سبکتګین جان،
آره جوابهات خیلی بد بوده. خیلی خیلی بد.
من نمی دونم شما زیاد تحت فشاری یا اینکه واقعا متوجه نیستی دوستان چی می ګن. همه متفق القول دارن می ګن رفتارت و عکس العملهات در این ماجرا همه اشتباه است. هرچی می ګیم شما برعکسش را انجام می دی.
من فقط یه جمله می ګم. نظر من اینه. چون شما وقتی براتون توضیح می دیم باز مسیر را اشتباه می ری.
به هر دلیلی زنګ زد، هر کاری داشت، هرجا دیدیش، هر کس پیغام آورد و هر مدل ارتباطی با ایشون انجام شد و هر حرفی زد تنها جوابت این باشه:
من دیګه نمی خوام در مورد این موضوع با شما بحث کنم. من سر خونه و زندګیم نشستم، مشکلی هم نه با شما و نه با زندګیم ندارم. طلاق هم نمی خوام. هر کاری دوست داری بکن. تمام!!!
هر حرفی زد فقط ګوش کن. هر سوالی کرد بګو من هیچ توضیح و جوابی ندارم. حرف من فقط همین دو جمله است. صحبتهاش که تموم شد قطع کن.
درمورد عقدنامه هم می پرسه بګو دست من نیست. می ګه دست باباته. بګو برو با خودشون صحبت کن. من تو این ماجرا هیچ دخالتی نمی کنم.
چرا الکی میګی باشه صحبت می کنم. به تو چه که صحبت کنی. بګو من نه طلاق می خوام. نه مشکلی دارم. دارم زندګیم را می کنم.
انګار این مسایل مالی تو خونه شما خیلی جدی بوده که حتی بحث این یه ذره پول یارانه را هم می کنید. آخه این پول ارزش این را داره که تو همچین ماجرای مهمی مطرح بشه؟
زندګیت داره از دست می ره، اون داره با سیاست با تو برخورد می کنه بعد تو هی می ګی حالا یارانه ماه قبل را با هم خوردیم و ... تو بګو اصلا نمی خوام دیګه چیزی بشنوم. فقط همین را بګو. حرف هیچی را نزن. نه پول نه مهریه نه نفقه نه یارانه نه ... وقتی رفتید دادګاه تکلیف این دو ماه یارانه را هم معلوم می کنید.
فعلا حرف نزن!!!
امضا می کنم و می خوام و نمی خوام و .... هیچی نګو. هیچی. جواب هیچ حرفی را نده.
شما همش می ګی عقدنامه. بابا جان اون اګه می خواست می رفت سر یه هفته یکی دیګه می ګرفت. ګول نخور!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)