بنظر من کینه ای نباش و آرامش زندگیتو بخاطر یه رفتار بچه گانه خراب نکن.
شما تازه ازدواج کردین و توی شهر شما زندگی میکنین و اینو در نظر داشته باشین که با اونا خیلی در ارتباط نیستن
پس یه تبریک یا حتی خرید کادو از شما چیزی کم نمیکنه بلکه به خانومی و بزرگ منشیتون هم اضافه میشه.
سعی کن عاقلانه تر به زندگی نگاه کنی . اصلا اجازه نده اتفاقات گذشته روی زندگی الانتون تاثیر منفی بذاره.
عزیزم از همین الان به فکر یه کادوی عالی در حد وسع خودت باش .مطمئن باش شرمنده مهربونیت میشن و اون لذت بخشترین حالته.
شما متاسفانه راه رو کاملا اشتباه میرید چرا طوری رفتار کردین که اونها نتونن با شما راحت باشند!نوشته اصلی توسط ترنم جون
سعی کنید کینه های گذشته رو بذارید کنار و از در آشتی باهاشون وارد بشید. شما متاسفانه خیلی از دستشون عصبانی هستین واین توی رابطه شما با شوهرتون تاثیر منفی میذاره .
ببینید یه مثلی هست که میگه گوش عزیزه گوشواره هم عزیز
پس اگه شوهرتون و زندگیتونو دوست دارید اختلافاتو کنار بذارید و سعی کنید با مهربونیهاتون اونا را مجذوب کنید .یه هر حال په بخواید و چه نخواید اونا خانواده اش هستن و نمیتونه اونارو بذتره کنار .مگه شما میتونی خانواده اتو کنار بذاری!
خانم برادر من با من خیلی صمیمی هست و ازین راه واقعا توی زندگیش موفق بوده چون من اجازه نمیدم احدی بهش حرفی بزنه ناراحتش کنههمیشه پشت من قایم میشه

همیشه پشت من قایم میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)