بده!!

یکی شون تصمیم به ادامه تحصیل گرفت،یکی دیگه تصمیم گرفت بیشتر به وضع ظاهر اش برسه ویکی گفتارش رو عوض کرد و...اما این منوط به اینه که خیلی ظریف و ماهرانه این کار انجام بشه تا غرور اون مردها نشکنه چون هر کی که باشن و هر سطحی که داشته باشن برا خودشون سراسر غرورن...
    البته خانم گل این چیزی که گفتم یه مساله شخصی برا من بود که مربوط به اهدافم تو زندگیمه که به صورت یه پیشنهاد،خواهرانه مطرح کردم اماشما اصلا نیازی نیست اگه نمیتونی و اذیت میشی حتی بهش فکر کنی:)فقط یه خواهش ازت دارم:اگر نمیتونی عاشق همه باشی اصلا شکالی نداره ولی گلی نذار نفرت از مسائل و بعضی رفتار ها حالا چه در مورد این آقا و چه دیگران باعث آزارت بشه ارزش آرامش ما از همه این مسائل بیشتره...
    راجع به خواستگارت خیلی جدی و با همون شیوه کوچه علی چپ کاری کن که این آقا اعصابتو نریزه بهم مثلا اگه خواست به هر بهانه ای بیاد تو اتاقت بار دوم که اومد بهش جدی بگو آقای فلانی اگه چیزی تو این اتاق میخوایین خوب فکر کنید همه رو یه بار بیاین ببرید تا من هم حواسم پرت نشه!

دختر گل،مهربون،خواهر دوست داشتنی فکر کنم بخاطر مسائل اخیر که همه با هم به طرفت هجوم آوردن یکمی حساس شدیاجازه نده مسائل فرانک ما رو اذیت کنه،خوب؟

مواظب خودت باش که خیلی کار پیش رو داری

2. 2 کاربر از پست مفید شیدا حاتمی تشکرکرده اند .

شیدا حاتمی (سه شنبه 12 بهمن 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)